2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet ona sükür edıom 3aylıkken basladı dönmeye aradan 7ay gectı halen aynı senın bebısın nee kadarlık ve kılosu kac?

evet ona sükür edıom 3aylıkken basladı dönmeye aradan 7ay gectı halen aynı senın bebısın nee kadarlık ve kılosu kac?

canım benim kızım bu ayın 25inde 10.ayını dolduracak ve sadece 7kilo
ondada üç aydır aynı kilodaydı bu ay bir iki gr almış canım senin bebişin nekadarlık ve kaç kilo

bu hafta bımde yerıne yerleştir ve tahta puzzle var 1 2 ay sonra ısımıze yarayabılır,3.900 du sanırım,bır bakın istersenız netten bım aktuel yazıp..ben alıcamopuyorumnanaktan

Eda bebeğinin neresi zayıf allah aşkına. Burada 8 kilo olan bebekler var. Doktorun kilosu iyi demiyormu. Benimkinin kilosu 1 ay önce 9700 dü, kilosu çok güzel dedi. Seninkinin kilosu çok çok iyi maşallah.
Milletin dediğine bakma, banada soruyorlar yürüyormu diye, emkeliyo diyorum onuda yapmasın diyorlar, birinin torunu varmışda 7 aylıkken yürümüşde benimki tembelmişde neler neler. Burada bir arkadaşın çocuğuda oturamıyordu doktora götürdü doktor oturtmuş annesine say demiş, oda 26 ya kadar saymış, doktor 15 e kadar sayabiliyorsan sorun yok, annesinin desteklemesine ihtiyacı var korkuyor demiş, dene istersen, kendine yaslı tut, sürekli destekli tut bakalım koy oyuncağını önüne.

Pompa aldırdım kızlar. saat 10 sağdım 50 ml. çıktı 2 saat sonra yine sağdım 40 ml çıktı, ne kadar azmış meğer ama inanıyorum ki bebek emerken daha çok geliyor. Çok yorucuymuş süt sağmak birde manuel ellerim koptu.
Ben beceremiyorum sanırım bu sağma işini. Sağıyorum süt fışkırıyor sonra pompanın havası bitiyor sonra damla damla akıyor, birde göğüs ucu huninin kenarlarına değecekmi, boşluktamı kalacak.

günaydın anneler,
benim kızda 10 aylık 10 kilo yeter ne olacak yani 1 yaşında doğum ağırlığının 3 katına çıkması gerekmiş.3,5 doğdu 10,5 olması gerek.Bence böyle kalsa bile problem yok Allah a şükür.Aşırı zorlamıyorum.Bıraktığı yerde daha vermiyorum yemek.Benimkide emeklemiyor yürümüyor.Poposunun üstünde zıplayarak gitmeye çalışıyor.

Laf söyleyenlere gereken cevabı verin rahatlarsınız.Geçen gün bir patavatsız benim kızıma erkek suratlı dedi.Hemde cenaze ortamında o lafı başka bir yerde söyleseydi.Ben onun yüzünü ömür boyu bakılmaz hale getirecektim ama hanımlık bende kalsın dedim.Aynı tip geçen günde arkamdan bu çocuk zayıflamuş diyor.Ölün mü öldürün mü derler ya ben fırsatını bulup öldürmeyi planlıyorum.Tabi laflarımla

Boşlukta kalması daha doğru olur canım.Süt sağmak böyle eziyetli işte.Ben aylardır katlanıyorum malesef.3 saatte bir sağsan daha iyi olur.Birde geceleri süt daha az oluyor.Gündüzleri daha çok çıkar merak etme.Birde dediğin gibi bebek emdikçe daha fazla süt geliyor.Benimki beni emerken işyerinde sağdığım süt şuan sağdığımın 2-3 katıydı.Ama şimdi bitti bitecek.Allah kolaylık versin canım

gunaydin kizlar
nasilsiniz ben iyi olmaya calisiyom pazar gununden beri oglumumun atesi vardi
bu gece cikmadi ama cok huzursuz
dun doktoruna goturdum dis dedi hic bisey yapmadan gonderdi bizi bu almanyanin doktorlari delirtiyo beni oglum can cekisiyo hic umrunda degil

emelcim işte sorunlarım var demişin önemli birşey değildir inşallah
yok canım önemli değil insanlarla uğraşması zor
müşterim bir firmada salak bir kız almışlar, bir mail yazıyo 30 satır
bu ürünler ne durumda
bakıyorum üretilmiş sevkedilmiş, oraya gitmiş bile salak beni niye uğraştırıyorsun baksana ne gelmiş diye
onla tartıştık işte

s.a kızlar...
kafayı yıyecem ya benım bebıs ne emeklıyor ne tek basına oturuyo ayakta bıle zor duruyo... bu durum benı cok üzüyo... ne tek basına bırseyler yapabılecek? of offff kıloda hıc almıyoooo
Canım her çocuk bir olmaz
doktora götür için rahat eder en azından

Sağdıkça artar canım, birde süt hormonu gece salgılanıyormuş bir tek
yani gece sağarsan artar sütün, biraz uykusuz kalırsın ama artar sütün

Maşallah Duru fıstığıma, Ver cevabını o salak kadınında takma kafana canım

Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin oğluna
sen türkiyeye geliyoruz diye yazmıştın hani
türk doktorlarada gösterirsin olmassa

Günaydın demeden yazmışım bir sürü
Günaydın kızlar hepinize..
Günümüz ömrümüz güzel geçsin..

günaydın kızlar..
yağmur 1 haftadır geceleri sık uyanıyo..emziğini alıyor, yeniden dalıyor..
bu kadar sık uyanmazdı..acaba diştenmiki??**
bütün damak olduğu gibi şiş.5 er 5 er çıkarıcaz sanırım...
varmı diş çıkarmayan yoksa bizimiyiz bir tek ??**

ewt emelcim ilk kez çıkarıcaz..2.aydan beri kaşınıyo ama birtürlü çıkaramadı..
damakları çok şiş..çıkarmak üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…