2009 Haziran Anneleri!!

kıslar binnur mesaj çekti kızı tıpkı kendine benziyomuş emiyomuş gazları varmış ama yarın sabah evde oluruz beni de yürütmeye başladılar diyo sapssarı bi kızmış kaşları okmuş resim yollayamamış hastanede net yokmuş????

hepinize slmlarını yolluyo hayırlı doğumlar diliyomuşşşşşş işte böleee

ay maşallah binnur ve kızına
çok sevindim ne güzel emmeye bile başlamış.darısı başımızaaaa
semoş göbüşüne baktım.valla seninki benden aşagıda şekerim.benim kız gelmek istemyo galiba.

ayy yesinler onun sarı kızını yaa allah nazarlardan saklasın ikisinide annesine benziyosa çook güzel bi kız olcak allah analı babalı büyütsün

saol cnm moral verdigin için bakalım bu akşam eşimle konuşacaz tam kararımızı verecez...hakkımıza hayırlısı neyse o olsun inşallah:Saruboceq:

canım herkesin dayanma gücü farklı.Allah bi şekilde kolaylıgını veriyo.bana kalırsa normal dogumdan vazgeçme.daha çabuk ayaklanırsın.bi gün acı çekcez ve bitcek inşallah.

cnm aslında korkumun hepsi sancılar degil..ben bebegime bişey olacak diye korkuyorum,dayanamssam bebegide sıkıntıya sokarsam,yada oksijensiz kalırsa benim yüzümden ...bunlardan çok korkuyorum çünkü benim annem çok zor dogumlar yapmış bende öyle öyle olursam diye korkuyorum...Allah ım hepimize kolay ve sorunsuz dogumlar nasip eder inşallah:Saruboceq:

Canim bilmiyorum bu topigi okudun mu önceden ama okumadiysan tavsiye ediyorum..Cesaret veriyor...

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/238205-cok-kolay-dogum-yaptim.html

pericim allahım o kadar büyükki o sabrı o dayanma gücünü veriyo ve sonuçta allahın sana verdiği bişey normal doğum yani adı üstünde normal ya bunun ötesi varmı bak ben bugün eğer suyum azsa beklenemicek gibiyse sezeryanla alın o zaman dedim dr uma dr um kızdı bana herşeyin normal neden sezeryan olasın yazık olur sakın öyle şeyler düşünme çok iyi olucak bir sorun yok allah büyük sana yardım edicek dedi dr um öyle konuşunca ben o kadar rahatladımki artık hiiiç korkmuyorum doğumdan herşeyi ilk önce allaha sonrada dr uma bırakıyorum canım bebek sıkıntıya girerse ve sorun olursaki inşallah olmaz o zamanda sezeryanla alıyolar hemen sorun olmuyo yani yeterki allahım doğ desin herşeyin hayırlısı tatlımm inşallah senin ve bebeğin için en hayırlısı olur bir avazda kurtulursun kolay doğum yaparsın canımm korkma allah büyüktür yardımcımız olur

kıslar yarın 13:45de dr dayız bakalım ne dicek sanırım çatı muayenesi de olcam -tatlicadiarzu-:1shok:
artıkın o söler indimi oğlum doğum kanalındamı ne kadar daha var tahminen bişeler sölesin artıkın yawww

ins guzel hbrlerle gelirsin semosumm..
ya bende hep suna takiliyorum..
trde dogum esnasinda yada doguma az kala dr mutlaka bi sorun cikarip sezeryana aliyorlar..
acaba burdaki kadinlar daha mi degisik?
neden burda kimseye "senin suyun az"bebek ters"vs vs demiyorlar..
burdaki hamile forumlarinada bakiyorum kimsede boyle seyler yok coguda 40inci haftasina kadar beklemis normal sanciyla dogurmus..
ve benim kuzenimin esinin bebegi 40 inci haftada dogdu burada..
donmesini beklediler..40+3de dondugunu(kanala girdigini) gorunce suni sanci verildi dogurdu..
demek trde yasaydi 38de donmedi diye keseceklerdiyasakkelime
acaba bu SIKINTIlarin cogunuda drlarmi yaratiyor diye dusunmeye basladim...:uhm:

maş. cnm kızına
hakkında hangisi hayırlıysa o olsun cnmm

maşalalh zehra bebeğeeee

hadi bakalım semacım
gzl haberlerle gel bze

inşallah güzel haberlerle gelirsin semoşum bakalım çağatay beyin keyifi yerindemi çıkasımı var yoksa içerde durasımı var yarın anlaşılır ne olduğu

özlemcim devlet hastaneleri böle değil inan benim abimin eşi 45 saat sancı çekti suyu patlamıştı beklediler sancısı yoktu sancı verdiler ama açılma olmadı artık bebek yorulduğundan sezeryana aldılar

özel hastaneler yaygınlaştığından beri sezerciklerde çoğaldı kadınlar hem korkudan hemde vajina estetiğini düşünerek(inan sayıları çok fazla) sezercik istiyolar ameliyat olmak daha kolaymış gibi

bende en önemli sebeplerden biri budur ki bu yüzden devlette doğurmak istiyorum eğer fiziksel bi engel ya da anne ve bebeğin sağlığını riske atıcak bişey yoksa normal doğum şartttt

valla kızlar sanırım benimki gelmek istiyo göbüşüm indiğinden beri hareketler azaldı hala normal ama eskiye nazaran aazaldı başımız çok hareketli sürekli ittiriyo kendini aşağıya doğru benim 3 4 gündür sancılarım başladı çok sık olmamakla beraber 2 saatte 1 gibi vuruyolar biraz zor bu sancı işini çekmek ama inanın sancımın varlığından bile mutlu olur oldum bebişim benim istediğim gibi normal yollardan yüzyıllardır kadınların yaptığı gibi annesine gelmek istiyo

umarım bana 10 daha tanır ve sağlıkla gelir başka da bişe istemiyomm

çieği burnunda anne yasemin gelmişş
anlat bakalım cnm nasıl gidiooo

a.s.a.s.a.s.ins hakkimizda hayirlisi olur canm..

yasemin canımmm nasılsın kuzummmm
kıs azcık anlat bakem nasıl geçti doğum annelik nazıl kızımız nasıllar sütümüz geldimi gazımız varmı ?
uyku düzeniniz ne ne kadar bez gidiyo
kanaman çokmu?
hı bak neka soru varmış gördünmü?

inşallah canım istediğin gibi olur allah gönlüne göre verir çağatayda sabırsızmı ne rahat durmuyo içerde inşallah gününü doldururda öyle gelir akıllı bıdık:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…