haklısın canım valla bı ev ıslerı bıde kıl tuy ıslerı ıkısıde nankörrrr
al kuzum yumuşacık olsun
kıl işini hallettim ben bide doguma 1 hafta kala gitcem :)))
al kuzum yumuşacık olsun
kıl işini hallettim ben bide doguma 1 hafta kala gitcem :)))
kız ben anlattıgımda sen neredeydin hahaha olay oldu
şimdi öncelikle dediğin gibi ilk defa gittim ve bi utangaçlık oluyor haliyle ee birde mutasyona ugramış orası hamilelikle beraber neyse kadın ne rahat cıkar aktını dedi zaannetim tecavüz edecek muhahha
derken actım anam neydi o çektiklerim bee allahım böle acı yok ddiorum kendime kadın bana sen normal mi doguracan bi daha düşün sezeryanı acı eşigin cok düşük dedi
oranı kıvır buranı dön kanter içinde kaldım ben kadın bacagını kolunu tuta tuta iş de yaptırmadım ağladım acıdan
sonra kadıncagızda üzüldü tabi hamile hamile seni ağlattım die neyse bitti şükür sonunda eşim beni almaya geldi kapıdan gördü zavallı nasıl üzüldü beni ağlamış görünce
bende acıdan ağladım deim ama ağlamayı durduramıyorum tabi ben nasıl normal dıgurcam buna dayanamıyorum diorum kendi kendime :)))
valla çok komikti ama ş,imdi öle rahatki sık dişini az insan dayanıyor kadın bana cıkarken sarıldı kıyamam sana die
eşimde dioki bi gittiğin yerde de kanka olmasan sasarım sana dio
ama bir daha yaptırcam malum doguma cok var benim kadın az cıkar tek tük dedi dogumuna gelirsin onlarıda alırız daha az acır hem dei inşallah bakalım bi deli cesareti gittim kız ama valla nasıl güzel oluyor sonrası perine bölge muhtesem oluyor herkese tavsiye ederim:)
naren tut elimden beni de götür dünür yaaaaa offf bi de o iş var annem de sinir etti beni her işin duruyo doğuma gidince yaptırcaksınız heralde diyeeee sölenip durdu ay bi de odasına koycaz bende orda yatcam dedimmmm ona da sölendiii anam valla ben bi tuhaf oldum gözlerim şişene kadar ağladım herşey üstüme geliyo sankiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?