2009 Haziran Anneleri!!

merhaba kızlar biz geldik ama kimse kalmamış dün giremedim temizlikci kadın vardı.evimizi pırıl pırıl yaptı çok şükür temizliğimiz de bitti. şidi kızımızı bekliyoruz. ben dün çok kötü oldum ya yürüyemedim her yerim ağrıdı niyeki acaba parmaklarım çok ağrıyor.
neyse umarım sizde iyisinizdir doğuran olmadı demi

yok havvacım gizliden doğuran yoksa henüz bana doğum haberi gelmedi
ay benimde gece yatınca belim çok ağrıdı epey uğraştım geçsin diye uyku da uyuyamadım doğru düzgün böle tam uykusuz zombi oldum canımm

aay neyse evde kimse yok
işim de yok ben azcık uyumaya gayret edim bariii
öptüm sizi

kızlar hadi bakalım sıra size geiyo allah kurtarsın hepinizi ben nisan annesiyim şu günlerde bol bol uyuyun o kadar derim cici anneler

ooo bebişler gelmeye başlamış:)
Allah tamamını erdirsin,analı babalı büyütsün işallah:)
ben de sezeryan(spinal)oldum ertesi gün rahattım..

naren cim şekerler çok tatlı olmuş güle güle dağıt canım.

özlemcim snoopy çok güzel ya hamarat anne seni. güle güle oynasın oğluşumuz.

kızlar merhaba nasılsınız ben cuma sezeryan oldum bugün eve geldik.ece'mize kavuştuk.sezeryan sonrası benim için çok kötü olmadı ama sütüm gelmedi hala ve mama vermek zorunda kaldık onun stresi var arada girmeye çalışacam görüşürüz daha geçmişi de okumadım hemen yazayım dedim.

nidosss gercekten lamba coook tatli olmus...
gule gule kullansin prenses

Tesekkürler Özlem teyzesi ...a.s.

Canim gözün aydin...Sütün de gelir insallah yakin zaman da ...

özlemcim eve çıktın demek çok sevindim canım sütü takma kafana stres yaptıkça gelmez o süt
pınarımında daha gelememiş çok üzüldüm
ama emilinde sezercikten sonra 5ni 6ncı gün geldi sen mama vermeden önce bol bol memeye tut süt gelmese de uğraşsın ecemiz
mamayı da kaşıkla ver biberona alışmasın emii

kızlar ya bişe dicem bu oğluş 3 4 gündür maşallah bi hareketli bi hareketki tekme attığı yerler akşama çatlıyo sürekli geriniyo hareket halinde acaba ben çok hareketliyim ondanmı yoksa başka bişemi vardırr ne dersinizzzz salı gitcem dr a ???? ya kafası da aşağıda sürekli acıtıyo napsam bilemedim ama sürekli zıplıyom düşünün batırdıkça????
normaldir dimi??

normaldir canım takma kafana bebegin hareketli olması her zaman iyidir

valla yaasemin suyunu patlatmasında kalırım böleeee
hep hareketli maşallah ama bi garip yani 2 3 gündürr anlam veremedim

canım benimde öyle idrar torbana öyle vuruyorki
altıma yapacam zannediyorum normaldir artık bu aylarda
dogum kanalına girdikleri için hareketleride senn ruh haline
baglıdır belki sen neşeliysen son 3 4 gündür oda kıpır kıpırdır

napıyosunuz bi bakayım dedim.ben çok yoruldum.temizlik yaptım.sonrada kuaföre işimi hallettim.artık kızımın gelmesine evde hazır bende hazırım.kaydirigubbakcemile3
halılar yıkamada onlarda çarşamba gelcekmiş.böyle işte.
kimseler yok.sonra yine ugrarımmmm

Herkeste bir temizlik , hummali bir calisma.. Bizde de öyle:lepi:
ne güzel minikler mis gibi evlere gelecekler insallah..

Semacim ,
sen korkma, birsey olmaz, hem senin bebisin gelmesine daha var canim...
Bu ara sen cok yordun kendini belki de ondandir bu hareketlilik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…