selam bayanlar bız geldık oglusumlaaaaaaa
bugun doktora gıttık yenı geldık cok sukur hıcbı sıkıntı yok
oglum 2 628 gr olmus
tombıs bısey olucak dedı doktorum :)
haftaya ayın 27 veya 28 ınde gene gtcez artık haftada bır kontroller :)
Kizlar gazete de okudum simdi, Ingiltere de 66 yasinda bir kadin hamileymis, sanirim haziran gibi dogumu olacak...Aramiza mi katilsa napsadelikafadulden
maş cnm bebişine
gözün aydın senndeee
doğum yapan tüm arkadaşlarım, gecelik ve pijama sıkıntısı yaşadıklarından bahsediyorlar..
hep leke oluyormuş gecelikler pijamalar, hastanede dezenfekte edip kullanmak zorunda kalmışlar..
evde alt üst ne varsa koy bavuluna diyolar bana:))
iki tane uzun kollu geceliğim vardı onlarıda askılı hale çevirtip koydum hastane çantama:))
sizde nolur nolmaz evdekilerdende koyun kızlarr..
ecem maşallah oglusunahep böle güzel haberler duyalım inşallah
nida aylin ilahi kızlar ya o kadın nasıl hamile kalmiş valla şaşırdım var mı nette haberi menopoza girmemiş mi yahu :uhm:
bence yeterli canım tam ideal yaniben 2 tane gecelik 2 tane de pijama takımı koydum kızlarr yetmez mi sizce
bende öle yaptım canım inşallah bi izne ayrilim gerisi kolay canım.yeşimim kıyamam sana tatlım ya sen listeni hazırlasaydın işten cıkar cıkmaz hazırlarsın cantanı bitanem
yeşim bazılarıda sezerjanda geceliği tavsiye ediyor dikiş yeri açıkta kalsın die
kızlar ben size bişi sorcam
ben göğüs ucu için krem sürüyorum sonrada gögüs pedi yerleştiriyorum sütyene gecmesin die ve göğüs pedine o kaverengi kısımların gectiğini gördüm yani resmen cıkıo meme ucundaki kahverengi seyler siz hiç denediniz mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?