filizcim senin oğlunla kızım arasında tam 1 ay var biz de bugün 10 ayımızı doldurduk
ultrasonu da pahalı devlet karşılamıyo haberiniz olsun
ne zaman başlayacan çalışmaya tatlım
valla canım çalışıyo olsanda bakamıyon kendine bende çalıştığım halde 15 günde bi kaş bıyık başka bişey yok akşamları ve haftasonları da ayıramıyon kendine zaman
diyosun ki çocuğum beni göremiyo onunla zaman geçireyim diyon böyle geçiyo akşamların ve haftasonların
canım herobabynin iyigeceler muhallebileri var, tatlı değil, tadına baktım çünkü :)
sütlü irmikli ve sütlü buğdaylı yulaflı yı seviyor benim yumoşum
bir dene istersen
benimki hasta oldumu yemiyor birde pazartesileri sendromumuz var annesi yok diye yemiyor, diş çıkartıcağı zaman 1 hafta 10 gün kadar hiç yediremiyorum
ama bir kaç gündür iyi iştahı maşallah
Görümcem kremalı yapıyor , hani küçük paketlerde satılandan ,
süper oluyor , valla oda yarım tavuk göğsüyle yapmış 5-6 kişiye yetti tavuğu haşlamış, sonra didiklemiş haşladığı suya karıştımıs, tel şehriye koymuş, sen un koyabilirsin sevmiyorsanız koyultması için, pişmesine yakında bir paket krema ve tuz, kapatıncada azcık kekik atmış, yusuf kayra bile çok sevdi tavsiye ederim
Ben yazıyorum canım ama işim çok çalışmam lazım yaa
kızlar ya dr doğru tahmın etmiş.kızımda ıltıhap çıktı ıdrar yollarında.o kadarda dıkkat edıyorum ki alt temizliğine çok üzülüdm.tam sonuç yarın çıkacakmış.başınızdan gecti mi aynı şey((
hmm babasının üzerinden özel sağlık sig.var o karşılıyodur inşallah.:gitme:
sağol teyzesikızlar geçmişi okuyamadım ama şöyle bi baktım
hasta olanlara geçmiş olsun
iyileşenlerede birdaha olmaz inş
incileriçıkanlara hayırlı olsun
filizcimini 9aynı doldurmuş maşşlah ona
inş canımMertin büyümesini bekliyorum kreş zamanında falan düşünüyorum. En doğrusunu yapıyorsun canım, bugünlerde gececek aslında 3 yaşına falan geldiklerinde herşey eskisi gibi olcak inşallah.
Herobabyide denedim ama yemedi,
Tavuk çorbasını yaptık hal-şlayıp didtim unu kavurum suyunu ve tavukları attım limonuda sıktım harika oldu. Saol canım.
Biz hala o dertle uğaşıyoruz, şimdi antibiyotik kullanıyorum, cuma günü tekrar götürücem geçmişmi bakıcam. Bizimkinin işdahsızlığı o yüzden olabilirmi, bu hastalık işdahı kesiyormuki.
Ben konya hospital e gidiyorum ultrason ücreti falan almıyorlar, girişte sadce 20 tl alıyorlar o kadar.
günaydın kızlar gülin geçmiş olsun derine.
neslicim batuşun iltihabı geçmiş çok sevindim.
ayşecim mertte en kısa zamanda iyileşir inşallah.Filiz 9.ayınız kutlu olsun.
yeni dişleri çıkanlara da hayırlı uğurlu olsun
bu idrar yolu iltihabı nasıl hiç belirti vermiyor aklıma takıldı huzursuzlukta mı yapmıyor çok şaşırtıcı
kızlar çok şükür oğlumun kulağındaki iltihap geçmiş şimdi doktordan geldik
İyi yolculuklar canım ..slm kızlarr.uzun zamandır yoktum.netim bozuk.halada öyle.yarında izmire gidiyorum.15 gün fln kalıcam.geçmişi okumadım.yağmurun öksürüğü geçti.şükür iyiyiz..umarım herkes iyidir.bebişlerde.
hepinizi öpüyoruz.izmirdede girmeye çalışıcam..gelince dewam ederiz kaldığımız yerden.hıoşçakalın...
Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak atlatırsınızkızlar ya dr doğru tahmın etmiş.kızımda ıltıhap çıktı ıdrar yollarında.o kadarda dıkkat edıyorum ki alt temizliğine çok üzülüdm.tam sonuç yarın çıkacakmış.başınızdan gecti mi aynı şey((
Hayırlı olsun yeni incileriniz Saniyecimselam kizlar nasilsiniz benim oglumun 2 disi patladi 6 tane oldu 7.si geliyo galiba cok huysuz hala
Filizcim , Özlemcim yeni ayları kutlu olsun kuzucukların , doğumgünleri geliyorgünaydın kızlar
sağol teyzesi
evet büyüdük artık
sağol teyzesiİyi yolculuklar canım ..
Geçmiş olsun canım, inşallah çabucak atlatırsınız
Hayırlı olsun yeni incileriniz Saniyecim
Filizcim , Özlemcim yeni ayları kutlu olsun kuzucukların , doğumgünleri geliyor
Günaydıın kızlar hepinize,
ben bugün çok yoğunum , başka yazamam sanırım,
oğluşuma nazar değdirdim herkese anlattım dün uyudu hiç kalkmadı diye , dün akşam nerdeyse bütün gece ayaktaydıkklava:
neyse ben kaçar öptüm sizi ve pamuklarınızı..
kızlar bu arada hediye alan oldumu?
ben almadım daha , doğumgünlerini beklicez dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?