2009 Haziran Anneleri!!

dayanmaya çalışıyorum gözlerimin altı morardı artık uykusuzluktan canım ben gideyimde bişeyler atıştırayım birazdan gelirim

günaydın herkeze.
tüm alkışlar, haziranı bekleyen haziran bebişlerineee
alkisalkisalkis
sonunda haziran geldi, tek tek sıraya dizilicez kızlaarrrr

günaydın herkeze.
tüm alkışlar, haziranı bekleyen haziran bebişlerineee
alkisalkisalkis
sonunda haziran geldi, tek tek sıraya dizilicez kızlaarrrr

GÜNAYDIN.geldi valla haziran benım de kontrolüm var bugün.insan bi garip oluyo dımı düşünüce,sankı bugunler hiç gelmicekti,öle kalcaklardı içimizde:)) iyice duygusallaştım ben de,doğum anımı düşünüyorum,beşiğini koyduk odamıza ona bakıp bakıp gözlerim doluyo falansenağlamasenağlama,ay çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah:Saruboceq:

günaydın canım. gerçekten heyecan yavaş yavaş artıyo.
rüyamda bebeğimi gördüm bugün.ama yakında hep gözümüzün önünde olcak.
inşallah sağlıklı ve uslu olurlar

Kızlarrr günaydınnn....biz dr a gidiyoruzzz ... öptükkk hepinizi kokulu kokuluuuu hihoyyyt

günaydııııınnnnn tombul kuşlaaarrrrr ahanda hazirana girdik hakkaten hapı yuutuukkkk sanırımmm haberimiz yokkaydirigubbakcemile3 benimde kocişim geldiiiiii anacım söölemesi ayıptır uyuyo şimdi kendisi yorulmuş yazık bende fırsat varken iki bakim dedim size ama uyuyonuzmudur nedir anacım neyse ben artık bööle fırsat buldukça girerim tombillerim bugün doğumu olan varmıydı vardı sanırım ama unutmuşum bak öşür dileyiimmm kimseee
morboncukcumm geçmiş olsun canım benim o ağrıyı çok çektim ben hamileliğimin ilk aylarında bişeyde yapamadılar çok iyi anlyorum valla seni canım yaa Allah şifa versin 2hafta üstüste hiç uyumadan geceleri ağladığımı bilirim valla beynim uyuşuyodu ağrıdan resmen içini oyup bıraktılar hala ööle duruyor doğumu bekliyom bende inşallah seninkide geçer canım

günaydınn bende erkenden kalktım evimi topladım
süpürdüm
yemeğimi koydum pişiyo
malum annemler köyden geliyolar bugünzemuszemus

ayyyy haziran geldi hoş geldi heyecan mutluluk ve sevinç getirdi kızlar bizim zamanımız geldi 9 aydır bugünü bekliyoduk şükürler olsun sağsalim geldik bugünlere allahım sağlıkla kucağımza almayı nasip etsin bebişleriiii:CüvCüv:

yarı yolda kalıp üzülen evlatlarını kaybeden bi daha da haber alamadığımız arkadaşlarda inşallah bu ay yeni müjdeler alırlarrrrrmafoldumben

Kızlarrr günaydınnn....biz dr a gidiyoruzzz ... öptükkk hepinizi kokulu kokuluuuu hihoyyyt

had ibakalım bize güzel haberlerle dön cicimcimmm batuşumda bakalım ne kadar olmuşşş kilo almışmı emziğini yirim onun bennn:ecrin_bebek:

günaydın pınnooşşşş hadi bakalım minikkuşu götür doktorada gel iyi haberlerle emii canım bizde öptük sizi ihsoşumla kokulu kokuluopuyorumnanaktan

didoşum gözün aydın kuzummmmm allah ayırmasın cicim
valla var bi kaç kişide ben bile unuttum desem yalan olmaz
hatırlayamadım

nur82 var bitak onu biliyommm

günaydın semocan naber kuşum nasılsınız çağtoşum nasıl tepiniyomu halen yoksa durdumu kendisi bizimki bugün pek sakin babasını gördüya utandı heralde tanıyamadı çocukkaydirigubbakcemile3 gerçi babasıda onu tanıyamadı göbişimin bukadar nasıl büyüdüğüne inanamadıdaaa-tatlicadiarzu-

amin semocum ama ayırcak yine mecburen yinede Allaha şükür 2haftayla idare edcez oda yeter napalım hiç yoktan iyidir demii

hehe ilahi didoş deseydin askere gitcek doğar doğmazzz
çağatay dün gece sabaha kadar kudurukluğa devam etti şimdi de aç zavallım arada acıktım sinyali veriyo tekmelerle şimdi mama yicezzzz
ama dün resmen delirdi ya gece 2 ye kadar uyutmadı ondan sonra da devam etti ama ben dayanamadım babasının eline savurup durdu tekmelerii

ozman sen çağtoşumuzu aç bıyakma annesi yoksa sana basar tekmeyi haaa göyüysüünnn asabi çocukkkaydirigubbakcemile3 bizde babamıza mama hazırlıyalım bare evde annemlerde yok bugün başabaşayız yani anlicanızzz söölemesi ayıpdelikafadulden sanki ne olcaksa-tatlicadiarzu-
aahh aahh gençlik gitti elden beee ne gezerdik şimdik eskiden olsaydı şimdi yürüyemiyom bile bugün kociş ayaklarıma şööle bir baktı aboovv dedi mahvettmiş bu çocuk senin ağzına etmiş resmen yaaa dedi ikinciye hamile falan kalsan kaldır at valla karıyı diyo gerzek tabi gülerek söölüyo bunları yoksa şuan cenazesi kalkıyo olurdudelikafadulden

bende kahvaltımı yapim gelirim
öptüm sizleri
didoşşş kıs o kocişine söle o dağlarda askerler kimlerden türüyomuş annlerden çok bilmesin bakem ayağımızda şişer göbüşümüzde çatlar ohhh canıma değsin

kızlar ben mayıs annesiyim nisanda doğum yaptım 36 haftalık doğdu benim sabırsız kıızım size tavsiyem bol bol uyuyunn kesinlikle uyuyun gece kalkmak çok zor çünkü

merhaba kizlar, öncelikle allahim saglikla kucaginiza almak nasip etsin bir avazda kurtarsin insallah..
ben aylini(tosbaa8) sorcaktim? haberi olan varmi? bayadir göremedim, dogum yaptimi? tsk ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…