never 10 aylık 9 kilo aslında kilosu iyi ama kendi içinde iyi değil dedi doktor.çünkü ilk 5 ay emerken ayda 1-1250 falan alıyodu yani bebekken tombişti ek gıdaya geçince hiç kilo almamaya başladı zaten başta aldığı kilolala idare ediyor
günaydın filizcim ,özlemcim
ay allah korumuş cnm çok dikkatli almamış bi dönemdeyiz herseyi merak ediyolar ve direk ağıza götürüyolar gecen bende elinde toka kutusu vardı nasıl açmış bilmiyombaktım kapalı ama ağzında toka var metal bide cıkardım hemen hiçte sesi çıkmıyo bırakmıyom bişey ben mutfağa o diğer odalara ela arıyom artık hep kapı açık bırakmamaya calışıyom yürüyünce iş bitmiyooo
ben elanın kahvaltısını yaptırıyım yemek yapcam buralardayım pc açık grşş
6.aydan sonra az alırlarmış zaten canım, bir de hareketlendiler iyice ondan yediklerini yakıyorlarolympos senin bebiş yemiyo ya kaç kilo acaba kilosu düşük mü?
bide benim kızda çok fazla kilo almıyor.ama bu 6 aydan beri böyle.200-300 gr alıyor.bende şüphelensem mi acaba.Doktorum hiçbirşey demedi ya.
emelcim bende hediyeni almadım henüz doğumgününe yakın göndericem nasipse.Allah yuskoyu nazarlardan korusun tüm yavrularıda inşallah
maşallah Ece prensese, hareketlendiler iyice canım ondan az alıyordur,never 10 aylık 9 kilo aslında kilosu iyi ama kendi içinde iyi değil dedi doktor.çünkü ilk 5 ay emerken ayda 1-1250 falan alıyodu yani bebekken tombişti ek gıdaya geçince hiç kilo almamaya başladı zaten başta aldığı kilolala idare ediyor
Geçmiş olsun canım, bak sen küçük yaramazagünaydın eminecim
kızım yine yüzüstü düştü allahtan az ağladı emeklerken hızını alamıyo eli kayıyo hop yüzünü yere çarpıyo içim parçalanıyo o sırada bigün burnunu dümdüz yapacak
az önce de mutfağa gittim,kızım da oto koltığunu gördü eve çıkarmış eşim onda da eskiden kalma nazar boncuğu takılıymış ben bile unutmuşum.bi baktım ki bizim cadının bi elinde nazar boncuğu bi elinde çatal iğne hem de açık ay aklım çıktı ya yutsaydı çatal iğneyi of off
ama bunlar çok yaramaz oldu, Allah korumuş kuzucuğu,ay allah korumuş cnm çok dikkatli almamış bi dönemdeyiz herseyi merak ediyolar ve direk ağıza götürüyolar gecen bende elinde toka kutusu vardı nasıl açmış bilmiyombaktım kapalı ama ağzında toka var metal bide cıkardım hemen hiçte sesi çıkmıyo bırakmıyom bişey ben mutfağa o diğer odalara ela arıyom artık hep kapı açık bırakmamaya calışıyom yürüyünce iş bitmiyooo
ben elanın kahvaltısını yaptırıyım yemek yapcam buralardayım pc açık grşş
6.aydan sonra az alırlarmış zaten canım, bir de hareketlendiler iyice ondan yediklerini yakıyorlar
Sağol canım, Allahım hepimizin yavrusunu korusun,
hediye acaba alan oldumu geç kalmıyım diye sordum canım, sağol a.s.
maşallah Ece prensese, hareketlendiler iyice canım ondan az alıyordur,
birde iltihaptan dedin ya sen, inşallah tamamen geçince alır kilo annesi
şimdi alsınlar diye uğraşıyoruz , büyüyünce diyet yapçaklar bizim gibi :)
Geçmiş olsun canım, bak sen küçük yaramaza
yusuf kayrada bulaşık makinesini açık gördümü hemen koşup çatalları bıçakları yakalıyor çok korkuyorum bende yürüteçtende sarkıyor düşçek tepetaklak Allah korusun evlatlarımızı
ama bunlar çok yaramaz oldu, Allah korumuş kuzucuğu,
kolay gelsin canım
ay bu ela çok kötü oldu yaramaz valla eşim bebek arabasını eve getirmiş kapının önündeydi elada içerdeoyuncak oynuyodu bende kahvaltı hazırlıyodum bi ses bi baktım elada çığlık attı
bebek arabasının altında kalmış allah korumuş bişey olmadı heryere giriyoo ya
günaydın kızlar gülin geçmiş olsun derine.
neslicim batuşun iltihabı geçmiş çok sevindim.
ayşecim mertte en kısa zamanda iyileşir inşallah.Filiz 9.ayınız kutlu olsun.
yeni dişleri çıkanlara da hayırlı uğurlu olsun
bu idrar yolu iltihabı nasıl hiç belirti vermiyor aklıma takıldı huzursuzlukta mı yapmıyor çok şaşırtıcı
ay bu ela çok kötü oldu yaramaz valla eşim bebek arabasını eve getirmiş kapının önündeydi elada içerdeoyuncak oynuyodu bende kahvaltı hazırlıyodum bi ses bi baktım elada çığlık attı
bebek arabasının altında kalmış allah korumuş bişey olmadı heryere giriyoo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?