bak yuvarlana biliyormuş Allaha şükür
bırak milletin dediklerini çok biliyor bu millet önce herkez kendine baksın kafana takma bence
bende zorla yediriyorum dedimya hiç yemek vermesem aç dolaşacak hanım
annelik sabır ister Allah gayretimizin başına çıkarsın yardımcımız olsun böyle büyüyecekler
evet ona sükür edıom 3aylıkken basladı dönmeye aradan 7ay gectı halen aynısenın bebısın nee kadarlık ve kılosu kac?
canım benim kızım bu ayın 25inde 10.ayını dolduracak ve sadece 7kilo
ondada üç aydır aynı kilodaydı bu ay bir iki gr almış canım senin bebişin nekadarlık ve kaç kilo
benım bebıste bugun 10aylık oldu ve 10kılo...
canım bebişin zayıf degilki gayet normal tam kilosunda kendini hiç üzme bak benim kızın kilosuna nekadar zayıf
Pompa aldırdım kızlar. saat 10 sağdım 50 ml. çıktı 2 saat sonra yine sağdım 40 ml çıktı, ne kadar azmış meğer ama inanıyorum ki bebek emerken daha çok geliyor. Çok yorucuymuş süt sağmak birde manuel ellerim koptu.
Ben beceremiyorum sanırım bu sağma işini. Sağıyorum süt fışkırıyor sonra pompanın havası bitiyor sonra damla damla akıyor, birde göğüs ucu huninin kenarlarına değecekmi, boşluktamı kalacak.
yok canım önemli değil insanlarla uğraşması zoremelcim işte sorunlarım var demişin önemli birşey değildir inşallah
Canım her çocuk bir olmazs.a kızlar...
kafayı yıyecem ya benım bebıs ne emeklıyor ne tek basına oturuyo ayakta bıle zor duruyo... bu durum benı cok üzüyo... ne tek basına bırseyler yapabılecek? of offff kıloda hıc almıyoooo
Sağdıkça artar canım, birde süt hormonu gece salgılanıyormuş bir tekPompa aldırdım kızlar. saat 10 sağdım 50 ml. çıktı 2 saat sonra yine sağdım 40 ml çıktı, ne kadar azmış meğer ama inanıyorum ki bebek emerken daha çok geliyor. Çok yorucuymuş süt sağmak birde manuel ellerim koptu.
Ben beceremiyorum sanırım bu sağma işini. Sağıyorum süt fışkırıyor sonra pompanın havası bitiyor sonra damla damla akıyor, birde göğüs ucu huninin kenarlarına değecekmi, boşluktamı kalacak.
Maşallah Duru fıstığıma, Ver cevabını o salak kadınında takma kafana canımgünaydın anneler,
benim kızda 10 aylık 10 kilo yeter ne olacak yani 1 yaşında doğum ağırlığının 3 katına çıkması gerekmiş.3,5 doğdu 10,5 olması gerek.Bence böyle kalsa bile problem yok Allah a şükür.Aşırı zorlamıyorum.Bıraktığı yerde daha vermiyorum yemek.Benimkide emeklemiyor yürümüyor.Poposunun üstünde zıplayarak gitmeye çalışıyor.
Laf söyleyenlere gereken cevabı verin rahatlarsınız.Geçen gün bir patavatsız benim kızıma erkek suratlı dedi.Hemde cenaze ortamında o lafı başka bir yerde söyleseydi.Ben onun yüzünü ömür boyu bakılmaz hale getirecektim ama hanımlık bende kalsın dedim.Aynı tip geçen günde arkamdan bu çocuk zayıflamuş diyor.Ölün mü öldürün mü derler ya ben fırsatını bulup öldürmeyi planlıyorum.Tabi laflarımla
Geçmiş olsun canım, Allah şifa versin oğlunagunaydin kizlar
nasilsiniz ben iyi olmaya calisiyom pazar gununden beri oglumumun atesi vardi
bu gece cikmadi ama cok huzursuz
dun doktoruna goturdum dis dedi hic bisey yapmadan gonderdi bizi bu almanyanin doktorlari delirtiyo beni oglum can cekisiyo hic umrunda degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?