2009 Haziran Anneleri!!

hemşerimmmmmmmm ben daha krem sürmedim ama sütyenime gögüsün kahverengilikleri geçiyo bazen sankı deri değiştiriyo gibi dr asordum hatta gögsümü gösterdim normal bunlar bu haftalarda dedi

ZUZUM ve NAREN tesekkur ederım kızlarr a.s.
bende bı gecelık 3 tane pıjama koyucam . 2 tane pıjaöa takımınıda eve ayırdım hastaneden gelınce 1-2 hafta pıjama gıyerım herhalde esofman felan gıymem.

yeşimciim kolay gelsin canım, narenin dediği gibi şimdiden bie program yap kendine. planlı olunca h,çbişey karışmıyo..
kıslaar bende 2 gecelik 3 pijama hazırlamıştım, 2 gecelik daha ilave ettim.. dursun yanımda kullanmazsam geri getiririim:)

göğüs uçlarına gelince benimkilerde pul pul soyuluyo, habire kremliyorum bende..

kremden önce soyulmuyordu zaten kremle beraber başladı soulmaya rengide acıldı aslında ii oldu kararan yerlerde kullansammı acaba anladınz siz onu:))) sırnaşıkşey

kızlar ben çıkıyorum,
gidip iskiden su almam lazım kesilmesin

burda kartlı sistemya sular yani kontörlü ,gidip karta yüklüyorsun gıcık bişey
gidiyim bari hem biraz yürümüş olurum

normal dogumda cok kalınmıyor hastanede ama sezeryannda 2 gün kalınıyor bence herseye hazırlıklı olmakta fayda var aylinin dediği gibi

ankarada da öleydi bazı yerler de sen git susuz kalma kuzum öptüm hadi gelince görüşürüz mujukkksss

marchandize masallah bebisine,insallah hep yolunda gider boyle.....
narencigim ben az once de soyledigim gibi daha surmeye baslamadim ama bugun baslayacagim, sonucu yazarim canim, normaldir herhalde birkac kisi de birden olduguna gore

saol fatoşcumm nasıl evde durmak daha eglenceli değilmi valla hamile hamile okula gitmek zorluyordu beni

bu arada hastane cantasindan bahsetmisken, yeni dogum yapan bi arkadasin tavsiyesini ileteyim size.....islak mendilden baska pamuk da koy dedi, cunku bebekler ilk gunler cok hassas olduklari icin altlarini degistirirken pamuk ve su kullaniliyormus

saol fatoşcumm nasıl evde durmak daha eglenceli değilmi valla hamile hamile okula gitmek zorluyordu beni

eglenceli olmaz olur mu canim, yan gelip yatiyorum valla, zaten cogu hazirlik bitmisti, temizlik icin de kadin alacagim, bi tek yemek yapiyorum,su son sakin gunlerimin tadini cikariyorum...sen neler yapiyorsun?

ben simdilik bepantene sürüyorum ama catlaklar baslayınca başka bir krem kullancam canım su anki nemlendiriyor o kadar farkediliyor ki yani :)

DOLPHIN tesekur ederım canım :)
kızlar ben pamuk koymıycam unı veps ın pamuk mendıllerı var sadece su var ıcınde alkol yok .
pamukla ugrascagıma onunla temızıycem altını bebegın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…