2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Emellcim kayrada bir ara anne sütünü içmiyordu değilmi, nasıl içiriyordun, kahvaltıya kattım içmedi çöpe gitti, zaten zor sağıyorum birde çöpe gidince sinirleniyorum eşimle kavga ediyoruz. Çorbalarına katıyor bazıları sen hiç katttın mı, yada pekmez falan karıştırılmı anne sütüne havuç suyu falan. Birde kaç saate bir sağıyorsun ne kadar çıkıyor.

Kızlar doğum öncesi herkesde olan şeffaf akıntı vardırya, o doğum sonrası bende hiç olmadı kuruluk oldu hep ama spiral taktırdıktan sonra akıntı gelmeye başladı, sizdede oluyormu akıntı, benimki biraz fazla gibi geliyor ama belkide önce kupkuru olunca şimdi normal gelince bana çok gibi geliyordur.

Canım benim oğluş evde emiyor , işteyken sağıyorum iki kere 100 -110 arası çıkıyor
bu iyi olduğu günler bazen 60-70 ml ye kadar düşüyor
Kesilmesin diye uğraşıyorum işte sağmaya
madela ama benim pompam hergün kullandığım için iyi bişey olsun dedim
çok güzel süt çıkarıyor, kalitelide ikinciyide büyütür :))
ama bu sağdığım sütleri içmiyor kesinlikle biberon istemiyor
kahvaltısını anne sütüyle hazırlıyorlar, kimi gün yiyor kimi gün hiç yemiyor
mesela annemi aradım şimdi yemiyormş ağzını kitliyor açmıyor işte inat oğlum
yani hergün döküyorum bende ve içim acıyor uğraş uğraş çöpe gitsin
ama sağmasam kesilcek mecbur işte
dene canım herşeyi sevdiği bişey bulursun inşallah
biri yazmıştı elma suyu karıştırmış hepsini içmiş lıkır lıkır
muzlu sütüde içiyor , ez muzla kaşık kaşık ver yada bardakla içir
havuç suyu hiç denemedim ama olabilir oda tatlımsı ya içer belki

senin sütün daha çoktur bence manueller pek çıkarmıyor
bende manuelle uğraşıyordum 40-50 anca çıkıyordu

amma çok yazmışım :)

Manuel almıştım 10 ayı doldurduk diye, ilk aylar olsaydı bende madela alırdım ama bak şimdi yazınca pişman oldum. Benimki 50-60 çıkarıyor elektrikli olsaydı belki daha fazla çıkardı.
Muzu seviyor deniycem uyansında.
Birde ben 2. aydan beri hep tek göğüs emzirdim almadı sol göğsümü, tek göğüsle 1 yaşına bari gelseydi ama neyse.
Saol canım cevapların için.

Filizcim inanın resimlerine baktım maşallah çok tatlı.
Halı kirlenmesin diye battaniye sermişsin, benim aklıma hiç gelmedi, leş gibi oldu krem halım daha kö olmadan bende sersem iyi olacak, misafir gelince kaldırırız nasılsa.

ılkecim sağlıkla çıkarır inşallah yağmur bizde hiç çıkarmamıştık önce 2 geldi şimdi 4 olduk.3 alt 1 üst benimkide sık uyanmaya başladı.Emziğini veriyorum uyuyor.

ayşecim.hiç kullanmadım cnm jeli..bende spiral taktırdım akıntım pek yok cnm..
neslihancım uzun zamandır bekliyoruz.doktorumuz anneye ve babaya bağlı dedi..bizim çıkarma zamanımızla alakalıymış.eşimde bende 8.aylarda çıkarmışız..artık gelir çünkü çok şiş damakları.
hatta doktorumuz 2 şer 2 şer bekle dedi.hepsini bir dökücek heralde..

kızlar bu arada dün tavuk haşladım.dolaba koydum.bugün tel şehriyeli tavuk çorbası yaptım yağmura...
geri kalan tavuğu dolaba koyucam.sizce başka nasıl yedirebilirim birde kaç gün bekler acaba dolapta..
hergün çorba ne yapsam diye düşünüyorumm..

valla malesef ben hep aynı şeyleri yapıp veriyorum.Napim sevdiği tek çorba mercimekli sebzeli başka yemiyor.Yayla tarhana ve şehriye de denedim.Tamam belki farklı lezzetleri tanıyamıyor ama en azından değişik sebzeleri birlikte alıyor

spiral taktıran anneler ne durumdasınız memnumusunuzz ilişkide bi değişiklik oluyor mu kilo problemi yapıyormu ben nedense çok korkuyorum spiral den ya nedenini bilmiyorum ama korkuyorummmm(( bide bişey daha spiralin ipi dışardan gözüküyo mu ya ne olur gülmeyin kızmayın bilmediğim için soruyorumm ve çok korkuyorumm ya doğumdan bu kadar korkmuyodum üffff ne zor iş kadın olmak ya hep eşim korunuyodu şimdi daha tedbirli olmalıymışızzz malum 2. çocuk için zamana ihtiyaç varrr

cnm benim annem uzun zamandır spirallle korunuyor.banada o tavsiye etti zaten..
diğer korunma yöntemlerinden daha iyi geldi bana..
ilişkide problem falanda yok..
ipi falan neden gözüksün cnm yaakaydirigubbakcemile3..yok öle bişey...
doğum yaptığın doktorunla konuş o sana çok daha ii bilgi verecektir..
ben memnunum arkadaşım..

ayyy ilkecim ne bilim ya işte insan bişeyden tırsınca herşey gözünde büyüyooo taktırıcam ama şu cesareti bi bulsam kendimdeeee :sinifsinif:

bende memnunum 1sene olcak nerdeyse ağustosta taktırdımm bi sorun yok ama ben cevremde spralle hamile kalan duydukca ekstra korunuyozz ip bende görmedim hiçç akıntı bendede var spral kilo aldırıyomu bilmiyom amaben almıştımmm akıntı için gitmeyi düşünüyorummm

sağol canım
evet halının üzerine örtü örtüyom canım gene de kirlendi
eşim gelsin halıları göndertecem eşimi bekliyom

canım bende taktırdım çok rahatım.
yok canım ip falan görünmüyosırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…