mrb hoşeldin handecimmmPapatya slm arkadaşım
ne güzel listeler hazırlamışsın, ne çok emek harcamışsın tebrik ediyorum seni, herkes 1 kg 1 kg sölemiş onları bile girmişsin ellerine sağlık, sanada hayırlı doğumlar diliyorum
aa evet cnm onuda söle yazımmmmhandecim ilk bebeğin mi cinsiyeti ne adı ne olacak bak onlarıda söyle yazsın saadetcim yani papatya0606
ayakları mesanemin üzerinden vururduuunasıl hissettin döndüğünü saadet gecen senenin haziran annelerinden birinin dönmüş son haftalarından birinde ona sor istersen
evet canım ilk bebek, 30 yaşındayım, kısımıs olucak Allah izin verirse adı Masal olucak,
sizin belli ismi ?
hoş geldin hande, kaç haftalık bebişin. ismi de çok sevimli
kizlar dogumdan sonra emzirirken goguslerin yara olmamasi icin simdiden krem kullanmaya baslayan var mi?
kızlar sizce sueda nasıl bir isim????
ama ciddi ciddi fikrinizi yazın lütfen
suiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canımmmm okumaaaa sadecee topiğiiii
sendeee paylaşşşş bizimlee cnmmm yaaaaaaaa
nasıl oldun bebiş nasıllll kaç haftalık oldun
doğumun ne zamnnnnn
katıl arkadaşımmmm aramızaaaaaaaaaaaaaa
hadiiiiii bekliyorummmm bakkkkk suicimmmmmmmmmmmmmmmmm
hande hosgeldinn
ismi cok hos secmissin......
adiyla buyusun..
Hoşbulduk 37+6 pazar günü artık katılcak aramıza inşallah teysesi, teşekkürler ismimizi beğendiğin için, herkes baştan çok yadırgıyo
Merhaba
Ben 15 gündür Lansinoh kullanıyorum...
fatoş ben sadece bepantene kullanıorum merhem olanı varya ve şimdilik yok zaten bebek emmeye başladıktan sonra oluyormuş onun için bebek dogduktan sonra denerim tekk tek hangisi işe yarayacak bakalım bünyeden bünyeye farkedio kremler genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?