günaydın herkese maşallah ela ve poyraza kızlar sizin bebeklere bakınca sanki daha büyükmüş gibi geliyo yani kıyafetiyle duruşuyla .boy pos anlamında değil. sanki kızıma bakınca daha bebek gibi eminim bana öyle geliyodur hani herkese yavrusu küçük gelirmiş ya
bu gece de kızım mızırdandı durdu gece gece kakasını yapmış 4 te kalktık değiştirdik sonra da oyun oynadık biraz allahtan uyudu sonra.üstünü örtmeyi hiç sevmiyo hep açıkta yatıyo üstünü örtünce hemen uyanıp ağlıyo sizinkiler de öyle mi o yüzden de rahat uyuyamıyorum üstünü örtmekten.
slm kızlar poyraz yeni uyudu bende biraz bakıyım dedim
ayşecim bende elma muz bazende azcık portakal veriyorum zaten başka ne vercezki
maşallah elaya nazar değmesin
yaa daha poyrazın dişi bile çıkmadı bakalım yürümesi ne zaman olacakkaydirigubbakcemile3
Ben bir kere portakal verdim o gecemiz çok rezil geçti yavrum gaz pobbası gibiydi, ağlamaktan helak oldu uyurken bile gaz gıkardı.ben de elma verıyorum ayşecim.içine azıcıkkkk muz koyuyorum bazen.bı kaç kere deportakal sıkıp içirdim.
kızlar sizde yüklesenize bakalım büyümüşlermi presler prensesler
İyi günlerde giysin oğluşun canım,benim bugün eşim evde gezmeye gittik poyraza 2tane kısa kollu çıtçıtlı aldım bide yazlık takım aldım kendimede bişeyler baktım ama bişeyi beyenemedimboshayallersmile
Geçmiş olsun canım, kötü bişey değil antibiyotik iyileşmesi için canım, üzülme,merhaba.biz öğlem çıktık.derını anneme bırakıp doktora gittim antibiyotik verdi10 gun içip 13.gün tekrar idrar kültürü vericekyarın da ultrason çektırıcez derine.of kıyamam ya bı damlacık şey ilaç içicek.allah beterınden saklasın deyıp teselli edıyorum kendımi.umarım herkes ıyıdır.akşama da mısafirim var uğrayamam.öptüm herkesi.
Filizcim senin eşinde benimki gibi galibahımmm anladım canım benim eşimde öyle ama yalnız göndermeyeceği için beraber gidiyoz
evett teyzesi bak gezdirmiyon diyodun şimdi alıştı hep gezmek istiyo
Armut bende vermiyorum, ilaç oranı çok fazlaymış,Kızlar çocuğa meyve olarak ne veriyorsunuz, elma dışında, bu yılki armutlarda tarım ilacı çok fazla imiş. İthal edilen tüm ürünler geri dönmüş armut yedirmeyin diyorlar. E havuçda iyice pörsümüş ne vericezki çocuklara.Benimki kiviyi sevrek yiyor elmayı 1-2 kaşık anca, muzda kabız yaptığı için haftada 1 falan veriyorum hoş onuda yarımını anca yiyor ayrı mesele.
benimkide çok açıyor üstünü , bende hiç rahat uyuyamıyorum onu örtmektengünaydın herkese maşallah ela ve poyraza kızlar sizin bebeklere bakınca sanki daha büyükmüş gibi geliyo yani kıyafetiyle duruşuyla .boy pos anlamında değil. sanki kızıma bakınca daha bebek gibi eminim bana öyle geliyodur hani herkese yavrusu küçük gelirmiş ya
bu gece de kızım mızırdandı durdu gece gece kakasını yapmış 4 te kalktık değiştirdik sonra da oyun oynadık biraz allahtan uyudu sonra.üstünü örtmeyi hiç sevmiyo hep açıkta yatıyo üstünü örtünce hemen uyanıp ağlıyo sizinkiler de öyle mi o yüzden de rahat uyuyamıyorum üstünü örtmekten.
bir resim büyük olmuş canım ondandır, sayfa atlayınca düzelirkızlar sayfaya ne olduu
İyi günlerde giysin oğluşun canım,
Geçmiş olsun canım, kötü bişey değil antibiyotik iyileşmesi için canım, üzülme,
bizde kullandık geçen ay
Filizcim senin eşinde benimki gibi galiba
Armut bende vermiyorum, ilaç oranı çok fazlaymış,
portakal suyu sıkıp içiriyorum, muzda veriyorum 2-3 günde bir elma sevmiyor
benimkide çok açıyor üstünü , bende hiç rahat uyuyamıyorum onu örtmekten
bir resim büyük olmuş canım ondandır, sayfa atlayınca düzelir
Kızlar günaydın, öncelikle elaya, poyraza, batuşa, duruya kırkbinkere maşallah
çok tatlılar kuzularımız
biz akşam acildeydik gene, yusuf kayra elini kesti,
yürüteçte yanımdaydı mutfakta eline kaşık verdim dursun diye, bende sofrayı topluyordum bulaşıkları makineye yerleştiriyordum , bulaşık makinesinden kaşıklığa annem bıçağı ters koymuş, onu bir yakalamış sıkmış elinde , öyle bir kan aktıki kızlar heryer kan oldu,
yıkadım hemen havlu bastırdık annemle, eşimi aradım geldi hemen polikliniğe gittik pansuman yaptılar eli sarılı şimdi yavrumun
öyle zor bişeyki yüreğim koptu sanki
annemede bişey diyemiyorum niye ters koydun diye oda mahvoldu kadın
olcağı varmış işte
çok dikkat etmek lazım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?