Silikon uçlamı emdi, benimki göğsümü yatırınca ağlıyor, dün uyku arasında 1-2 çekti bıraktı. Yatırınca kafasını attırıyor, inşallah benimkide geçici bir durumdur.
ayşecim savaş ver bırakma bennneler çektim şarkı söyle hemsalla hem emdir benimki bne sürekli çabalamasam 2ay emmeyecekti mesala gögüsuçlarıyla medi mem zannetmiyo onla dene biberon gibi mesla
Göğsümü yıkadım, banyoda denedim, suyu açtım denedim ama benimki yatırınca ağlıyor göğsüme yaklaşmıyor bile. Vardır bundada bir hayır diyorum, bunda şükür.
Hurma vericem kayısı gibi kaynatıp blendırdan mı çeksem ki, içerisindeki vitaminler falan ölürmü kaynatınca. Küçük parçalar halinde bölü veriyorum az biraz yiyor ama sonra sıkılıyor.
Kendi yemeklerimizi ayçiçek yağıyla yapıyorum, tuzuda normal tuzlu. ayçiçek yağının aman aman bir zararı olacağını düşünmüyorum açıkçası.
Kırmızı pancar yapmıştım yemedi. Başka nasıl pişirebilirim ki pancarı., yeşil yaprağını yepatım yedi ama pancarın kendisini yemedi.
canım benim illaki kırmızı pancar bıldırcın yumurtası ne bilim mantar yedirmek zorunda değiliz.Yememişse çokda üstelemeye gerek yok bence.Ben kendimden pay biçiyorum hayatımda sadece mantarı ömrüm boyunca birkaç kez pancarı ve bıldırcın yumurtası vb. hiç yemedim.Ama sağlıklıyım elhamdülillah.
s.a kızlar...
kafayı yıyecem ya benım bebıs ne emeklıyor ne tek basına oturuyo ayakta bıle zor duruyo... bu durum benı cok üzüyo... ne tek basına bırseyler yapabılecek? of offff kıloda hıc almıyoooo
canım ya kendine hiç dert etme her çocuk bir olmaz
herşeyin ilacı zamandır belki senin bebiş birden hiç emeklemden yüreyecek öyle olan bebeklede varmış
bak benim kızım emekliyor ama tek başına oturamıyor kafasını üstüne gümlüyor
ve gerçekten benim kızımda çok zayıf bende kendime bubu çok dert ediyordum dortorumuz dediki hiç üzülme bu çocugun bünyesi bu böyle büyür dedi bebişimin bazen aylarca kilo almadıgıda oldu çok az yer neredeyse aç yaşıyor zorlana yediriyorum
kendini hiç sıkma her çocuk bir olmaz herşey zamanala
evt canım ya sabır dciez sabretcez dimi..Özlemcim, Armycim, Neslihancım sabredin kızlar anne olmak çok zor
Neslihancım çok geçmiş olsun,
Benim kayınvalidemde hafta içi bende kalıyor ,
annem baktığı zaman, çamaşırım varsa topluyor katlıyor çoraplarda sökük bile varsa dikip koyuyor
bulaşıkları bile yıkıyor
kayınvalidem mutfağı çarşıya çeviriyor
çamaşırlarımıda yatağımın üstüne atıp bırakıyor
yemek falanda ben gelince yapıyorum
çocuğuma bakıyor işte bişey diyemiyorum
ama geçen sefer dedim bu çamaşırları atma yatağın üstüne dedim
dün kanapeye atmış gülermisin ağlarmısın :)
aynen benimkide 5-6 gündür emmiyor.. ben pek sağmadımda makinem var.. ama totalde 25 cc çıkmıyorGünaydın kılqr, bugün bende uykusuzum, mert acıktı gece emmediği için bişey yiyyemedi, su içip içip yattı, çok moralim bozluyor, sütüm olmasa zaten sütüm az der geçerim ama göğsüm süt doluyken emmemesi çok kötü oluyor. Ek gıda yiyor ama süt ürünlerini ve yumurtayı yemiyor.
canı kendi çorbalkarına katmıyorum tuz salça falan.. ama bizim yeidkleirmziden yemeğeSaolun kızlar eşim alacak akşama herşeyi, inşallah benimde sütüm azalmamıştır 4- gündür emmiyor. Arada elimle sağıyorum o kadar.
Dün ıspanak pişirmiştim, öğlen ısıttım yedim mert de istedi 1-2 verdim durmadı bayağı yedi. Isıtılınca nitrata dönüşüyormuş ya bişey olmaz inşallah. Birde benim oğlan bizim yemekleri daha çok yiyor tabi içinde tuz da var tuzlu yemekleri çok seviyor vermiyorum ama biz yerken isteyince veriyorum.
Tuz konusunda hala çok katımısınız kızlar? Doktorum artık herşeyi yiyebilir dedi ama...
evet orası öyle bende her zaman derdım saglıklı olsun gerısı zamanla olur... ama bende artık üzülüyommılletın dedıklerınden bıktım :sinifsinif: benımkı sadece yuvarla yuvarla gıdıo gıtmek ıstedıgı yere zorla yedırıyorum onu offff annelık cok zormuş:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?