dimi naren ilk başta insanın açığ açıp bakası geliiooooo kaydirigubbakcemile3
narencim cok acimis ama inan ki hamilelikten, hem gec uzuyor, hem cok aciyor alinirken, ben yillardir giderim, hic hamilelikte acidigi kadar acimamisti....dogumdan sonra gittiginde aglamassin demek istiyorum....
semacim sen niye uzuluyorsun ben anlamadim, bu topikte senin kadar is yapan var mi ki canim, bence en temiz evlerden biridir seninki aramizda..annen gelsinde bizimkileri gorsun
offf uyumaya gttm uyuyamadım yaaa
iremimin kıpırdamasındaaannn
dün gecede uyutmadıı zatenn benim akıllı kızımmmm
zuzumm özleden yolladım linki girebildin mi cnm siteyeee
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile5aynen kuzu ya :roflol:
dimi naren ilk başta insanın açığ açıp bakası geliiooooo kaydirigubbakcemile3
gördüm canım sagol daha girmedim temizlik yapıyom ara size bakıyom akşama rahat rahat oturum pc başına girerim diye düşündüm
ne eksiğin var kuzu senin ?
kız ben anlattıgımda sen neredeydin hahaha olay oldu
şimdi öncelikle dediğin gibi ilk defa gittim ve bi utangaçlık oluyor haliyle ee birde mutasyona ugramış orası hamilelikle beraber neyse kadın ne rahat cıkar aktını dedi zaannetim tecavüz edecek muhahha
derken actım anam neydi o çektiklerim bee allahım böle acı yok ddiorum kendime kadın bana sen normal mi doguracan bi daha düşün sezeryanı acı eşigin cok düşük dedi
oranı kıvır buranı dön kanter içinde kaldım ben kadın bacagını kolunu tuta tuta iş de yaptırmadım ağladım acıdan
sonra kadıncagızda üzüldü tabi hamile hamile seni ağlattım die neyse bitti şükür sonunda eşim beni almaya geldi kapıdan gördü zavallı nasıl üzüldü beni ağlamış görünce
bende acıdan ağladım deim ama ağlamayı durduramıyorum tabi ben nasıl normal dıgurcam buna dayanamıyorum diorum kendi kendime :)))
valla çok komikti ama ş,imdi öle rahatki sık dişini az insan dayanıyor kadın bana cıkarken sarıldı kıyamam sana die
eşimde dioki bi gittiğin yerde de kanka olmasan sasarım sana dio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?