kizlar selam,drdan geldim bebegimi gordum,2700 olmus,simdilik hersey yolundaymis..
maş bebeğine cnm
sennde gözün aydınnn annesi
fatoşcum maşallah egeye ne kadar tombişlemişkuzum yerim ben onun sosis parmakalrını
fatoş maşallah oğluna kuzum tontiş olmuşşş
DOLPHIN masallah bebegıne cnm ...
canim cok gecmis olsun,insallah iyilerdir su an,uzulmemeye calis bebis icin, cana gelecegine mala gelsin demisler,soylemesi kolay gerci ama...elden ne gelir ki?kızlar herkes yatmış , ben hiç iyi değilim
annem bizdeydi temizlik yaptık ya biliyorsunuz , yemek yedik akşam eşim geç geldi onu beklediler, sonra eşime araba lazımmış yarın , kardeşimin araba, eşim annemleri eve götürmek için çıktı , kendi geri döncekti, bekle bekle ses yok, kaza yapmışlar meğer , iyilermiş ama araba hurda olmuş,
ben yalnızım bu saatte, çok korktum ,müşahede altında tutuluyormuş hepsi
Kimsesiz kalcaktım az daha , hem ailem hem eşim((((((((((
Allah korudu, bir gelse yapacak bişeyimde yok , bekliyorum öyle
ya kizlar bisey sorcam yardim edin lutfen ben 37+2 yim acayip belim karnim agriyo sey gibi ayni adet sancim gibi dogumun basladigini nasil bilcem ya ben senağlama belimin agrisi bir haftadir var acaba belirtimi doguma bi bilgi verin lutfen dogum yapan anneler benim ilk dogumum olucak bu...
buna dayanamiyorum dogumu nasil yapcam ben:çok üzgünüm:
kızlarrrrrrrrrrrrr günaydınlar hepinize emelden haber var mı dün gece uyuyamadıgım için 4.bucuğa kadar yazdıklarını gördüm ve sok oldum
sen nasıl olsun müminecim??
bu arada bizim tayin yeri acıklandı
ADANA merkeze gidiyoruz valla sevindim ben acıkcası hem memleketimize yakın hem de gelişmiş güzel bir yer yazları artık memlekette geciririz allahım cok sevindim ya inanın hemen sizle paylaşayım dedim :) öperim sizi ve bebişleri
ya kizlar bisey sorcam yardim edin lutfen ben 37+2 yim acayip belim karnim agriyo sey gibi ayni adet sancim gibi dogumun basladigini nasil bilcem ya ben senağlama belimin agrisi bir haftadir var acaba belirtimi doguma bi bilgi verin lutfen dogum yapan anneler benim ilk dogumum olucak bu...
buna dayanamiyorum dogumu nasil yapcam ben:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?