2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım zaten büyüdükçe kilo alımı da boy uzaması da azalır
normal bir bebek 1 yaşında iken doğum ağırlığının 3 katı olurmuş

günaydın eminecim
kızım yine yüzüstü düştü allahtan az ağladı emeklerken hızını alamıyo eli kayıyo hop yüzünü yere çarpıyo içim parçalanıyo o sırada bigün burnunu dümdüz yapacak
az önce de mutfağa gittim,kızım da oto koltığunu gördü eve çıkarmış eşim onda da eskiden kalma nazar boncuğu takılıymış ben bile unutmuşum.bi baktım ki bizim cadının bi elinde nazar boncuğu bi elinde çatal iğne hem de açık ay aklım çıktı ya yutsaydı çatal iğneyi of off

ay allah korumuş cnm çok dikkatli almamış bi dönemdeyiz herseyi merak ediyolar ve direk ağıza götürüyolar gecen bende elinde toka kutusu vardı nasıl açmış bilmiyombaktım kapalı ama ağzında toka var metal bide cıkardım hemen hiçte sesi çıkmıyo bırakmıyom bişey ben mutfağa o diğer odalara ela arıyom artık hep kapı açık bırakmamaya calışıyom yürüyünce iş bitmiyooo
ben elanın kahvaltısını yaptırıyım yemek yapcam buralardayım pc açık grşş

kolay gelsin tatlım

6.aydan sonra az alırlarmış zaten canım, bir de hareketlendiler iyice ondan yediklerini yakıyorlar
Sağol canım, Allahım hepimizin yavrusunu korusun,
hediye acaba alan oldumu geç kalmıyım diye sordum canım, sağol a.s.

maşallah Ece prensese, hareketlendiler iyice canım ondan az alıyordur,
birde iltihaptan dedin ya sen, inşallah tamamen geçince alır kilo annesi
şimdi alsınlar diye uğraşıyoruz , büyüyünce diyet yapçaklar bizim gibi :)

Geçmiş olsun canım, bak sen küçük yaramaza
yusuf kayrada bulaşık makinesini açık gördümü hemen koşup çatalları bıçakları yakalıyor çok korkuyorum bende yürüteçtende sarkıyor düşçek tepetaklak Allah korusun evlatlarımızı

ama bunlar çok yaramaz oldu, Allah korumuş kuzucuğu,
kolay gelsin canım

yok canım geç kalmazsın en erken zaten mayıs sonu başlıyo doğum günleri
daha önümüzde nisan var

Son düzenleme:
aynen emelcim ya bulaşık makinesi çekmeceler masa altı işimiz çok zor ben öğlene kadar yemek yapıyım ev işi yapıyım diyorum çünkü akşam 7 de evde oluyorum genelde ee çocukla da çok zor yapmak uyursa ne ala valla kendime vakit bulamıyorum tek lüksüm kk .

canım benim kızımda ece buarada duru ece.benim zilli hiç görmedi 1250 yi felan birara 900 gr almıştı.Oda mama takviyesiyle.

ece süt almıyor mu hiç peki emerken iyi alıyordu diyosun.Maşallah sütün iyiymiş demekki iyi kilo alıyormuş

eceye geçmiş olsun buarada yazmayı unutmuşum

Son düzenleme:
canım biz duru ismini de düşünmüştük 5 ay emdi ben işe başladım idrar yolu iltihabı oldu ve diş çıkardı 5 aylık emmeyi bıraktı artık hangisi yüzünden bıraktı bilemiyorum sütüm çok fazlaydı emmeyince gitti.5 aydan sonra ek gıdaya geçtik ama dişler hastalıklar hep iştahsızdı işte bu kiloyu da devam sütüyle alıyo bazen onu da içmiyo

keşke sağsaydın canım benimkide o civarda bıraktı emmeyi ama ben hala sağıyorum

ay bu ela çok kötü oldu yaramaz valla eşim bebek arabasını eve getirmiş kapının önündeydi elada içerdeoyuncak oynuyodu bende kahvaltı hazırlıyodum bi ses bi baktım elada çığlık attı
bebek arabasının altında kalmış allah korumuş bişey olmadı heryere giriyoo ya

tekrar geçmiş olsun canım

Ben işdahsızlığını dişe bağlayıp doktora söylememiştim, idrarla kana bakacakmısınız dedim, oda daha önce bakıldımı dedi bakılmadı dedim, aslında rutin kontrollerde bakmıyoruz ama hiç bakılmadıysa bakalım dedi, kanı iyi çıktı ama idrar yolu iltihabı dedi, antibiyotik veriyorum ama işdahsızlığı beni çok üzüyor, 5. dişide beyazlamış onunda etkisi var sanırım.

Emine senin çekeceğin var sempatiksalakcinni Benimkide emeklemeye başlayınca ortalıkta çay bırakamıyorum, gittiin heryere götüreceksin artık, ben yanımdan hiç ayırmıyorum, zaten odada yalnız kalmaz benimki, nerde ses var oda benimle gelir yürüteçle, hiç kendi gitmez merakına yenik düşüp gidecek gibi olsa arkasına bakar vazgeçer.

Bizde dün gece hiç uyuyamadık, yukarıda ünv. öğrencileri oturuyor sanırım içiyorlardı, açmışlar bir arabesk müzik şarkıcı offf off diyor yukardaki duyarsız islik kadehi masaya vuruyordu, evin heryerinden müzik sesi gliyordu saat 2:30 da, polis çağırdık. Mertte çok kalktı sanırım gürültülerden uyandı oda. Uykusuzum.

Kızlar bu kk nın saatlerinde bir problemmi var, yazdığımız mesajlara bir baksanıza saat kaç gösteriyor, acaba benim pc mi öyle gösteriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…