günaydın herkese. salı günü doğum yaptım arkadaşlar. (kimseleri korkutmak istemem ama) acılar içinde bi 5 gün geçirdiğim için, bırakın bilgisayar başına oturmayı, belimi doğrultup yürüyemedim bile. zaten perşemde hastaneden çıktık güzel oğlum, çokoprensim efemle, ama gelen giden, misafir, sezeryan ağrıları derken, birde çok nahoş bir durum oldu. çocuğum sarılık olmuş. dün doğum sonrası kontrol, ilk aşı ve topuktan kan alımı için hastaneye götürdük oğlumu. işimizi bitirip eve döndük biz. babamız 1 saat sonra sonuç almaya gitti. bebek sarılıkmış. 17 birim hemde. çok yüksek değil aslında demiş doktor. 20 birimden sonra kork. ama biz yine de yatırcaz demiş. götürdüm bıraktım bitanemi oraya. geri geldim o saatten bu saate kadar da boool bol zırladım. allah nasip ederse az sonra almaya gitcez oğlumu. eğer değerler düşmüşse vercekler tabi. yoksa bi gece daha kalcak. inanın şu an şunları yazarken bile çok düşündüm yazmalımıyım yazmamalımıyım diye. çünkü zaten eminim herkes son derece gergindir son günlerin sıkıntısıyla. yoksa ben de istiyırdum doğum hikayemi yazayım, efemin resimlerini koyayım. ama muhteşem bişey var ya, o kadar güzel ki oğlum, anlatamam. neyse az sonra gelsin inşallah sağlıkla, koycam resimlerini, söz. ve daha iç açıcı şeyler anlatcam inşallah.
canım çok geçmiş olsun ama yeni doğan her çocukta bu risk var ama atlatanlar çok üzülme sen bebişinde atlattıki dr unda ne demiş çok yüksek değil normal yani sarılık olması inşallah güzel haberlerle gelirsin canımgünaydın herkese. salı günü doğum yaptım arkadaşlar. (kimseleri korkutmak istemem ama) acılar içinde bi 5 gün geçirdiğim için, bırakın bilgisayar başına oturmayı, belimi doğrultup yürüyemedim bile. zaten perşemde hastaneden çıktık güzel oğlum, çokoprensim efemle, ama gelen giden, misafir, sezeryan ağrıları derken, birde çok nahoş bir durum oldu. çocuğum sarılık olmuş. dün doğum sonrası kontrol, ilk aşı ve topuktan kan alımı için hastaneye götürdük oğlumu. işimizi bitirip eve döndük biz. babamız 1 saat sonra sonuç almaya gitti. bebek sarılıkmış. 17 birim hemde. çok yüksek değil aslında demiş doktor. 20 birimden sonra kork. ama biz yine de yatırcaz demiş. götürdüm bıraktım bitanemi oraya. geri geldim o saatten bu saate kadar da boool bol zırladım. allah nasip ederse az sonra almaya gitcez oğlumu. eğer değerler düşmüşse vercekler tabi. yoksa bi gece daha kalcak. inanın şu an şunları yazarken bile çok düşündüm yazmalımıyım yazmamalımıyım diye. çünkü zaten eminim herkes son derece gergindir son günlerin sıkıntısıyla. yoksa ben de istiyırdum doğum hikayemi yazayım, efemin resimlerini koyayım. ama muhteşem bişey var ya, o kadar güzel ki oğlum, anlatamam. neyse az sonra gelsin inşallah sağlıkla, koycam resimlerini, söz. ve daha iç açıcı şeyler anlatcam inşallah.
