bisde sizi ösledik semocaaannn anacım pek giremiyomki işte nete arasıra ondada karşılaşamıyoz kocişle konuşmaya giriyom akşamları işte onda bile kızıyo anacık napalım buarada bugünde bizim evlilik yıldönümümüz söylemesi ayıp ama kocişim yanımda diiilllllsenağlama
tatlışım ağrı ara ara gelmiyo sürekli bir adet sancısı gibi giriyoooo sonra geçiyo bidaha gelmiyo ondan rahatım bende zaten ama sanırım ona benzer bişey olcak daha şiddetlisi tabi çünkü anlatanlarda hep ööle diyor ya adet sancısının daha şiddetlisi diyolar
Didemcim evlilik yildönümünüzü kutlarim canim, nice senelere ...a.s.
Yok canim sen merak etme, o gündüz gelcek annesi..
Benim de bugün icim SIKILIYO ..off yaaaa..Hava da kapali...Hayirdir insallah...
kıyamam sana didemcimm yaa
evlilik yıl dönümünüz kutlarımmm
benidee 2 sene önce bugün istemye gelmişlerdii akşammmm
yarında yüzük takmıştık 19 mayısdaaaaaaaaaaaaaa
ah beeee hüzünlendimmmm bee
günaydın cnmmmnidacım sadoşum günaydın güzel arkidişlerimmmm a.s.
kızlar çook sağolun yaaa teşekkür ederim inanın valla çok koyuyo yalnız geçirmek ama napalım işte hatta kocişime telefonla bile ulaşamıyom yani görevde ve çekmiyo telefonu ooff oofff napalım sağlık olsun artık seneye oğlişimizle kutlarız inşallah sadocum sizinde bir nevi yıldönümünüz oluyo bence sizinkide kutlu olsun inşallah canım insan duygulanıyo demii
didoşum evlilik yıldönümüzü kutlarım canımcım allahım hiç ayrımasın mutluluğunuzu daim etsin bu son ayrılık olur inşallahhhh
saadett kısss yarında kutlarım ama kutlu olsun sözünüzz cicimmmmm verdiğiniz sözleri hep tutarsınızz inşallahhhh kızınla kocişinleee
slm kızlar benimde bugün doktor kontrolüm var bugün tarih belliolur artık ya cuma yada pazartesi of sıcakçok ben deyatamıyrorum artık hele sonzmanlar insan daha kötü oluyo
canım benim de perşembe kontrolum olacak ve tarih aynı senin ki gibi problem olmazsa hafta ya bugün 25 i demiştik dr umuzla
,senin için hayırlısı olsunnnnnnn
amin semoşcuum inşallah canım benim hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah geçen sene bugün ordudaydık ve orda kutlamıştık ogün hiç aklıma gelmezdi seneye bugün 9aylık hamile olacağım hayat nekadar süprizlerle dolu demii ve tabiki şırnakta oturacağımıda hiç düşünmemiştimm ozamandelikafaduldenklava:
canımcım adet sancısı tam yumurtalıklarında oluyo ikisi birden resmen bağırıyolar biz ağrıyoruz diye sende anlarsın kuzucuk çünkü insanın ağlayası geliyorrdelikafadulden yaaa ağrı çekmedin çekmedin tabi şimdide hapı yuttun ahahahahakaydirigubbakcemile3 belinde ağrıyo tabi bu arada hem karnın hem belin çepeçevre kuşatıyo anlican seni kasılmadada karnın semsert oluyo patlicak gibi bir müddet ööle kalıyo tatlışşya kızlar ben adet sancısı da çekmedim bi tarif etseniz bende ara ara bel ağrısı oluyo tam ortada belimin ona benzer bişemi????? kasılma nasıl bişe onu da bilmiyomm
ayy az kalmış canım benim Allahım yardım etsin inşallah valla bende sıcaktan çok bunalıyorum biz ikikat ısınıyoruz ya bide ondan sanırım bukadar rahatsız oluyoruzslm kızlar benimde bugün doktor kontrolüm var bugün tarih belliolur artık ya cuma yada pazartesi of sıcakçok ben deyatamıyrorum artık hele sonzmanlar insan daha kötü oluyo
günaydın cnmmm
ya cnm hüzünleniooo
ne heycanlıydımmm
vay ve evlenelii 1 sene 9 ay olmuşşşş
dido can anam dr unu ara ve nst ye bir gir hayatım
heyecan yapmak istemem ama benim zeynepte dediğin gibi başladı sancılar ve bele doğru vuruyordu
kontrolu bekleme derim
inşallah didemcimmmm
hepimizzz görürüzzz inşallahhhh o zamnlarıdaaaaaa
allh herkesin mutluluğunu daim etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?