2009 Haziran Anneleri!!

TOSBAA ZEZE SEDASARI NIDA cok tesekkur ederım kızlar a.s.
ınsallah hepımızın hamılelıgı son gune kadar bole guzel bı aksılık olmadan devam eder :1hug:
:icecream:

maş cnm bebişine
gözün aydın senndeee

Kizlar gazete de okudum simdi, Ingiltere de 66 yasinda bir kadin hamileymis, sanirim haziran gibi dogumu olacak...Aramiza mi katilsa napsadelikafadulden

66 yaşında hee, hayy maşallaahh..
çağıralım onuda buraya, bakalım kaç haftada kaç grmış bebişi delikafadulden

doğum yapan tüm arkadaşlarım, gecelik ve pijama sıkıntısı yaşadıklarından bahsediyorlar..
hep leke oluyormuş gecelikler pijamalar, hastanede dezenfekte edip kullanmak zorunda kalmışlar..
evde alt üst ne varsa koy bavuluna diyolar bana:))
iki tane uzun kollu geceliğim vardı onlarıda askılı hale çevirtip koydum hastane çantama:))
sizde nolur nolmaz evdekilerdende koyun kızlarr..

kızlar ne güzel ya siz orda her istediğiniz an girebiliyosunuz benim k.k açık işten güçten fırsat bulup yazamıyorum. Cumadan sora evdeyim ama o zamanda geç kalmış hazırlıklara baklıycaz bakalım artık ben bu gidişle sizi boynu bükük uzaktan izleyip durucam.

aa evet
benim arkadaşta dediii aylincimmm
yetmiyormuşşş
bendee koycam 4 5 taneeee

aylin sana katılıyorum canım benim bu 2. doğumum olucak kısmetse ve oda hazirandaydı inan kaç gün kalıyosan hergüne 2 tane bile gerekiyo insan lohusayken inanılmaz terliyo zaten diğer olayı söylemeye gerek bile yok.

kızlar bende bugün hastaneyi aradım ne getireyim kendim için dedim

bana doğuma girerken giymem için kıyafet veriyorlarmış,
doğumdan sonrası içinde pijama takımı koyucam 3tane yeter sanıyorum

gecelikle rahat edemem ben ,zaten kanamamız olacak

ecem maşallah oglusuna hep böle güzel haberler duyalım inşallah

nida aylin ilahi kızlar ya o kadın nasıl hamile kalmiş valla şaşırdım var mı nette haberi menopoza girmemiş mi yahu :uhm:

yeşimim kıyamam sana tatlım ya sen listeni hazırlasaydın işten cıkar cıkmaz hazırlarsın cantanı bitanem

kızlar ben size bişi sorcam
ben göğüs ucu için krem sürüyorum sonrada gögüs pedi yerleştiriyorum sütyene gecmesin die ve göğüs pedine o kaverengi kısımların gectiğini gördüm yani resmen cıkıo meme ucundaki kahverengi seyler siz hiç denediniz mi

ecem maşallah oglusuna hep böle güzel haberler duyalım inşallah

nida aylin ilahi kızlar ya o kadın nasıl hamile kalmiş valla şaşırdım var mı nette haberi menopoza girmemiş mi yahu :uhm:

ben 2 tane gecelik 2 tane de pijama takımı koydum kızlarr yetmez mi sizce
bence yeterli canım tam ideal yani
yeşimim kıyamam sana tatlım ya sen listeni hazırlasaydın işten cıkar cıkmaz hazırlarsın cantanı bitanem
bende öle yaptım canım inşallah bi izne ayrilim gerisi kolay canım.
yeşim bazılarıda sezerjanda geceliği tavsiye ediyor dikiş yeri açıkta kalsın die

sedacım her gün 2 kez kontrol oluyosun ve gecelikle sezeryan kontrolünde çıplak kalıyosun hayal et bi kafanda ama pijamada sadece alt pijamanı azcık indiriyosun canım.Ve sezeryan dikişi öle göbekte diil afedersin kıllanmanın başladığı yerde oluyo canım pijamayla hiç alakası yok yani.

narencim benimde öle resmen soyuluyo o kahve kısımlar pul pul oluyo.

kıslar nasılsınız iş yapıyodum bi bakayım dedim
ecem cim maşallah ogluna tobbik olcak annesi.
bende 2 gecelik 2 pijama takımı 1 sabahlık koyudum azdaha mı koysam ne hastane çantam tıka basa doldu nereye kocaksam sanki 1 haftalıgına gidiyorum

kızlar biz kaçıyoruz malum son haftam işlerimi zor toparlarım görüşürüz gene.Öpüyorum hepinizia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…