2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim de 5 aylıkken olmuştu o kadar da dikkat ederdim pamukla silerdim ıslak mendil bile kullanmazdım her saat başı alırdım zeytinyağı sürerdim pişik kremi yerine yine de olmuştu çok zor geçti iğne şurupla falan.çok geçmiş olsun biz he ay test yaptırıyoruz yine de çünkü tekrarlıyormuş.
bir de böbrek ultrasonu istemişti doktorumuz enfeksiyon böbreklere de zarar verebiliyomuş aklınızda olsun[/QUOTE]

sağol tatlım.yarın tam netıceyı alıcaz ne mıkrobu üremiş görücez.dr da ultrason çekeriz dedi zaten.öf allah beterınden saklasın tabı ama keyfim kaçtı akşam akşam.ondan kılo almıyomuş meğer bebeğim.hiç bi belirtıde vermedı kılo dışında.sız nasıl anlamıştınız?

kızlar geçmişi okuyamadım ama şöyle bi baktım
hasta olanlara geçmiş olsun
iyileşenlerede birdaha olmaz inş
incileriçıkanlara hayırlı olsun
filizcimini 9aynı doldurmuş maşşlah ona

Mertin büyümesini bekliyorum kreş zamanında falan düşünüyorum. En doğrusunu yapıyorsun canım, bugünlerde gececek aslında 3 yaşına falan geldiklerinde herşey eskisi gibi olcak inşallah.

Herobabyide denedim ama yemedi,
Tavuk çorbasını yaptık hal-şlayıp didtim unu kavurum suyunu ve tavukları attım limonuda sıktım harika oldu. Saol canım.

Biz hala o dertle uğaşıyoruz, şimdi antibiyotik kullanıyorum, cuma günü tekrar götürücem geçmişmi bakıcam. Bizimkinin işdahsızlığı o yüzden olabilirmi, bu hastalık işdahı kesiyormuki.
hmm babasının üzerinden özel sağlık sig.var o karşılıyodur inşallah.:gitme:

Ben konya hospital e gidiyorum ultrason ücreti falan almıyorlar, girişte sadce 20 tl alıyorlar o kadar.

günaydın kızlar gülin geçmiş olsun derine.

neslicim batuşun iltihabı geçmiş çok sevindim.

ayşecim mertte en kısa zamanda iyileşir inşallah.Filiz 9.ayınız kutlu olsun.

yeni dişleri çıkanlara da hayırlı uğurlu olsun

bu idrar yolu iltihabı nasıl hiç belirti vermiyor aklıma takıldı huzursuzlukta mı yapmıyor çok şaşırtıcı

günaydın kızlar

kızlar geçmişi okuyamadım ama şöyle bi baktım
hasta olanlara geçmiş olsun
iyileşenlerede birdaha olmaz inş
incileriçıkanlara hayırlı olsun
filizcimini 9aynı doldurmuş maşşlah ona
sağol teyzesi
evet büyüdük artık

inş canım

sağol neslihancım

İyi yolculuklar canım ..

Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak atlatırsınız

selam kizlar nasilsiniz benim oglumun 2 disi patladi 6 tane oldu 7.si geliyo galiba cok huysuz hala
Hayırlı olsun yeni incileriniz Saniyecim

günaydın kızlar
sağol teyzesi
evet büyüdük artık
Filizcim , Özlemcim yeni ayları kutlu olsun kuzucukların , doğumgünleri geliyor

Günaydıın kızlar hepinize,
ben bugün çok yoğunum , başka yazamam sanırım,
oğluşuma nazar değdirdim herkese anlattım dün uyudu hiç kalkmadı diye , dün akşam nerdeyse bütün gece ayaktaydık klava:
neyse ben kaçar öptüm sizi ve pamuklarınızı..

günaydın kızlar
ayşecim idrar yolu iltihabı iştahsızlık yapıyo o yüzden hastalık geçince iştahı düzelir
never evet hiç huzursuzluk falan yapmıyo bizimki gayet neşeliydi ama kilo alamayınca şüphelenmişti doktor.
emelim kolay gelsin sana da.

sağol teyzesi
aman maşallah kuzuya
nazar falan değmesin aman
kolay gelsin canım iyi çalışmalar benimde hiç belli olmuyo birden yoğunlaşabiliyo
kızlar bu arada hediye alan oldumu?
ben almadım daha , doğumgünlerini beklicez dimi ?

daha almadım canım erken çok

olympos senin bebiş yemiyo ya kaç kilo acaba kilosu düşük mü?

bide benim kızda çok fazla kilo almıyor.ama bu 6 aydan beri böyle.200-300 gr alıyor.bende şüphelensem mi acaba.Doktorum hiçbirşey demedi ya.

emelcim bende hediyeni almadım henüz doğumgününe yakın göndericem nasipse.Allah yuskoyu nazarlardan korusun tüm yavrularıda inşallah

never 10 aylık 9 kilo aslında kilosu iyi ama kendi içinde iyi değil dedi doktor.çünkü ilk 5 ay emerken ayda 1-1250 falan alıyodu yani bebekken tombişti ek gıdaya geçince hiç kilo almamaya başladı zaten başta aldığı kilolala idare ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…