günaydın herkese maşallah ela ve poyraza kızlar sizin bebeklere bakınca sanki daha büyükmüş gibi geliyo yani kıyafetiyle duruşuyla .boy pos anlamında değil. sanki kızıma bakınca daha bebek gibi eminim bana öyle geliyodur hani herkese yavrusu küçük gelirmiş ya
bu gece de kızım mızırdandı durdu gece gece kakasını yapmış 4 te kalktık değiştirdik sonra da oyun oynadık biraz allahtan uyudu sonra.üstünü örtmeyi hiç sevmiyo hep açıkta yatıyo üstünü örtünce hemen uyanıp ağlıyo sizinkiler de öyle mi o yüzden de rahat uyuyamıyorum üstünü örtmekten.
[/URL][/IMG]
canım ya valla bana da öyle geldi biliyon mu
inan sanki daha küçük geldi aynı düşünmüşüz.
ay vallla inan da uykusu var mızır mızır bağırdı durdu nedendir bilmiyom
zor uyudu çok
ayy inan da tekme tekmeye açıyo üstüne hep örtü üzerinde 10 dk durmuyo
örttüğüm anda bağırıyo örtme diye açana kadar bağırıyo açınca
sesi kesiyo
valla mecburen örtmüyom neyseki ev devamlı sıcak
günaydın kankammaşşlah poyroza
günaydın kızlar
yok canım bizimki hep açık örttürmüyo sıpa kavga ediyo resmen benleaynı filizcim aynı bende şöyle bacaklarına gelemyecek şekilde ince örtüs eriyorum öbürkini açsada incesisni açamıyo
canım zorlama bizimkide akşam içmedi sütünü bende çorba yaptım senle konuştıuktan sonra ne yapayım içmeyince mecburya bu kız beni deli edecek zaten bütün gece emmmiyo saat 10 olmuş birini zorla emdi digerini emdiremedim açıkmıyomuya okadada inatçıki ilaçverdim yarı içeri yarı dışarı azarı yedi of ya çok inat
günaydın annişlerrrrr elaya ve poyraza maşallahhhhh
Günaydın....nasılsınız şekerler??
[/URL][/IMG]
iyiyim tatlım...cumartesi bir arkadaşım evlenecek onun koşuşturmacasından giremedim pek...dünde temizlik vardı...şimdi bir balkona çıktım sinir oldum...çatıya elyaf serdiler...rüzgar sapsarı elyafları balkona getirmiş...bende balkon kapısını açmıştım evin içinede girmiş...şimdi onları temizliycem...günaydın canım
iyiyiz sen nasılsın
uzun zamandır yoksun hayırdır
iyi tatlım sen nasılsın??ben şimdi dün temizlenen evi bir daha temizliycem elyaf mıncıklıycam...pınar nasılsın
kokoşum yerim seni maşallah ....[/URL][/IMG]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?