kıslar binnur mesaj çekti kızı tıpkı kendine benziyomuş emiyomuşgazları varmış ama yarın sabah evde oluruz beni de yürütmeye başladılar diyo sapssarı bi kızmış kaşları okmuş resim yollayamamış hastanede net yokmuş????
hepinize slmlarını yolluyo hayırlı doğumlar diliyomuşşşşşş işte böleee
kıslar binnur mesaj çekti kızı tıpkı kendine benziyomuş emiyomuşgazları varmış ama yarın sabah evde oluruz beni de yürütmeye başladılar diyo sapssarı bi kızmış kaşları okmuş resim yollayamamış hastanede net yokmuş????
maşallah kızına canımm kızz benle aynı burçtasın yaw bende girdim doğumhaneye yanımda sancı çeken kadın vardı bağırıp çağırıyodu ilk defa gördüm öyle sancı çeken birini ama çok fazla etkilenmedim neden dersen sonuçta herkesin yapısı bir değil tamam sancıyı çekiceksin 1 gün çekiceksin sonrasında bir ohh çekiceksin ve bebeğin için buna değer hem senin için hem bebeğin için normalse normal olunmalı ama bu senin kararın tabiki canım valla hiç düşünmüyorum doğumu dr uma bıraktım herşeyi zaten oda öyle diyo hiiç dinleme kimseyi normal doğum daha iyi normal olucaksın dedi valla hayırlısı olsun canım allah büyüktür sabrını dayanma gücünü verir inşallah sende kurtulursun canım korkma o kadar
canım herkesin dayanma gücü farklı.Allah bi şekilde kolaylıgını veriyo.bana kalırsa normal dogumdan vazgeçme.daha çabuk ayaklanırsın.bi gün acı çekcez ve bitcek inşallah.
cnm aslında korkumun hepsi sancılar degil..ben bebegime bişey olacak diye korkuyorum,dayanamssam bebegide sıkıntıya sokarsam,yada oksijensiz kalırsa benim yüzümden ...bunlardan çok korkuyorum çünkü benim annem çok zor dogumlar yapmış bende öyle öyle olursam diye korkuyorum...Allah ım hepimize kolay ve sorunsuz dogumlar nasip eder inşallah:Saruboceq:
maş. cnm kızınaselam..doktordan geldik kızım 3500 gr olmuş..nts ye baglandık hiç sancım çıkmadı...vee kötü haber normal dogumdan vazgeçtim...dogumhaneye geçtim acayip korktum aglamak üzereydim ordan çıkarken:a015:..bu kadar korkak oldugumu bilmiyodum ...bide koç burcu cesur derler ama deilmişim:1no2:...hemen dr umla konuştum...tam gününe karar vermedik bana bıraktı herşeyi...sipinal sezeryan olacam arkadaslar..mafoldumben
maşalalh zehra bebeğeeeekıslar binnur mesaj çekti kızı tıpkı kendine benziyomuş emiyomuşgazları varmış ama yarın sabah evde oluruz beni de yürütmeye başladılar diyo sapssarı bi kızmış kaşları okmuş resim yollayamamış hastanede net yokmuş????
kıslar yarın 13:45de dr dayız bakalım ne dicek sanırım çatı muayenesi de olcam -tatlicadiarzu-:1shok:
artıkın o söler indimi oğlum doğum kanalındamı ne kadar daha var tahminen bişeler sölesin artıkın yawww
özlemcim devlet hastaneleri böle değil inan benim abimin eşi 45 saat sancı çekti suyu patlamıştı beklediler sancısı yoktu sancı verdiler ama açılma olmadı artık bebek yorulduğundan sezeryana aldılar
özel hastaneler yaygınlaştığından beri sezerciklerde çoğaldı kadınlar hem korkudan hemde vajina estetiğini düşünerek(inan sayıları çok fazla) sezercik istiyolar ameliyat olmak daha kolaymış gibi
bende en önemli sebeplerden biri budur ki bu yüzden devlette doğurmak istiyorum eğer fiziksel bi engel ya da anne ve bebeğin sağlığını riske atıcak bişey yoksa normal doğum şartttt
valla kızlar sanırım benimki gelmek istiyo göbüşüm indiğinden beri hareketler azaldı hala normal ama eskiye nazaran aazaldı başımız çok hareketli sürekli ittiriyo kendini aşağıya doğru benim 3 4 gündür sancılarım başladı çok sık olmamakla beraber 2 saatte 1 gibi vuruyolar biraz zor bu sancı işini çekmek ama inanın sancımın varlığından bile mutlu olur oldum bebişim benim istediğim gibi normal yollardan yüzyıllardır kadınların yaptığı gibi annesine gelmek istiyo
umarım bana 10 daha tanır ve sağlıkla gelir başka da bişe istemiyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?