2009 Haziran Anneleri!!

kıyamam sana didemcimm yaa
evlilik yıl dönümünüz kutlarımmm
benidee 2 sene önce bugün istemye gelmişlerdii akşammmm
yarında yüzük takmıştık 19 mayısdaaaaaaaaaaaaaa
ah beeee hüzünlendimmmm bee

Didemcim evlilik yildönümünüzü kutlarim canim, nice senelere ...a.s.

Yok canim sen merak etme, o gündüz gelcek annesi..

Benim de bugün icim SIKILIYO ..off yaaaa..Hava da kapali...Hayirdir insallah...

kızlar çook sağolun yaaa teşekkür ederim inanın valla çok koyuyo yalnız geçirmek ama napalım işte hatta kocişime telefonla bile ulaşamıyom yani görevde ve çekmiyo telefonu ooff oofff napalım sağlık olsun artık seneye oğlişimizle kutlarız inşallah sadocum sizinde bir nevi yıldönümünüz oluyo bence sizinkide kutlu olsun inşallah canım insan duygulanıyo demii

didoşum evlilik yıldönümüzü kutlarım canımcım allahım hiç ayrımasın mutluluğunuzu daim etsin bu son ayrılık olur inşallahhhh

saadett kısss yarında kutlarım ama kutlu olsun sözünüzz cicimmmmm verdiğiniz sözleri hep tutarsınızz inşallahhhh kızınla kocişinleee

ya kızlar ben adet sancısı da çekmedim bi tarif etseniz bende ara ara bel ağrısı oluyo tam ortada belimin ona benzer bişemi????? kasılma nasıl bişe onu da bilmiyomm

slm kızlar benimde bugün doktor kontrolüm var bugün tarih belliolur artık ya cuma yada pazartesi of sıcakçok ben deyatamıyrorum artık hele sonzmanlar insan daha kötü oluyo

nidacım sadoşum günaydın güzel arkidişlerimmmm a.s.
günaydın cnmmm

ya cnm hüzünleniooo
ne heycanlıydımmm
vay ve evlenelii 1 sene 9 ay olmuşşşş

didoşum evlilik yıldönümüzü kutlarım canımcım allahım hiç ayrımasın mutluluğunuzu daim etsin bu son ayrılık olur inşallahhhh

amin semoşcuum inşallah canım benim hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah geçen sene bugün ordudaydık ve orda kutlamıştık ogün hiç aklıma gelmezdi seneye bugün 9aylık hamile olacağım hayat nekadar süprizlerle dolu demii ve tabiki şırnakta oturacağımıda hiç düşünmemiştimm ozamandelikafaduldenklava:

slm kızlar benimde bugün doktor kontrolüm var bugün tarih belliolur artık ya cuma yada pazartesi of sıcakçok ben deyatamıyrorum artık hele sonzmanlar insan daha kötü oluyo

canım benim de perşembe kontrolum olacak ve tarih aynı senin ki gibi problem olmazsa hafta ya bugün 25 i demiştik dr umuzla
,senin için hayırlısı olsunnnnnnn

canım benim de perşembe kontrolum olacak ve tarih aynı senin ki gibi problem olmazsa hafta ya bugün 25 i demiştik dr umuzla
,senin için hayırlısı olsunnnnnnn

evet canım senin içinde hayırlısı olsun ben normalde yarın gidecektimde gripbim belkiilaç veriridiye ugün gidiyorum aramızda bigün var zaten hadi bakalım hayırlısı pazartesi derse 2 miz aynı gün oluruz:)

dido can anam dr unu ara ve nst ye bir gir hayatım
heyecan yapmak istemem ama benim zeynepte dediğin gibi başladı sancılar ve bele doğru vuruyordu
kontrolu bekleme derim

ya kızlar ben adet sancısı da çekmedim bi tarif etseniz bende ara ara bel ağrısı oluyo tam ortada belimin ona benzer bişemi????? kasılma nasıl bişe onu da bilmiyomm
canımcım adet sancısı tam yumurtalıklarında oluyo ikisi birden resmen bağırıyolar biz ağrıyoruz diye sende anlarsın kuzucuk çünkü insanın ağlayası geliyorrdelikafadulden yaaa ağrı çekmedin çekmedin tabi şimdide hapı yuttun ahahahahakaydirigubbakcemile3 belinde ağrıyo tabi bu arada hem karnın hem belin çepeçevre kuşatıyo anlican seni kasılmadada karnın semsert oluyo patlicak gibi bir müddet ööle kalıyo tatlışş
ayy az kalmış canım benim Allahım yardım etsin inşallah valla bende sıcaktan çok bunalıyorum biz ikikat ısınıyoruz ya bide ondan sanırım bukadar rahatsız oluyoruz
günaydın cnmmm

ya cnm hüzünleniooo
ne heycanlıydımmm
vay ve evlenelii 1 sene 9 ay olmuşşşş

Allahım nazarlardan saklasın sadocum inşallah vay beee 50 sene olmuş dediğin günleride görürsün

kızlar ne gzll ikinizindee az kalmışşşşş meleklerinizeee kavuşmayaaa
bu sıcaklardandaa sıyrılcaksınız koca gönüşleee

inşallah didemcimmmm
hepimizzz görürüzzz inşallahhhh o zamnlarıdaaaaaa
allh herkesin mutluluğunu daim etsin

dido can anam dr unu ara ve nst ye bir gir hayatım
heyecan yapmak istemem ama benim zeynepte dediğin gibi başladı sancılar ve bele doğru vuruyordu
kontrolu bekleme derim

hadi yaaa abowww nolacak gızzz perşembe nst var benim askeri hastanede dur bakalım bidaha aynı şey olursa beklemem artık giderim ozaman tatlışım deme yahuu ama sürekli olmuyo geliyo biraz kalıyo karnımda geri gidiyo öölemiydi seninde

Günaydin Semoscum,

adet sancisini ben her ay siddetli yasadim...Ve benim böbreklerime vururdu bu agri..igrencti

saol didoşum öle bi ağrıyı anlarım heraldeeeeeee ay kocişim geldi benim okulda kermes varmış karnını doyurmuş keçmış okuldannnn bende gidim yanına hava güzel nasılsa takılalım azcıkk gönlü olsun yalnız oturmasınnn uyuz ooluyom bu ara ona yine de kıyamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…