2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar sizde yüklesenize bakalım büyümüşlermi presler prensesler

Benimkide hiç üstünü örtmüyor, ben sadece bir çorap bir pijama altı ve çıtçıtlı badi ile yatırıyorum, polar battaniye örtüyorum 2 dak. açıyor, sabaha kadar hep öyle uyuyor.

Yaz gelsede bol bol sebze meyve yedirsek, kışın ne vericeğimiz bilmiyoruz, dünde balık yaptım bugnde balık pişiriyorum ben, evde sebze yok, tavuk var sanıyordum yokmuş, kıymayı pek sevmiyor bu aralar.

ben de elma verıyorum ayşecim.içine azıcıkkkk muz koyuyorum bazen.bı kaç kere deportakal sıkıp içirdim.
Ben bir kere portakal verdim o gecemiz çok rezil geçti yavrum gaz pobbası gibiydi, ağlamaktan helak oldu uyurken bile gaz gıkardı.

kızlar sizde yüklesenize bakalım büyümüşlermi presler prensesler

Sen resmi nasıl yüklüyorsun emine lin k koymadan direkt yüklemek istiyorum ama olmuyor link verirmisin canım.

ya aptal şey resmi yine küçültmedi kızlar özür dilerim yaa sayfayı batırdımmm

cnm ben biryer buldum ressim net cnm boyut 640 olcak forumlar için olanı kopyala yapıştır biliyomusu demi

maşşalah cnm çok sekersiniz

Son düzenleme:
eminecim cimcime çok tatlı maşallah Allah esirgesin.Eteği çantası dehşet olmuş maşallah.Ne güzel yürüyorda.Benim kızı tutuyorum koltuk altından ancak 1-2 adım atabiliyor.

Son düzenleme:
benim bugün eşim evde gezmeye gittik poyraza 2tane kısa kollu çıtçıtlı aldım bide yazlık takım aldım kendimede bişeyler baktım ama bişeyi beyenemedimboshayallersmile
İyi günlerde giysin oğluşun canım,

Geçmiş olsun canım, kötü bişey değil antibiyotik iyileşmesi için canım, üzülme,
bizde kullandık geçen ay

hımmm anladım canım benim eşimde öyle ama yalnız göndermeyeceği için beraber gidiyoz

evett teyzesi bak gezdirmiyon diyodun şimdi alıştı hep gezmek istiyo
Filizcim senin eşinde benimki gibi galiba

Armut bende vermiyorum, ilaç oranı çok fazlaymış,
portakal suyu sıkıp içiriyorum, muzda veriyorum 2-3 günde bir elma sevmiyor

benimkide çok açıyor üstünü , bende hiç rahat uyuyamıyorum onu örtmekten

kızlar sayfaya ne olduu
bir resim büyük olmuş canım ondandır, sayfa atlayınca düzelir

Kızlar günaydın, öncelikle elaya, poyraza, batuşa, duruya kırkbinkere maşallah
çok tatlılar kuzularımız

biz akşam acildeydik gene, yusuf kayra elini kesti,
yürüteçte yanımdaydı mutfakta eline kaşık verdim dursun diye, bende sofrayı topluyordum bulaşıkları makineye yerleştiriyordum , bulaşık makinesinden kaşıklığa annem bıçağı ters koymuş, onu bir yakalamış sıkmış elinde , öyle bir kan aktıki kızlar heryer kan oldu,
yıkadım hemen havlu bastırdık annemle, eşimi aradım geldi hemen polikliniğe gittik pansuman yaptılar eli sarılı şimdi yavrumun
öyle zor bişeyki yüreğim koptu sanki
annemede bişey diyemiyorum niye ters koydun diye oda mahvoldu kadın
olcağı varmış işte
çok dikkat etmek lazım kızlar

çok geçmiş olsun cnmmçok üzüldüm çok dikkat etmek lzım tatlım merak ediyolar herşeyiii elada makine hastası nerden görse hemen geliyo uyuyunca yapmaya calışıyom
cnm tekrardan geçmişb olsun inş çocuk iyleşir kıyamam ben ona yavrum ya

yusuf kayraya çok geçmiş olsun canım benim.çok zor kime ne diycen.Akla gelmez valla böyle birşey olacağı

resim net küçülttü ohhhh be
kusura bakmayın kızlarrrr baya bi deneme yaptım ama geldi sonunda 1 tane

tamamdır çözdüm bu işi bu site yi tuttummmm

kayra bebeğime çok geçmiş olsunnn biran önce iyi olsun yarası inşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…