2009 Haziran Anneleri!!

evet kızlar az kaldı darısı sizin başınıza evllilik yıl dönümünüzde kutluolsun canım benim temmuzda inşlah kızımla beraber kutlayacaz

dido ben anlamadım dı dr nst ye sokunca dedi başlamış dedi ama sıklıklarını say bir saat içerisinde kaç kere oluyorsa ve sıklığı artarsa dr u ara
ben bu kadar biliyom ama tarifin bana benim zeynepteki ağrılarımı anımsattı bir den

nidacım valla zorrr acıdan kıvaranan arkadaşlarımı gördüm acile giden bu ağrılar yüzünden ilginç bende hiç olmadıııı umarım seninde doğumdan sonra geçer kuzu yaaa

bzde 7 ağustosta kıtluycaz inşşallahhh iremimleee
aynı zamandaaa o gün doğum günümdeeeee

deli bu kız yaaa uyuz oluyomu Allah iyiliğini vere emi semocan öpüyom kız seni tombişşŞenizkaydirigubbakcemile3
evet kızlar az kaldı darısı sizin başınıza evllilik yıl dönümünüzde kutluolsun canım benim temmuzda inşlah kızımla beraber kutlayacaz
sağol canım teşekkür ederim ayy negüzel kızınla kutlican demek inşallah canım yaaa şimdiden tebrik edlim ozaman bizdeeea.s.
hmm anladım siboşum bundan soora dikkat edim bare bende geçen perşembe girdiğimde bişe demedi zaten iyi iyi deyip gönderdi sancıları nasıl anlıyolar acaba nst de demi bitek çocuğun kalp atışlarıyla hareketleri geliyo bana onu nasıl anlıyolarki çok garip peki sen ööle dedikten nekadar sonra doğurdun siboşş

bzde 7 ağustosta kıtluycaz inşşallahhh iremimleee
aynı zamandaaa o gün doğum günümdeeeee
hadi bakalım inşallah sadocum bizde kutlarız seni tatlışım o günleri görebilecezmi acaba yaa sanki çok uzak gibi
hadi kaçtım gülü gülüüüüüüüü
güle güle minikkuş kocişede uyuz olma:mymeka:
bzdee bi kahvaltımızı yapıpda gelelim iremimleeee
hadi afiyet olsun sadoş
ben de kaçıyom bacılar malum ev de temizlik var ama ben kk dan ayrılamıyom

kolay gelsin sanada siboşcum yorma fazla kendini kuşum yardımda etme emii

hmm anladım siboşum bundan soora dikkat edim bare bende geçen perşembe girdiğimde bişe demedi zaten iyi iyi deyip gönderdi sancıları nasıl anlıyolar acaba nst de demi bitek çocuğun kalp atışlarıyla hareketleri geliyo bana onu nasıl anlıyolarki çok garip peki sen ööle dedikten nekadar sonra doğurdun siboşş[/QUOTE]

canım sen nst deyken eğer sancın varsa o belli oluyor.senin hissetmediğin sancıyı bile gösterir.

merhaba kızlar bizde daha yeni kalktık sayılır,
geceleri uyuyamıyorumki,belim,sırtım kaburgalarım çok fena,
sürekli kalkıp hortlak gibi dolanıyorum evde
offf ne zormuş ya
valla artık ne sağa ne sola yatamıyorum çoğunlukla sırtüstü yatıyorum ve 2yastıkla
nese size bi bakim dedim ben kuzumla mama yemeye gidiyoruz

didemcim tatlım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
umarım bundan sonra hep birlikte olursunuz canım ve tabi bebişinizle:))

ya kızlar ben adet sancısı da çekmedim bi tarif etseniz bende ara ara bel ağrısı oluyo tam ortada belimin ona benzer bişemi????? kasılma nasıl bişe onu da bilmiyomm

ooo ben adet sancısını felaket derecede yaşayanlardanım,
belim kasıklarım kıvrandırıyordu beni
ay bide kusma ve mide bulantısı
soğuk soğuk terleme felan oluyordu bende hemde heray
onun için sancı çekerken çok zorlanmicam inşallah:)))

ama kasılmayı tam olarak bende anlamadım
sertleşme diyoruz
ama bebekte biryerini kafa yada poposunu dayayınca taş gibi oluyor çekince yumuşuyor
yani ben sadece kasılmayı bebek hareketiyle karıştırabilirim

ayy bende gidimde biraccık ayağımı dinlendirim bare çok feci sızlıyo bugün yürüyim biraz diyodum ama çok sıcak nasıl olcak bilmiyom bakalım artık zaten üşüttüm burnumun ikiside kapalı bu sıcakta bide bunu çekiyom ıhlamur içe içe bihal oldum kaçgündür tık yok genzim yangın yeri gibi mübarek neyse minikkuşlar öptüm hadi şimdilik bıyyy

canım sen nst deyken eğer sancın varsa o belli oluyor.senin hissetmediğin sancıyı bile gösterir.[/QUOTE]
hadi ya bilmiyodum bak bunları sağolun canım bu gittiğimde iyice bir sorim bare bende

sağol sedoşcum teşekkür ederim kuzucuk inaşallah hepimiz için ööle olur bundan sonra ve herzaman canım benimm a.s.

kahvaltımızı yaptık malum çok sıcak bi duş alıp de gelelim bizzzz :)

didoşum yaaa napimmm uyuzluk yapıyo diyette ya çok asabi bu ara benimde sabretcek halim ve dermanım yokkk uyuz oluyom kendi kendime ona belli etmiyommm terası yıkıyo şimdi çıkcam birazdan yanına suyu aç kapat yapıyorummm

bende uyanınca aldım duşumu ayaklarım kocamandı uyanıncaaa kabus giibiler yaww sadoşum sıhhatler olsun kuzumm

ay kayganam kocişime yürüt kızı evde tutma demiş akşamları beni yürütüyo serin serin saolsun ama ben sölediğimde yapmadı ya ona da uyuz oldum

günaydın kızlar.mesaidekilere kolay gelsin. evdekilere de eeev işleri için ayrıca kolay gelsin.
ben de bugün kızımın yatağıyla arabasını alıcam inşallagh, yoksa yataksız kalıcak bu gidişlere.
ayrıca bugün cicilerimizi de yıkamaya başladık.
herkeze öpücükler.

maşallah sayfalar uçmuş yine bu son haftam işleri bitirmem lazım.çok sinir oldu ya cumartesi doktora gitmem gerekiyordu.cumartesi ameliyatı varmış doktorun .Salıya randevu verdiler.Şimdide aradılar doktor bey izinliymiş.en erken cumaya randevu verbilirlermiş.Bende cumartesine aldım.Ama hala çok sinirliyim.son haftalar ya duruma bak.

semacım, sen isteyince çıkarmıyo mu kocişin. neyse sonra oğluşunla siz de onu evde bırakır çıkarsınız, annesiyle otursun o da -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…