2009 Haziran Anneleri!!

ne güzel saadetcim insanın ailesinin yanında olması çook güzel rabbim onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

ewet cemrecim banada çok saçma geldi hakkında hayırlısı olsun canım ya
normal doğumu çok istiyosun ama bebeğin suyu azalmışsa sezeryan olması daha hayırlıı
doktorunda bi acayipmiş yanlız doğumadamı bu doktor gircekk

evet doğumumada girecek belki doğum tarihi değişir bi gidip konuşayımda ayy zaten çok kötü rüya gördüm bebeğimi gördüm doğmuş emzirmişim boğazına kaçmış sütüm gözlerinden felan çıkıyo süt ayy çok kötüydü bende kaldırıyorum felan neyseki bişey olmuyo rüya ama nasıl korkuyorum hayrolsun yaa allah korusun

sadoşş eşin izinlimi ayy gözün aydın canım
yarında benimki ayrılıyo izneee
yalnızlık çok zor ama bitiyoo kocalarımız olmasada kızlarımız var artıkturkbayragi
dün nöbetçiydi cnm
bugün istihratli
yarında izne ayrılıoo
dün nöbetçi olunca bugünden ayrılmış gibi olduu
çok ii olduu çok mutluyum
ailem haftaya gelcek 7 sinee
o zmana kadar yanlızı kocişle balayı yapcaz kaydirigubbakcemile3
sennde gözün aydınnn cnmmm

ne güzel saadetcim insanın ailesinin yanında olması çook güzel rabbim onları başımızdan eksik etmesin:Saruboceq:

aminnnnnnnnnn

hayır olsun canım kötüye yorma
bu zamalarda hamilelerde böle kabuslar çok olurmuşşş
uyurken zaten bebekleri düşünüp uyudğmuz hep onları görüyoruz işte

neyse kociş geldi keyfimde yerine geldi bide mahşeri cümbüşü izliyorum gülmekten kopuyorum süperler yaadelikafaduldendelikafadulden

Kizlar gecen gunlerde sizlerden dua istemistim yigenim icin hatirlayaniniz olur belki duaniza cok ihtiyacimiz var lutfen dualarinizi esirgemeyin yigenim pazartesi hastaneye yatacak beynine elektroşok yapilacak lutfen sanci cekerken bizim icin bir 30 saniyenizi ayirt edin "ALLAHIM ATAKAN KULUYUN IYILIGINI VER" demeniz yeterli yalvariyorum yigenimi kaybetmek uzereyiz cok korkuyorum ((

ayyy canım çok üzüldümmm ne desem bilemiyorumm
etmezmiyiz canım şimdidedn başlıyorum dua etmeye
rabbim inş dualarımızı kabul eder inş yeğeninde iyileşirr
rabbim acil şifalar nasip etsin canım dualarımız atakanlaa

Allahim ne olur senin sesini bari duysun canim buna cok ihtiyacimiz var senağlamasenağlama

hatırladım canım seni inan şimdi kağıda yazdım unutmamak için hastane çantamın hemen üstüne koydum allahım inşallah tez zamanda iyileştirir ve sizinde üzüntüleriniz gider inşallah eski sağlığına kavuşur canım allahım kimseye dert vermesin hele böyle çözümü zor olan dertler vermesin verdiysede dermanınıda versin rabbim inşallah canım inan okuduğumda çok üzüldüm inşallah dualarımız kabul olur sağlığına kavuşur yeğenin :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

neyse ben kaçtım by by dinlemeye gidiyorum öptüm hepinizi slinncim sende üzülme dualarımız seninle canım

hatırlıyorum slinnn
dualarım atakanlaa.....

Bacim o kadar zor bir durumdayizki her dasin altindan yilan cikacagini bilsek genede kaldiracak durumdayiz, Allahim hic kimseye boyle bir aci cektirmesin inanin sizleri hic rahatsiz etmek istemezdim ama yigenim her an kendini oldure bilir ne bicim bir hastalik bu anlamak mumkun degil senağlamasenağlama

Allahim ne olur yigenime ve hasta olan herkeze yardim et dualarimizi ne olur geri cevirme ne olur duyyysenağlamasenağlamasenağlama

slinn cimm
anlaıyorum seni azcık da olsaa
her şeyin başı sağlık tabiikii
gerisi boşşş
dularım ATAKANLA
cnmmmmm

canım o gunden berı aklımda ve dualarımdasın sen ve yegenın.ınsallah rabbım şifasını verır yüzünüz güler allah ın izniyle....

Arkadaslar dogum yaptiktan sonra dua edmeyi o an unutmazsaniz lutfen ozelden bir mesaj atamisiniz ?.. icim rahatlasin :çok üzgünüm:sanki sizlerden dua gelince bicak gibi kesilecegine inaniyorum bu rahatsizligin :çok üzgünüm: mutlaka duyacak yaradanim sizlerin sesini :çok üzgünüm:

günaydın herkesee
ben bugün erkenciyim malum temizlik var
hoşçakalınnn
ii pazarlar

günaydın herkese. salı günü doğum yaptım arkadaşlar. (kimseleri korkutmak istemem ama) acılar içinde bi 5 gün geçirdiğim için, bırakın bilgisayar başına oturmayı, belimi doğrultup yürüyemedim bile. zaten perşemde hastaneden çıktık güzel oğlum, çokoprensim efemle, ama gelen giden, misafir, sezeryan ağrıları derken, birde çok nahoş bir durum oldu. çocuğum sarılık olmuş. dün doğum sonrası kontrol, ilk aşı ve topuktan kan alımı için hastaneye götürdük oğlumu. işimizi bitirip eve döndük biz. babamız 1 saat sonra sonuç almaya gitti. bebek sarılıkmış. 17 birim hemde. çok yüksek değil aslında demiş doktor. 20 birimden sonra kork. ama biz yine de yatırcaz demiş. götürdüm bıraktım bitanemi oraya. geri geldim o saatten bu saate kadar da boool bol zırladım. allah nasip ederse az sonra almaya gitcez oğlumu. eğer değerler düşmüşse vercekler tabi. yoksa bi gece daha kalcak. inanın şu an şunları yazarken bile çok düşündüm yazmalımıyım yazmamalımıyım diye. çünkü zaten eminim herkes son derece gergindir son günlerin sıkıntısıyla. yoksa ben de istiyırdum doğum hikayemi yazayım, efemin resimlerini koyayım. ama muhteşem bişey var ya, o kadar güzel ki oğlum, anlatamam. neyse az sonra gelsin inşallah sağlıkla, koycam resimlerini, söz. ve daha iç açıcı şeyler anlatcam inşallah.

geçmiş olsun minicik.
inşallah oğluşuna hemen kavuşursun.Ama üzülme bunlar çaresi olmayan şeyler değil.
bak ne güzel doğumu atlatmışın bunlar da geçer güzel günler gelirr.

herkeze günaydıın, biz bu gece deliler gibi uyuduk, erkenden de kalktık kızımla.bu sefer de uyumaktan kafam şişmiş mübarek.
herkes için güzel haberrlerle dolu bi gün olur inşallah
alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…