maşallah sayfalar uçmuş yine bu son haftam işleri bitirmem lazım.çok sinir oldu ya cumartesi doktora gitmem gerekiyordu.cumartesi ameliyatı varmış doktorun .Salıya randevu verdiler.Şimdide aradılar doktor bey izinliymiş.en erken cumaya randevu verbilirlermiş.Bende cumartesine aldım.Ama hala çok sinirliyim.son haftalar ya duruma bak.
nidacım valla zorrr acıdan kıvaranan arkadaşlarımı gördüm acile giden bu ağrılar yüzünden ilginç bende hiç olmadıııı umarım seninde doğumdan sonra geçer kuzu yaaa
ayy bende gidimde biraccık ayağımı dinlendirim bare çok feci sızlıyo bugün yürüyim biraz diyodum ama çok sıcak nasıl olcak bilmiyom bakalım artık zaten üşüttüm burnumun ikiside kapalı bu sıcakta bide bunu çekiyom ıhlamur içe içe bihal oldum kaçgündür tık yok genzim yangın yeri gibi mübarek neyse minikkuşlar öptüm hadi şimdilik bıyyy
günaydın kızlar.mesaidekilere kolay gelsin. evdekilere de eeev işleri için ayrıca kolay gelsin.
ben de bugün kızımın yatağıyla arabasını alıcam inşallagh, yoksa yataksız kalıcak bu gidişlere.
ayrıca bugün cicilerimizi de yıkamaya başladık.
herkeze öpücükler.
ay kayganam kocişime yürüt kızı evde tutma demiş akşamları beni yürütüyo serin serin saolsun ama ben sölediğimde yapmadı ya ona da uyuz oldum
günaydın kızlar.mesaidekilere kolay gelsin. evdekilere de eeev işleri için ayrıca kolay gelsin.
ben de bugün kızımın yatağıyla arabasını alıcam inşallagh, yoksa yataksız kalıcak bu gidişlere.
ayrıca bugün cicilerimizi de yıkamaya başladık.
herkeze öpücükler.
ay kayganam kocişime yürüt kızı evde tutma demiş akşamları beni yürütüyo serin serin saolsun ama ben sölediğimde yapmadı ya ona da uyuz oldum
canım benim de perşembe kontrolum olacak ve tarih aynı senin ki gibi problem olmazsa hafta ya bugün 25 i demiştik dr umuzla
,senin için hayırlısı olsunnnnnnn
slm kızlar
Ben formunuzu uzaktan takip ediyorum, çok kapsamlı güzel bir site forumlarıda çok güzel, baştan beri başka bir siteye yazdığım için buraya pek yazmadım.
Bende 37+6 günlük hamileyim benimde doğumum pazar günü yani 24 ünde olucak, dr çok kilo aldım diye sezeryan diye tutturuyo ben normal istiyorum aslında, bide pazar günü 38+5 olucam erken mi alıyo diye üzülüyodum, sizleri gördüm rahatladım biraz...
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, sizlerinde sezeryan olucak heralde, genel mi olucak epudural mi, Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
ay dönmüştür iremimiz sadoşummmmmm ne güzel rahat ettirdi bak seni akıllı bıdığım narin kızımm benimmmmm
ahh bu erkekler benim kaynanamda çok söylüyo git yürüt kızı diye ama benimki bi bahane bulup kaytarıyo sinirlerimi bozuyo geçende hadi yürüyüş yapalım dedim öf pöf yapıp durdu şeytan dediki çak ağzına iki tane sussun ama yapılmıyo ya ne yapcaz bunları bilmem sanki keyfimize yürüyelm diyoruz onlar beklerken biz ne acılar çekicez hazır çocuğa konacaklar bide fedakarlık edip yürütmüyolar deli ediyo benimki beni şu hamileliği kazasız belasız atlatabilseydim sinirlerimi alt üst etti yawklava: klava:
handecim ilk bebeğin mi cinsiyeti ne adı ne olacak bak onlarıda söyle yazsın saadetcim yani papatya0606
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?