evet yaa kafamı karıştırdı dr um suyum azalmış 1 hafta idare edermiş ve sancımda yokmuş yaa sancım yoksa demekki daha zamanı gelmedi o zaten aniden olan bişey bilmiyorum ya kime dediysem çok saçma geldi ki banada öyle geldi dr umla konuşucam eğer 1 hafta bekleyemezse tehlike altındaysa sezeryan olucam mecburen normal olsun çok istiyorum ama bakalım benim bildiğim ve herkesin bildiği doğum şekli normal doğumda sancın gelir suyun gelir doğum başlar gidersin ha sancın olmaz suyun gelir o zaman suni sancı verilir ama dr um bana normal doğuma gün verilmez o bana gün verdi yaa çok mantıksız gidip konuşucam en azından içim rahat eder
dün nöbetçiydi cnmsadoşş eşin izinlimi ayy gözün aydın canım
yarında benimki ayrılıyo izneee
yalnızlık çok zor ama bitiyoo kocalarımız olmasada kızlarımız var artıkturkbayragi
ne güzel saadetcim insanın ailesinin yanında olması çook güzel rabbim onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:
evet doğumumada girecek belki doğum tarihi değişir bi gidip konuşayımda ayy zaten çok kötü rüya gördüm bebeğimi gördüm doğmuş emzirmişim boğazına kaçmış sütüm gözlerinden felan çıkıyo süt ayy çok kötüydü bende kaldırıyorum felan neyseki bişey olmuyo rüya ama nasıl korkuyorum hayrolsun yaa allah korusun
Kizlar gecen gunlerde sizlerden dua istemistim yigenim icin hatirlayaniniz olur belki duaniza cok ihtiyacimiz var lutfen dualarinizi esirgemeyin yigenim pazartesi hastaneye yatacak beynine elektroşok yapilacak lutfen sanci cekerken bizim icin bir 30 saniyenizi ayirt edin "ALLAHIM ATAKAN KULUYUN IYILIGINI VER" demeniz yeterli yalvariyorum yigenimi kaybetmek uzereyiz cok korkuyorum((
ayyy canım çok üzüldümmm ne desem bilemiyorumm
etmezmiyiz canım şimdidedn başlıyorum dua etmeye
rabbim inş dualarımızı kabul eder inş yeğeninde iyileşirr
rabbim acil şifalar nasip etsin canım dualarımız atakanlaa
Kizlar gecen gunlerde sizlerden dua istemistim yigenim icin hatirlayaniniz olur belki duaniza cok ihtiyacimiz var lutfen dualarinizi esirgemeyin yigenim pazartesi hastaneye yatacak beynine elektroşok yapilacak lutfen sanci cekerken bizim icin bir 30 saniyenizi ayirt edin "ALLAHIM ATAKAN KULUYUN IYILIGINI VER" demeniz yeterli yalvariyorum yigenimi kaybetmek uzereyiz cok korkuyorum((
hatırlıyorum slinnn
dualarım atakanlaa.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?