2009 Haziran Anneleri!!

saolun kızlar neyse ben kaçıyom bugün pek de pozitif değilim sizinde modunuzu bozmiyimmm öptüm canlarım sizi bende kendimi şımartırımm dondurmamı yerim napimmm

narencim cok acimis ama inan ki hamilelikten, hem gec uzuyor, hem cok aciyor alinirken, ben yillardir giderim, hic hamilelikte acidigi kadar acimamisti....dogumdan sonra gittiginde aglamassin demek istiyorum....
semacim sen niye uzuluyorsun ben anlamadim, bu topikte senin kadar is yapan var mi ki canim, bence en temiz evlerden biridir seninki aramizda..annen gelsinde bizimkileri gorsun

kız semoşum üzülmeee
yaaa
hep bu hormanlardannn
bugün bi ara öğlen durduk yerde bende ağladımmmmm
sıkıntıdannnn
yanlızımmm dieee
kocişde nöbetteee
zattennnn

ay gercekten mi fatoş ya
be normal deuyusturarak alıyordum orayı bundan sonra valla uğrasmıcamm

haklı fatoş sema ya senin ev bak dök yaladır bizimkileri görse gercekten ne der ki :mymeka:

offf uyumaya gttm uyuyamadım yaaa
iremimin kıpırdamasındaaannn
dün gecede uyutmadıı zatenn benim akıllı kızımmmm
zuzumm özleden yolladım linki girebildin mi cnm siteyeee

gördüm canım sagol daha girmedim temizlik yapıyom ara size bakıyom akşama rahat rahat oturum pc başına girerim diye düşündüm

hava biraz serinledikten sonra çarşıya mı çıksam acaba yaa
kendimle ilgilii
eksiklerrr kaldııı onlarıı alsammm
erken doğurmaktan korkuyorum çünküüüüü

ne eksiğin var kuzu senin ?

iç çamaşırı alt üstt alıncakkkk
göğüs pedi
hasta bezii
loğusa taçı
göğüs pompası
3 adet pijama takımım var
1 adetde penye tarzı almak istiyorummm
aaa birini koymamışmm diğer topiğeee şimdi aklıma geldiii kaydirigubbakcemile3
başka bide pamuk alımmm bebek içnnn
bunlardı sanırımmm

canım bende bi cesaretle 2 hafta önce gittim.evet acıdı ama benimde çıtım çıkmadı sanırım acıya dayanıklıyım.bende dedim ya nie önce gitmemeşim saatlerce uğraştığımı bilirim.gerçekten pamuk gibi oluyor herkese tavsiye ederim çok geç çıkıo hele şimdilerde buna çok ihtiyacımız var.bide doğumdan önce gidersem içim rahat edecek.

evet derindencim bende biraz bekliom zaman geçsin dieee
inşallah kızımmm
ağdaya gtmeden gelipte rezil kepaze etmez benii doktoraaa

bendde dordurmamı yedimmmm uyuz da terasa çıktı uyanıppp tansiyonum düştü sinirdenn başım dönüyoooo

anam yok beee ne temizliği ben hep evdeyim her yaptığım işi buraya yazıyom ya size ondan öle geliyooo halıların koltukların rengi değişti kirdennnn aman takmıyom artık bugün bu kadar melankoli yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…