gelir canım ama takma stres yapma stresinde çok etkisi var sütüm gelmiyo diye kafana takıp stres yaparsan gelmeyebilir o yüzden gelicek tatlım bekle ama hemen gelmez bi 10 günü geçicek gelmesi için takma kafana o kadarGünaydın canlarım nasılsınız??biz oğlumla iyiyiz yarın hem BAtuhan çocuk dr una gidicek hemde ben kadın doğumcuma sütten ses seda yok hala mamayla besleniyoruz içmediğim,yemediğim süt yapıcı kalmadı senağlama
Günaydın canlarım nasılsınız??biz oğlumla iyiyiz yarın hem BAtuhan çocuk dr una gidicek hemde ben kadın doğumcuma sütten ses seda yok hala mamayla besleniyoruz içmediğim,yemediğim süt yapıcı kalmadı senağlama
günaydıın tombillerim umarım iyisinizdir ben dün çok kötü hissediyodum kendimi ağlamaktan bitap düşmüştüm o yüzden hiç giremedim kk ya moralsiz girmiyim diye ama bugün çok iyiyim Allaha şükür çünküüü yarın kociş geliyomuuuşşşşşşşhihoyyytzemuszemus çok mutluyummm binnoşumla sadocumun kocişleride evdeymiş bundan sonra çok sevindim yaaa biraccık kociş yüzü görek bizde anacım demiikaydirigubbakcemile5 artık pek giremeyiz heralde kociş varken ama önemli bişey olursa haber veririm ara arada girerim
slinn canım dualarımız seninle ve yiğeninle meraketme o anda unuturmuyuz bilemeyiz ama şimdiden dua ediyorum ben Allahım zamana mekana bakmaz o herşeyin en hayırlısını bizden daha iyi bilir her nerde olursa olsun yeterki dua edelim nasılsa ona ulaşır canım sen meraketme Rabbim şifasını versin biranevvel inşallahhh kimseyede yaşatmasın yarabbim
minicik hayırlı olsun canım benim demek sende doğurdun haa Allahım hayırlı ve sağlıklı uzuun ömürler ihsan etsin inşallah minikkuşuna size bağışlasın sarılık her bebekte oluyo genelde canım meraketme iyileşir minişin inşallah Allahın izniyle bekliyoruz resimlerini ve güzel haberlerini
herkeze günaydıın, biz bu gece deliler gibi uyuduk, erkenden de kalktık kızımla.bu sefer de uyumaktan kafam şişmiş mübarek.
herkes için güzel haberrlerle dolu bi gün olur inşallah
alkisalkisalkis
günaydıın tombillerim umarım iyisinizdir ben dün çok kötü hissediyodum kendimi ağlamaktan bitap düşmüştüm o yüzden hiç giremedim kk ya moralsiz girmiyim diye ama bugün çok iyiyim Allaha şükür çünküüü yarın kociş geliyomuuuşşşşşşşhihoyyytzemuszemus çok mutluyummm binnoşumla sadocumun kocişleride evdeymiş bundan sonra çok sevindim yaaa biraccık kociş yüzü görek bizde anacım demiikaydirigubbakcemile5 artık pek giremeyiz heralde kociş varken ama önemli bişey olursa haber veririm ara arada girerim
slinn canım dualarımız seninle ve yiğeninle meraketme o anda unuturmuyuz bilemeyiz ama şimdiden dua ediyorum ben Allahım zamana mekana bakmaz o herşeyin en hayırlısını bizden daha iyi bilir her nerde olursa olsun yeterki dua edelim nasılsa ona ulaşır canım sen meraketme Rabbim şifasını versin biranevvel inşallahhh kimseyede yaşatmasın yarabbim
minicik hayırlı olsun canım benim demek sende doğurdun haa Allahım hayırlı ve sağlıklı uzuun ömürler ihsan etsin inşallah minikkuşuna size bağışlasın sarılık her bebekte oluyo genelde canım meraketme iyileşir minişin inşallah Allahın izniyle bekliyoruz resimlerini ve güzel haberlerini
Canım takmıyorum sadece sütüm gelsin onla beslensin mama bebeği olmasın istiyorum inşallah gelircanım çok geçmiş olsun ama yeni doğan her çocukta bu risk var ama atlatanlar çok üzülme sen bebişinde atlattıki dr unda ne demiş çok yüksek değil normal yani sarılık olması inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
gelir canım ama takma stres yapma stresinde çok etkisi var sütüm gelmiyo diye kafana takıp stres yaparsan gelmeyebilir o yüzden gelicek tatlım bekle ama hemen gelmez bi 10 günü geçicek gelmesi için takma kafana o kadar
Tatlım sen şimdiden sütüm gelcekmi diye takma kişiden kişiye değişiyorcanım benimde en korktuğum şey bu yaa napcam bilmiyorum hiç süt gelcekmiş gibi durmuyo valla benimki ucunda tortu bile olmuyo artık ve acayip acıyor şimdiden napcam bilmiyorum inşallah gelir canım biranevvel
Canım akın korkma epidural sezeryan oldum ben ve çok memnun kaldım tavsiye ederim.Zaten ağrı kesici verdikleri için ağrı falan yok.günaydın annişler nasılsınız.Bebişler nasıl doğum yapanlara geçmiş olsun .Güle güle büyütsünler bebişlerini.Allah bizlerede göstersin.
Ben dün doktordaydım oğlum 3520 gr olmuş bir haftada 340 gr almış.Bu hafta doğmassa bizimde normal doğum hayalimiz sona eriyor.Sezeryan olacak sanırım.Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar bilgi veririmisiniz nasıl.Çok mu ağrılı oluyor.
Günaydin kizlar,
ben 3 gündür uyku uyuyorum ,nasil oldu bende anlamadim...
Bu arada kizim icin dün bir lamba yaptim, daha dogrusu süsledim, bakalim begenecek misiniz?
