2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

doğru cnm saat
saatler ileri alındıya sen mi almadın yoksa ayşe

geçmişolsun dilekleriniz için tşk benimki çok beter olacak kız halaya oğlan dayıya demişler görümcem çok yaramazmış kaynanam der 2 oğlandan cekmediğimi 1 kızda çektim der yandım valla

nerdesiniz kimsecikler yok bende öğlen sonu fön cektirmeye gitcem canım sıkıldıı değişiklik olurrr

gerçektende kimse yokmuş sanırım herkesin işi yoğun bugün

slm kızlar benimkızuyududa bibakadedim yoksa durmuyo uaralar çok hzursuz ilçada yanetkiyaptıgaliba halsiz neyapıyonuz bakam

iyiyim tatlım geçmişi okuyodum sen nasılsın inan nsıl

benim bugün eşim evde gezmeye gittik poyraza 2tane kısa kollu çıtçıtlı aldım bide yazlık takım aldım kendimede bişeyler baktım ama bişeyi beyenemedimboshayallersmile

büyüdükçe yaramaz oluyolar tatlım yaa eşimle kaynım burda playstation oynuyolar poyrazda başlarında oynamayın diye babasına bağırıp duruyo:roflol:

benim bugün eşim evde gezmeye gittik poyraza 2tane kısa kollu çıtçıtlı aldım bide yazlık takım aldım kendimede bişeyler baktım ama bişeyi beyenemedimboshayallersmile

güle güle kullansın poyraz
se neden beğenmedin

saol canım ben kolay beğenemem eşimde yanımda olunca oda karışır bende almadım eşim yokken rahat rahat alıcamaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…