2009 Haziran Anneleri!!

mrb hoşeldin handecimmm
tşkr ederim cnmmm
sağol cnmm sanada hayırlı doğumlarrrr

handecim ilk bebeğin mi cinsiyeti ne adı ne olacak bak onlarıda söyle yazsın saadetcim yani papatya0606
aa evet cnm onuda söle yazımmmm
doğumun ne zaman olcağını ordan takip ederizzz

nasıl hissettin döndüğünü saadet gecen senenin haziran annelerinden birinin dönmüş son haftalarından birinde ona sor istersen
ayakları mesanemin üzerinden vururduuu
şimdi orda hiç tık yok
göğsümü altından vuruyorrr
vee
nefes almam kolaylaştıııı naren

evet canım ilk bebek, 30 yaşındayım, kısımıs olucak Allah izin verirse adı Masal olucak,
sizin belli ismi ?

allah analı babalı büyütsünnn
bzm prensesimizin adı irem olucakkkk
masaldaaa güzel bi tercih olmuş
ismiyle yaşasın kızın handee

gunaydinnn kizlar...
her sabah birgun daha gecti diye uyaniyorum...
nasilsiniz bugunnn???

bak şimdi handecim canım haziran anneleri var bu topige girdiğin yerde orada bebeişlerin ismi cinsiyeti bölümünde yazdırabilirsin
kilo takibinide orda yazabilirsin hangi hastane de doğuracaksan onu da yazdırabilirsin bizim bu topik zengin :))
hatta göbiş fotolarımız bebeişlerimize aldıgımız cicler bölümüde var ama onlar burada değil merak edersen linki gönderirim bakarsın oldu mu :) cok eglenceli bi site burası herkes arkadas derdimiziz sorunumuzu beraber cözüyoruz

inşallah masalını kucagına sağlıcakla alırsın handecim günlerin cok azalmış ve erken ded değil merak etme 38. haftadan sonra doguruyor genelde insanlar normal olsa dahi onun için için rahat olsun ama normal yapma sansın varsa bi zorla dr unu istersen derim ben

suiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canımmmm okumaaaa sadecee topiğiiii
sendeee paylaşşşş bizimlee cnmmm yaaaaaaaa
nasıl oldun bebiş nasıllll kaç haftalık oldun
doğumun ne zamnnnnn
katıl arkadaşımmmm aramızaaaaaaaaaaaaaa
hadiiiiii bekliyorummmm bakkkkk suicimmmmmmmmmmmmmmmmm

saaadet yanlış okumadıysam eger dönmüş kuzun ya maşallah ona :)
ordaki anniş de söle demişti bir gece yatarken karnımın alt üst oldugunu hissettim dr a gittik bebek dönmüş dedi ay inşallah dönmüştür seninkide annesi yerim ben onun vuran minik ayaklarını :))

handeor aramıza hoşgeldin canım,
bu siteyi gezdikçe daha çok bağlanacaksın emin ol :))

bu arada bebeğin için erken değil canım,
zaten bebekler %80 38.haftada gelir
38+1de 39. hafta olarak geçiyor

fatoş ben sadece bepantene kullanıorum merhem olanı varya ve şimdilik yok zaten bebek emmeye başladıktan sonra oluyormuş onun için bebek dogduktan sonra denerim tekk tek hangisi işe yarayacak bakalım bünyeden bünyeye farkedio kremler genelde

bu alkis sana saadetcimmmalkisalkisalkisa.s.

suii lutfen yaz...
bende cook istiyorum aramiza katilmani...
hadiii bekliyoruza.s.

evet naren döndüüü benceee
öle hissediyorum doğrusunu haftayaaa
öğrencem artıkkkk

Hoşbulduk 37+6 pazar günü artık katılcak aramıza inşallah teysesi, teşekkürler ismimizi beğendiğin için, herkes baştan çok yadırgıyo

canım eğer sezeryan olacaksa 38+3-4-5. günlerde alınıyor bebişler yani seninki erken değil benim 38+5 gün 25 mayıs ta doluyor dr onun için o tarihi verdi

dolphin cim kız kardeşimin tavsiyesi ile doğumdan 1 ay önce başalnıyormuş göğüs ucu kremine ve oradaki derinin elastikiyetini arttırmak için

benim bir kremim var kardeşim memnun kalmış ben de onu kullanıyorum istersen ismini veririm
benim ilk doğumda çok kötü oldu göğüs uçlarım resmen kanadı şimdi sağlama almaya çalışıyorum işleri

Merhaba
Ben 15 gündür Lansinoh kullanıyorum...

ben useniyorum, lansinoh aldim ama daha baslamadim,baslasam iyi olacak, birkac dogum yapan arkadasim var, cok cekmisler gogus acisindan, kanayan bile oluyormus, emziremedikleri icin bebege mama vermek zorunda kalmislar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…