2009 Haziran Anneleri!!

al kuzum yumuşacık olsun

kıl işini hallettim ben bide doguma 1 hafta kala gitcem :)))

aman canım dıkkat et . yapan kısı ellerıne eldıven taksın spatulayı her defasında degıstrsın .kurstakı hocamız cok dıkkat etmemıs gerektıgını soluor mıkrop cok kolay kapılabılıomus

kız ben anlattıgımda sen neredeydin hahaha olay oldu

şimdi öncelikle dediğin gibi ilk defa gittim ve bi utangaçlık oluyor haliyle ee birde mutasyona ugramış orası hamilelikle beraber neyse kadın ne rahat cıkar aktını dedi zaannetim tecavüz edecek muhahha

derken actım anam neydi o çektiklerim bee allahım böle acı yok ddiorum kendime kadın bana sen normal mi doguracan bi daha düşün sezeryanı acı eşigin cok düşük dedi
oranı kıvır buranı dön kanter içinde kaldım ben kadın bacagını kolunu tuta tuta iş de yaptırmadım ağladım acıdan
sonra kadıncagızda üzüldü tabi hamile hamile seni ağlattım die neyse bitti şükür sonunda eşim beni almaya geldi kapıdan gördü zavallı nasıl üzüldü beni ağlamış görünce
bende acıdan ağladım deim ama ağlamayı durduramıyorum tabi ben nasıl normal dıgurcam buna dayanamıyorum diorum kendi kendime :)))

valla çok komikti ama ş,imdi öle rahatki sık dişini az insan dayanıyor kadın bana cıkarken sarıldı kıyamam sana die
eşimde dioki bi gittiğin yerde de kanka olmasan sasarım sana dio

benim uyuz da indi eve uyuyooo of yaaa insan bi oturur sohbet eder nerdeeee gıcıkkkkk bende öle mal mal oturuyom uykumda yokk evde çok sıcakkkk ayyy bana noluyo ya herşey batar oldu bugünnnnnn neyse ayaklarımın altına 2 yastık koyup öle oturuyom anca iniyo şişiiiii

ecem ben normal kuaföre gitmedim zaten güzellik merkezine gittim gayet lüks ve hijyenik bir yerdi herşey kişşiye özel kullandıgı örtüden tut da spatula ya eldivene kadar cok arastırdım zaten kadın da annemle yasıttı kızı yasındayım ben cok tecrübeli destek oldu bana
zaten sordum cocugunuz var mı die malum oranın sekli semali değişiyor oda var ben senin endişelerini anlıyorum kendini sıkma canım dedi de rahatladım az acarken hehehe

naren tut elimden beni de götür dünür yaaaaa offf bi de o iş var annem de sinir etti beni her işin duruyo doğuma gidince yaptırcaksınız heralde diyeeee sölenip durdu ay bi de odasına koycaz bende orda yatcam dedimmmm ona da sölendiii anam valla ben bi tuhaf oldum gözlerim şişene kadar ağladım herşey üstüme geliyo sankiii

hoşgeldin dünürrrrr boşver sende bizle konuş tatlım :)valla ayaklarım benmde son zamnlarda sişmeye başladı ama dayanılmayacak gibi değil yani sanki arı sokmuş hertarafını biraz tombiş oldu ben begendim bu halini :)))

kıyamam kuzum sana ya

ağlama bitanem gel ben seni bi ağdaya götüreyim de boşuna agladıgını anla :)))

yapılır kuzum bizim cok zamanımız var ben annemi bekliorum temizlik için bahar emizliği onun harici hersey hazır şükür tek misafirlere sunulacak yiyecek kaldı sarma börek falan onuda tek basına yapamam ya dimi

ay ne güldüm ya demek çok acıyo ama şimdi rahtsın demi ama benim tenim çok hassas beyazım ya bi bacagımı alıyorum mor mor oluyo. ohhh rahatladın kurtuldun kıldan tüyden

öffff işte sanki ben keyfime böleyim gibi davranıyo herkes karnım burnumda nefesi zor alıyom ayaklarım şişti batıp duruyo acıyoo 10 dk lık yeri 1 saate yürüyom hep evdeyim ama halden anlayan yok dünür napalım ya sabır dicezzzzzzzzz

ama bir daha yaptırcam malum doguma cok var benim kadın az cıkar tek tük dedi dogumuna gelirsin onlarıda alırız daha az acır hem dei inşallah bakalım bi deli cesareti gittim kız ama valla nasıl güzel oluyor sonrası perine bölge muhtesem oluyor herkese tavsiye ederim:)

offf uyumaya gttm uyuyamadım yaaa
iremimin kıpırdamasındaaannn
dün gecede uyutmadıı zatenn benim akıllı kızımmmm
zuzumm özleden yolladım linki girebildin mi cnm siteyeee

boşver kuzum ya cagatayın odayı hazırlarsın haftaya yeter aman ne yorcan kendini tut bi kadın sen basında dur yeter içine sinmiyorsa kendi yaptıgın yeterki ağlama sen ben seni cok ii anlıyorum eminim burdaki herkes cok ii anlıyor cünlü herkes aynı bitanem kıyamam senin ağlamana güzel gözlü arkadasım benim

ben demiştimm yaaa
aynnen öle oluoo kaymak gibiii kaydirigubbakcemile3
bende haziranın ilk hafatsı gtcem inşş
sonrada doğum zaten hayırlısıyla

kıyamam semoşum ağlama herşey olur gider işde neymiş 2 günlük iş.nerenin dediği gibi bizim zamanımız var daha.senin hormonlar yükselmiş iyice duygusallaşdın üzme çağatayımızı kız

haklısın saadetcim ya valla neden şimdiye kadar ben yorulmuşum ki senin gibi gitcem bende bundan sora valla ne rahatlık kız :)

dimi naren ilk başta insanın açığ açıp bakası geliiooooo kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…