hadi yaaa abowww nolacak gızzz perşembe nst var benim askeri hastanede dur bakalım bidaha aynı şey olursa beklemem artık giderim ozaman tatlışım deme yahuu ama sürekli olmuyo geliyo biraz kalıyo karnımda geri gidiyo öölemiydi seninde
deli bu kız yaaa uyuz oluyomu Allah iyiliğini vere emi semocan öpüyom kız seni tombişşŞenizkaydirigubbakcemile3saol didoşum öle bi ağrıyı anlarım heraldeeeeeee ay kocişim geldi benim okulda kermes varmış karnını doyurmuş keçmış okuldannnn bende gidim yanına hava güzel nasılsa takılalım azcıkk gönlü olsun yalnız oturmasınnn uyuz ooluyom bu ara ona yine de kıyamıyom
sağol canım teşekkür ederim ayy negüzel kızınla kutlican demek inşallah canım yaaa şimdiden tebrik edlim ozaman bizdeeea.s.evet kızlar az kaldı darısı sizin başınıza evllilik yıl dönümünüzde kutluolsun canım benim temmuzda inşlah kızımla beraber kutlayacaz
hmm anladım siboşum bundan soora dikkat edim bare bende geçen perşembe girdiğimde bişe demedi zaten iyi iyi deyip gönderdi sancıları nasıl anlıyolar acaba nst de demi bitek çocuğun kalp atışlarıyla hareketleri geliyo bana onu nasıl anlıyolarki çok garip peki sen ööle dedikten nekadar sonra doğurdun siboşşdido ben anlamadım dı dr nst ye sokunca dedi başlamış dedi ama sıklıklarını say bir saat içerisinde kaç kere oluyorsa ve sıklığı artarsa dr u ara
ben bu kadar biliyom ama tarifin bana benim zeynepteki ağrılarımı anımsattı bir den
hadi bakalım inşallah sadocum bizde kutlarız seni tatlışım o günleri görebilecezmi acaba yaa sanki çok uzak gibibzde 7 ağustosta kıtluycaz inşşallahhh iremimleee
aynı zamandaaa o gün doğum günümdeeeee
güle güle minikkuş kocişede uyuz olma:mymeka:hadi kaçtım gülü gülüüüüüüüü
hadi afiyet olsun sadoşbzdee bi kahvaltımızı yapıpda gelelim iremimleeee
ben de kaçıyom bacılar malum ev de temizlik var ama ben kk dan ayrılamıyom
bisde sizi ösledik semocaaannn anacım pek giremiyomki işte nete arasıra ondada karşılaşamıyoz kocişle konuşmaya giriyom akşamları işte onda bile kızıyo anacık napalım buarada bugünde bizim evlilik yıldönümümüz söylemesi ayıp ama kocişim yanımda diiilllllsenağlama
tatlışım ağrı ara ara gelmiyo sürekli bir adet sancısı gibi giriyoooo sonra geçiyo bidaha gelmiyo ondan rahatım bende zaten ama sanırım ona benzer bişey olcak daha şiddetlisi tabi çünkü anlatanlarda hep ööle diyor ya adet sancısının daha şiddetlisi diyolar
ya kızlar ben adet sancısı da çekmedim bi tarif etseniz bende ara ara bel ağrısı oluyo tam ortada belimin ona benzer bişemi????? kasılma nasıl bişe onu da bilmiyomm
hmm anladım siboşum bundan soora dikkat edim bare bende geçen perşembe girdiğimde bişe demedi zaten iyi iyi deyip gönderdi sancıları nasıl anlıyolar acaba nst de demi bitek çocuğun kalp atışlarıyla hareketleri geliyo bana onu nasıl anlıyolarki çok garip peki sen ööle dedikten nekadar sonra doğurdun siboşş
merhaba kızlar bizde daha yeni kalktık sayılır,
geceleri uyuyamıyorumki,belim,sırtım kaburgalarım çok fena,
sürekli kalkıp hortlak gibi dolanıyorum evde
offf ne zormuş ya
valla artık ne sağa ne sola yatamıyorum çoğunlukla sırtüstü yatıyorum ve 2yastıkla
nese size bi bakim dedim ben kuzumla mama yemeye gidiyoruz
didemcim tatlım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
umarım bundan sonra hep birlikte olursunuz canım ve tabi bebişinizle:))
ooo ben adet sancısını felaket derecede yaşayanlardanım,
belim kasıklarım kıvrandırıyordu beni
ay bide kusma ve mide bulantısı
soğuk soğuk terleme felan oluyordu bende hemde heray
onun için sancı çekerken çok zorlanmicam inşallah:)))
ama kasılmayı tam olarak bende anlamadım
sertleşme diyoruz
ama bebekte biryerini kafa yada poposunu dayayınca taş gibi oluyor çekince yumuşuyor
yani ben sadece kasılmayı bebek hareketiyle karıştırabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?