2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım ben kolay beğenemem eşimde yanımda olunca oda karışır bende almadım eşim yokken rahat rahat alıcamaklinialirimsmile
hımmm anladım canım benim eşimde öyle ama yalnız göndermeyeceği için beraber gidiyoz
filizcim alıştı inan gezmeye ondan durmaz

evett teyzesi bak gezdirmiyon diyodun şimdi alıştı hep gezmek istiyo

merhaba.biz öğlem çıktık.derını anneme bırakıp doktora gittim antibiyotik verdi10 gun içip 13.gün tekrar idrar kültürü vericek yarın da ultrason çektırıcez derine.of kıyamam ya bı damlacık şey ilaç içicek.allah beterınden saklasın deyıp teselli edıyorum kendımi.umarım herkes ıyıdır.akşama da mısafirim var uğrayamam.öptüm herkesi.

kızlar geçmişe şöle bi baktım ufak kazalar olmuş geçmiş olsun bebişlere allah beternden saklasın

cnm benim su an 12 .30 gösteriyo pc

Kendi pc inden bahsetmiyorum eminecim mesaj yazdığımızın üzerinde saat varya, ondan bahsediyorum, sen o mesajı 11:30 da yazmışsın gibi gösteriyor ama saat 12:30.

doğru cnm saat
saatler ileri alındıya sen mi almadın yoksa ayşe

Benin kendi pc de saaat doğru kk nın saati yanlış bence.

Bana doktorum 1 hafta sonra gel dedi, ürologum ise 5 gün kullanman yeterli dedi ama doktorumu dinleyim 1 hafta kullanıcam yine gidicez.

iyi akşamlar 7 ye doğru geldim yemek derken bu saat oldu kızımla uğraşıyoruz neyseki uyuttum bakalım inşallah uyanmaz da mışıl mışıl uyur sabaha kadar
herkes nerdee???

kızalr bi bakayım dedim
iyisinizdir inş yrın grşş iyi geceler

Kızlar çocuğa meyve olarak ne veriyorsunuz, elma dışında, bu yılki armutlarda tarım ilacı çok fazla imiş. ıthal edilen tüm ürünler geri dönmüş armut yedirmeyin diyorlar. E havuçda iyice pörsümüş ne vericezki çocuklara.Benimki kiviyi sevrek yiyor elmayı 1-2 kaşık anca, muzda kabız yaptığı için haftada 1 falan veriyorum hoş onuda yarımını anca yiyor ayrı mesele.

ben de elma verıyorum ayşecim.içine azıcıkkkk muz koyuyorum bazen.bı kaç kere deportakal sıkıp içirdim.

slm kızlar poyraz yeni uyudu bende biraz bakıyım dedim
ayşecim bende elma muz bazende azcık portakal veriyorum zaten başka ne vercezki
maşallah elaya nazar değmesin
yaa daha poyrazın dişi bile çıkmadı bakalım yürümesi ne zaman olacakkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…