2009 Haziran Anneleri!!

narencim sağolasın da elde değil işte. kızlar ben bambinonun göğüs pompasını aldım hem de biberonlu 10 tl ye.ilk etapta bu biberon da işimi görür tavsiye ederim hem de ucuz.

canim cok gecmis olsun,insallah iyilerdir su an,uzulmemeye calis bebis icin, cana gelecegine mala gelsin demisler,soylemesi kolay gerci ama...elden ne gelir ki?

ya kizlar bisey sorcam yardim edin lutfen ben 37+2 yim acayip belim karnim agriyo sey gibi ayni adet sancim gibi dogumun basladigini nasil bilcem ya ben senağlama belimin agrisi bir haftadir var acaba belirtimi doguma bi bilgi verin lutfen dogum yapan anneler benim ilk dogumum olucak bu...
buna dayanamiyorum dogumu nasil yapcam ben:çok üzgünüm:

bana doktorum bel agrısı adet sancısı gibi oluyor dedi ama kanlı akıntıyı suyunu görmeden gelme dr a boşuna telaş yapma dedi akıntını kontrol et bitanem bu arada baya varmış haftam dr una sor aklına takılırsa ama bence akıntını kontrol etmek en iyisi
alttan kontrol ettimi hiç dr un acılma varmıymış??

canım doktoru araman 5 dakıka lutfen doktorunu ara

kanli akintim yok ebede randevum yarin ama bu agrilar gecede uyutmuyo gece 5 6 oldumu ayaga dikiliyorum dogummu yaklasdi acaba bilmiyorumki

narencim adana olmasina cok sevindim,benim herif de adanali, oh yersiniz artik kebaplari ,cilegine bol bol sut olur annesi

canım suyun geldiyse sancıların 5 dk ya kadar indiyse doğum başladı demektir ama telaş etme hemen doğmuyo çocuk hele ilk doğumda hemen açılmıyo bu sancılar yalancı sancı olabilir bide bel ağrısı olur telaş etme benim hergün oluyo hamileliğimin ilk günü nasıl ağrıyosa şimdide öyle yani çocuk doğucak diye telaşlanma geleceği varsa gelir ama allah sabrını veriyo canım korkma nasıl yapcam felan deme herkes nasıl doğuruyosa sende öyle doğurucan 1 gün acı çekecen sonrasında rahat edeceksin korkma telaşlanma canım ilk başta suyun patlıyo sonra kanama oluyoki onuda anlarsın yani korkma şekerim yaw benimde ilk ama öyle arada ağrılarım oluyo ama onlarda olur zamanlı gelsin bıdıklar yaw bide bu kadar takma kafana eninde sonunda doğucak sağlıkla gelsinde gerisi önemli değil onlar için herşey feda olsun beahihoyyythihoyyyt

neyse ben gene gideyim işlerimi göreyim bi bakmaya geldimdi şimcik gidiyorum :a015::a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…