2009 Haziran Anneleri!!

gerçekten randevu ertelenince sinir oluyo insan dimi.
ben de bulamayınca daha erkene alıyorum doktorum niye erken buluştuk diyo:)

bu arada kızlarrr
benim iremimm döndüü bence ayın 16 sından beriii
nefes almam kolaylaştı birdee
ayaklarınııı artık göğsümün altında hissediyorummmm
nesee hadi ben kaçtımmm

merhaba kızlar kahvaltımızı yaptık saolsun ablam hazırladı bi güzel yedim bi bakim dedim didoş evlilik yıl dönümünüm kutlu olsun canım allah ayırmasın allah her geçen sene mutluluğunuzu dahada arttırsın çoluğunla çocuğunla nice senelere girmeyi nasip etsin tatlım bende bugün eve gidicem ablamdaydım kocama söledim gel al diye havada sıcak durağa kadar yürümem lazım ama zor geliyo ne yapcam bilmem gelmedide sinirlerimi bozdu uyuz ya sonra bişey oluncada üzülüyo deli bu erkekler niye bu kadar rahat yaa öfff :):) kızlarrrr siz nasılsınız bakem keyifler yerindemi kuzucuklar nasıl bugün dr a gideceklerdende güzel haberler bekliyorum inşallah güzel haberlerle gelirler

müminecim canım çıkartır da naz yapar sonra der bişe bulur atlatır yani korkuyo bişe olur diye oğlu çok kıymetliii beni düşündüğünden değilde kaynanam yanımda değil canım başka şehirde tel de sölemiş kız normal doğurcam diyosa yürüt kızı evde bunaltma demiş ne istiyosa yap sinirlendirme demiş oda bu ara bunalrı yapıyo heraldeeee

nidacım valla zorrr acıdan kıvaranan arkadaşlarımı gördüm acile giden bu ağrılar yüzünden ilginç bende hiç olmadıııı umarım seninde doğumdan sonra geçer kuzu yaaa

Insallah canim tüm ümidim dogumdan sonra gecmesi a.s.

CAnim gecmis olsun ..a.s.

Kolay gelsin canima.s.

ay dönmüştür iremimiz sadoşummmmmm ne güzel rahat ettirdi bak seni akıllı bıdığım narin kızımm benimmmmm

ay kayganam kocişime yürüt kızı evde tutma demiş akşamları beni yürütüyo serin serin saolsun ama ben sölediğimde yapmadı ya ona da uyuz oldum

semacım bende bişeyler yapmak isteyince eşim izin vermio bişey olacak die,
korkuyorum çok az kaldı evde yanlızsın zaten aklım sende dio
mesela tek başıma markete gitmeme ve hiçbişey taşımama izin vermiodu
görümcem o kadar ufacık şeylerden bişey olmaz dedi şimdi biraz daha yumuşadı bu konuda

aslında bizi dinlememelerinden kaynaklamıyor sadece birileri söyleyince haklı olduğumuzu anlıyorlar
ve biz bu konuda tecrübesiz olduğumuz için bize inanamıyorlar sanırım

onlarda bizi düşünüyorlar
oyyy canım kocam benim bak öpesim geldi şimdi,kaydirigubbakcemile3Şeniz

canım neyle yıkayacaksın
bizde bu akşam alacağızda hala karar veremedim yahu

ay kayganam kocişime yürüt kızı evde tutma demiş akşamları beni yürütüyo serin serin saolsun ama ben sölediğimde yapmadı ya ona da uyuz oldum

ahh bu erkekler benim kaynanamda çok söylüyo git yürüt kızı diye ama benimki bi bahane bulup kaytarıyo sinirlerimi bozuyo geçende hadi yürüyüş yapalım dedim öf pöf yapıp durdu şeytan dediki çak ağzına iki tane sussun ama yapılmıyo ya ne yapcaz bunları bilmem sanki keyfimize yürüyelm diyoruz onlar beklerken biz ne acılar çekicez hazır çocuğa konacaklar bide fedakarlık edip yürütmüyolar deli ediyo benimki beni şu hamileliği kazasız belasız atlatabilseydim sinirlerimi alt üst etti yaw klava:klava:

neyse kızlar bende kaÇtım ablama bıraz yardım edıp sonrada evım gıdıcem ÖptÜm hepınızı eve gıdınce gelırım gene hadın gÖrÜŞÜrÜz canlarımm

canım benim de perşembe kontrolum olacak ve tarih aynı senin ki gibi problem olmazsa hafta ya bugün 25 i demiştik dr umuzla
,senin için hayırlısı olsunnnnnnn

slm kızlar
Ben formunuzu uzaktan takip ediyorum, çok kapsamlı güzel bir site forumlarıda çok güzel, baştan beri başka bir siteye yazdığım için buraya pek yazmadım.
Bende 37+6 günlük hamileyim benimde doğumum pazar günü yani 24 ünde olucak, dr çok kilo aldım diye sezeryan diye tutturuyo ben normal istiyorum aslında, bide pazar günü 38+5 olucam erken mi alıyo diye üzülüyodum, sizleri gördüm rahatladım biraz...
Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum, sizlerinde sezeryan olucak heralde, genel mi olucak epudural mi, Allah hepimize bebişlerimizi sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Allah hayirli dogumlar nasib etsin...
Benim ki kismetse normal olacak...Insallah bir aksilik cikmaz da normal dogum yaparim..Eger sen de kendine bu konu da güveniyorsan bence normal dogur...Sevgilera.s.

ay dönmüştür iremimiz sadoşummmmmm ne güzel rahat ettirdi bak seni akıllı bıdığım narin kızımm benimmmmm

herhalde döndü cnmmm
yanılmıyorsam öyle hissediyorum çünküüüü
bakalımm doktora gidincee görcezzz haftaya inşallahhh

Papatya slm arkadaşım
ne güzel listeler hazırlamışsın, ne çok emek harcamışsın tebrik ediyorum seni, herkes 1 kg 1 kg sölemiş onları bile girmişsin ellerine sağlık, sanada hayırlı doğumlar diliyorum

Son düzenleme:
handecim ilk bebeğin mi cinsiyeti ne adı ne olacak bak onlarıda söyle yazsın saadetcim yani papatya0606

nasıl hissettin döndüğünü saadet gecen senenin haziran annelerinden birinin dönmüş son haftalarından birinde ona sor istersen

canım neyle yıkayacaksın
bizde bu akşam alacağızda hala karar veremedim yahu[/QUOTE]

sedacım, ben dalinin sıvı bebek deterjanı ve yumuşatıcısını aldım.
sabun tozu iyi çözünmüyo diye duymuştum.
bi de amway in deterjanı varmış organik. ondan da memnun kullananlar, etrafında satan varsa temin edebilirsin.
dalin de büyük marketlerde var

cemre seni dinledikçe ben iyice kızıyom senin eşine yaaa.şurda naz çekecekleri kaç hafta kaldı ki. sabretsin biraz, kolay mı baba olmak yaa.

klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…