günaydın herkese. salı günü doğum yaptım arkadaşlar. (kimseleri korkutmak istemem ama) acılar içinde bi 5 gün geçirdiğim için, bırakın bilgisayar başına oturmayı, belimi doğrultup yürüyemedim bile. zaten perşemde hastaneden çıktık güzel oğlum, çokoprensim efemle, ama gelen giden, misafir, sezeryan ağrıları derken, birde çok nahoş bir durum oldu. çocuğum sarılık olmuş. dün doğum sonrası kontrol, ilk aşı ve topuktan kan alımı için hastaneye götürdük oğlumu. işimizi bitirip eve döndük biz. babamız 1 saat sonra sonuç almaya gitti. bebek sarılıkmış. 17 birim hemde. çok yüksek değil aslında demiş doktor. 20 birimden sonra kork. ama biz yine de yatırcaz demiş. götürdüm bıraktım bitanemi oraya. geri geldim o saatten bu saate kadar da boool bol zırladım. allah nasip ederse az sonra almaya gitcez oğlumu. eğer değerler düşmüşse vercekler tabi. yoksa bi gece daha kalcak. inanın şu an şunları yazarken bile çok düşündüm yazmalımıyım yazmamalımıyım diye. çünkü zaten eminim herkes son derece gergindir son günlerin sıkıntısıyla. yoksa ben de istiyırdum doğum hikayemi yazayım, efemin resimlerini koyayım. ama muhteşem bişey var ya, o kadar güzel ki oğlum, anlatamam. neyse az sonra gelsin inşallah sağlıkla, koycam resimlerini, söz. ve daha iç açıcı şeyler anlatcam inşallah.
Saadetcim ya,
su halinle yasadiklarina bak...
Dikkat et kendine canim, indirme kizimizi daha asagilara...
Ne kaldi ki surda doguma zaten...
Dinlen hadi artik sen...
sadoşşşş kıs yazık sana insan ne iş yapıyosa yapsın sorumluluk duymalı insan haber verir neyse sende artık bişe yapma eşinde evde olcak artık ufak işleri o yapsın kendini de düşün kızınıda öle üzülüp ağlayıp da kendini hiç yoktan yere bunaltma cicim
ay bak bana hala bi iş hallolmadı ama illa olucak rahatım yanii:))))
saadet sen kendini neden yoruyorsun hadi bizim gibi olsan normal olsun die 5 dk oturmuyoruz valla sen rahat rahat dinlen kuzum ya nasılsa zsezaryan senin son günlerinin tadını cıkar bak irem gelince bu zamnları da ararsın :))
semoşum sende işlerim hallolmadı dion deli edion beni ne kaldı kıızm yagelio bak oklava klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?