Kizimin odasi icin yaptigim lamba :)) - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
çok şeker olmuş.canım güle güle kullansın kızın .
hepinize günaydın mutlu pazarlar...
minicik canım üzme kendini bak sütün flan gider bebeğin ii olur her bebeşte olan bişeyyy
didemcim canım benim gözün aydın yaaa çok sewindimm hepimizin kocalar burda olcak ohh bee sonundaa...
pınar canım dereotu bulgur pilavı ayran çok iyi diyolar süt için ama sen bol bol dinlen gelmez diyede üzülme inş gelcek annesi sütlerin batuşun lık lık içicekk
günaydın herkese. salı günü doğum yaptım arkadaşlar. (kimseleri korkutmak istemem ama) acılar içinde bi 5 gün geçirdiğim için, bırakın bilgisayar başına oturmayı, belimi doğrultup yürüyemedim bile. zaten perşemde hastaneden çıktık güzel oğlum, çokoprensim efemle, ama gelen giden, misafir, sezeryan ağrıları derken, birde çok nahoş bir durum oldu. çocuğum sarılık olmuş. dün doğum sonrası kontrol, ilk aşı ve topuktan kan alımı için hastaneye götürdük oğlumu. işimizi bitirip eve döndük biz. babamız 1 saat sonra sonuç almaya gitti. bebek sarılıkmış. 17 birim hemde. çok yüksek değil aslında demiş doktor. 20 birimden sonra kork. ama biz yine de yatırcaz demiş. götürdüm bıraktım bitanemi oraya. geri geldim o saatten bu saate kadar da boool bol zırladım. allah nasip ederse az sonra almaya gitcez oğlumu. eğer değerler düşmüşse vercekler tabi. yoksa bi gece daha kalcak. inanın şu an şunları yazarken bile çok düşündüm yazmalımıyım yazmamalımıyım diye. çünkü zaten eminim herkes son derece gergindir son günlerin sıkıntısıyla. yoksa ben de istiyırdum doğum hikayemi yazayım, efemin resimlerini koyayım. ama muhteşem bişey var ya, o kadar güzel ki oğlum, anlatamam. neyse az sonra gelsin inşallah sağlıkla, koycam resimlerini, söz. ve daha iç açıcı şeyler anlatcam inşallah.
Günaydın canlarım nasılsınız??biz oğlumla iyiyiz yarın hem BAtuhan çocuk dr una gidicek hemde ben kadın doğumcuma sütten ses seda yok hala mamayla besleniyoruz içmediğim,yemediğim süt yapıcı kalmadı senağlama
günaydın annişler nasılsınız.Bebişler nasıl doğum yapanlara geçmiş olsun .Güle güle büyütsünler bebişlerini.Allah bizlerede göstersin.
Ben dün doktordaydım oğlum 3520 gr olmuş bir haftada 340 gr almış.Bu hafta doğmassa bizimde normal doğum hayalimiz sona eriyor.Sezeryan olacak sanırım.Sezeryanla doğum yapan arkadaşlar bilgi veririmisiniz nasıl.Çok mu ağrılı oluyor.
selam annişler! bugün nasılsınız bakalım? biz kızımla bugün biraz daha iyiceyiz.
göğüslerimde 4 gündür dayanılmaz bir acı vardı ama bugün acı biraz hafifledi.(en azından tepinmeden ve ağlamadan emzirebiliyorum artık) az acıyada katlanıyoruz bebişlerin yoluna.yeterki onlar sağlıkla büyüsün dimi ama :)
bu arada sezeryan olacak arkadaşlara epidural sezeryan şiddetle öneririm.ilk doğumumdada aynı olmuştu ama bu kez onun kadar da acı hissetmedim herşey iyi geçti.normal doğum gibi en önce bebeğini annenin görebilme şansı veriyor insana bu bile herşeye değer.
sütü olmayan yada sütü olmayacağını düşünen annelerede bir çift sözüm var.benim oğlumda 4 gün kızımda ise 3 gün sütüm gelmedi ve mama vermek zorunda kaldım ama yinede boş boşda olsa emzirmeyi ihmal etmedim.yediklerinizle pekde bir ilgisi olmuyor sadece sıvı tüketimi özelliklede su içmek iyi geliyor.( eskiler soğan,kuru bakliyat özelliklede börülce ve tatlı şeylern süt yaptığını söylüyorlar ama ...)ayrıca stres yapmayın rahat olun özellikle sezeryan sonrası 5 güne kadar süt olmaması görülen bir durummuş yani normal.umarım hepiniz de emzirmenin verdiği huzur ve mutluluğu tadarsınız.sağlıcakla kalın.öpüyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?