2009 Haziran Anneleri!!

anam nolmuş bööle kk ya gııız nazarmı değmiş neetmişiniz inle cin top koşturiiiiiii valla aa ama tabi yaa nasıl unuttum bugün pazar demiiiiii sizi gidi gidi gezin bakalım bende gezip geldim gerçikaydirigubbakcemile3 tabi ona gezme denirse millet benle dışarı çıktığına kör pişman olup geri dönüyoooookaydirigubbakcemile3 bundan sonra evden çıkmamak farz olmuş bana valla bunu anladım ama yarında kociş gelince çıkmak isticez yaaa off offf bi doğurim varyaa burdan şırnağa yürüyerek gidcem anasını satim-tatlicadiarzu-

kız semocan delüsü anacım bu çocuklarda ne yapsa yaranamıyo gız bize kıpırdamasa suuççç kıpırdasa suç napsınlar onlarda şaşırdı artık boşver anacım kıpırdamamasından daha iyidir akşam bizimkide resmen çıldırmış gibiydi elimdeki tepsiyi deviriyodum valla babası gelcek yaa ondan heraldeeedelikafadulden yolda şincik kocişim çook mutluyuzzzzz oğlişlee ama bugünde kıpramıyo işte anacım napalım keyifleri ne isterse beyfendilerin korkma yani minikkuşum bişey olmaz Allahın izniyle ama tabi hiç durmadan akşama kadar ööleyse doktoru ara bencede nolur nolmaz tatlışş

neyse anacım bende kendi kendime konuşup duruyom delü gibi çıkim bare hadin görüşürük sonra

hayırlı olsun cnm allah analaı babalı büyütsünnn
inş sarılığıda biranevvel geçer çokoprensininn

slm kızlarrr
ben çok kötü bi gün geçirdimmm
sabahki temizlikçiim yani asıl gelcek olan gelmedii 9 a kadar bekledim ne gelen var ne giden
sonra kadını bulan komşuya gttm ne behenirsinn
gelmiomuş hanımefendii
güya çovuğu rahatsızlanmışş
madem öle dün gece den ara söleseneee
burdakilerin ipiyle kuyuya inilmez zatennn
nesee bendee temizlik moduna grmişken kocişi de dışarı yollamışkenn
gtmm kapıcının eşini çağırdımm
bu arada onu kmse beğenmioduu yaptığı temizliğii
mecbur gttm yneee
nese geldii
bide yengesi geldi
sonradan
temizlediler eviii
ama iyiki yengeside geldi kadınınn
yoksa kapıcının eşi bşyden anlamıoo sinir etti beniii
evim iştee zorakii
kafalarına vura vura temizllettim
yok anacım burdakilerin temizlik kavramı yokkk
onu anladım bidahamı tövbeeee
sanki koskoca evi ben temizledim her yerim ağrıyoo
ben bu gece doğurmazsam daha doğurmam zatenn
karnım iice aşağı indi dolanmaktann
sinirirmden hep ağladımmm
yorgunluğumda yanıma kar kaldıı
evde şöle böle temizlendi işteee....
işteee böleee

Saadetcim ya,
su halinle yasadiklarina bak...
Dikkat et kendine canim, indirme kizimizi daha asagilara...
Ne kaldi ki surda doguma zaten...
Dinlen hadi artik sen...

sadoşşşş kıs yazık sana insan ne iş yapıyosa yapsın sorumluluk duymalı insan haber verir neyse sende artık bişe yapma eşinde evde olcak artık ufak işleri o yapsın kendini de düşün kızınıda öle üzülüp ağlayıp da kendini hiç yoktan yere bunaltma cicim

ay bak bana hala bi iş hallolmadı ama illa olucak rahatım yanii:))))

saadet sen kendini neden yoruyorsun hadi bizim gibi olsan normal olsun die 5 dk oturmuyoruz valla sen rahat rahat dinlen kuzum ya nasılsa zsezaryan senin son günlerinin tadını cıkar bak irem gelince bu zamnları da ararsın :))

semoşum sende işlerim hallolmadı dion deli edion beni ne kaldı kıızm ya gelio bak oklavaklava:

kıs dünürrrrr tavanlar boyandı kaldı öleeeeevereliniortak
daha duvaarlar duruyoooo
sonra da temizlik işi varrrr
öle işte kıs naniknanik
anam kaçim ben oklava geliyomuşşş:tomato:

Saadetcim ya,
su halinle yasadiklarina bak...
Dikkat et kendine canim, indirme kizimizi daha asagilara...
Ne kaldi ki surda doguma zaten...
Dinlen hadi artik sen...

ah ah sormayı kızlarrr
bugünü ömrüm boyu untmamm
ben yatımmm brazzz
btik durumdayımmmm mafoldumben mafoldumben

takma saadetcim ayni sorumsuzdan bendede var...
bulgar biri..bi geliyor bi gelmiyor bi gelip bitirmeden yoruldum diyip gidiyor...
temiz ama............tutarsiz..
sen dinlen hemen sinirlerini bozma...

NABERSıNıZ BACULAR
ben kaçtım sizlere bakıyım dedim
temizlik nankör iş
ben yaptırdım da ne oldu
akşamına yağmur yağdı yerler battı
gelen giden den evde battı anneler yaşlı üstel temizliyorlar ama kar etmiyor
iyisi mi siz boşverin temizliği sonuçta yine başa döndük
ben de haziran sonu ist a gideceğim için çok önemsemiyorum
gelince bi güzel temizlenip otururum diye

neyse bacular biz kaçtık yemek hazırmış yemeğe gidiyorum
sonra görüşürük

kıs aceleci burko daha var ulen senin doğurmana katılsana sohbete bacummm korkma doğurma olayı bulaşıcı değil günün gelmeden doğuramıyonsositososito :roflol:

ya neden bilmiyom naren yaaaa
bende herkese vermek istiyom izin vermiyolar heeeeee
anlamadımmm

sevgili panik anne pınar batuşumun fımfıstık annesi ve de benim pek endişeli taze anne arkadaşımmmbuyrunnnnnnnnn

sana kalbim kadar temiz bu topikte bi mesaj yazma teklifi gönderiyorum veeeeee seni seviyorm delüüüüüüüüüalkisalkisalkis

pınarrrrrrrrrrrrrr topikteysen yaz kız gittin mi dr a nasılmış batuşumuz oğlumuzun fotosunu da koymadın birazcık koy geri kaldır sarı kuzumuzu merak ediyoruzzzzz

ben elifimizi gördüm maşallahı var ne tombişlemiş görseniz :))))

heee sağolsu sibelim yollamışşş çok dadlu zeyno da çok güzel çıkmışşşş allah bağışlasın ikisinideeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…