2009 Haziran Anneleri!!

az kaldı didom beklesin pztsiye ihsoşunnn
bakım
iremle aynı gün dünyaya gelcekkk
bu çifte kumrularrrr :)
hakkaten kız sadocan bu işte bir iş var heee sanırım biz cidden dünür olcezzzzalkisalkisalkis buarada tatlışım eğer sakıncası yoksa özelden bana kocişinin telini atabilirmisin benim kociş istedide ararım biara demişti unutmadan sorim dedim
yarın kontrolum var sancılarım devam ediyo bakalım dr ne diyecek zaten yarın giderken hastane cantamızı alıp gidecegiz malum hastane uzak hazırlıklı olmak lazım bakalım dr ne diyecek

ayy canım benim hayırlısı olsun inşallah yaa bencede tedbirli git bare neolur nolmaz inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olur

hiç gecmeyecek gibiydi 9 ay oysaki ne cabuk gecti kızlar sırayla kucagımıza alıyoruz yavrularımızı diger topikteki anneleri okurken hiç 38 li haftalara gelecegime inanamıyodum oysa şimdi gün sayıyorum

hayırlısı olsun ayşecim inşallah herşey yolundadır canım
dido sendede sancılar başladımı bende ara ara geliyo sabreder canım bekler o üzmez annesini akıllı o senin doğum pazartesimi

hadi yaaa
armin bebekte kontune gidio demek ne gzlll
ayy özlemcimmm
çok heycanlanıyormmmm
yaaaa

ayy bunlarin heyecanida bambaska guzel saadetcim..
haftaya bebek buyutmeye baslicaksin ne guzel iste..
iyice keyfini cikar son gunlerinin..
iremi bi daha karninda goremeyeceksin sana en bagli en yakin oldugu an suan aslindaa.s.

hiç gecmeyecek gibiydi 9 ay oysaki ne cabuk gecti kızlar sırayla kucagımıza alıyoruz yavrularımızı diger topikteki anneleri okurken hiç 38 li haftalara gelecegime inanamıyodum oysa şimdi gün sayıyorum

az once bende bu topigin en bas sayfalarini okudum canm..
gercekten ne cabuk gecmis aslinda
saadetcigimin bi msjinda 6+6 yim zaman nasil gecti falan yazmisti onu okudum
binnur zaman gecmiyor yazmisti ama simdi bebegiyle:1rolleyes:

dido sendede sancılar başladımı bende ara ara geliyo sabreder canım bekler o üzmez annesini akıllı o senin doğum pazartesimi

evet canım valla benim ara ara sancı geliip gidiyor bide sizinde böyle bacağınızı elektrik çarpmış gibi bişey oluyomu ara sıra internetten baktımda çocuk rahmin sinirlerine çarpıyomuş ondan oluyomuş çok gıcık bir ağrı yaa yere düşürür valla sık sık olsa insanı Allah korusun
evet tatlış pazartesi inşallah bakalım tırsmayada başladım ben anlamsız bir şekilde birden bire yaaaaa

yok canım bende öyle bişey olmuyo sadece sol kolumda uyuşmayla beraber acayip ağrı oluyo ben bugün doğumhaneye girince orda sancı çeken kadını görünce çok tırstım ama sonra alıştım bidaha gittiğimde yabancılık çekmicem tuhaftırki doğumhanede bir tek o kadın vardı doğum yapan yada sancı çeken başka kadın yoktu şimdi sezeryan yaygın olduğu için doğumhaneler dolmuyo hele o doğumhaneden girdim herkes kapının önünde bekliyo onları orda bırakığ doğumhaneye girmek çok başka bi duygu zaten 2. girişimdi oraya nerdeyse ordaki kadınlarla kanki olucaktımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy canım benimmm yaa kız senin yarın demi doğumun aboooowwww nolacaaaakkkdelikafadulden Allahım yardımcın olsun kız canım benim bizede dua et emiii

ben çıkıyom kızlar duş alcam yoksa erimek üzereyim buradaaaa
nareeennnnnn sakın buraya gelmeye kalkmaaaaaa tamammmııııııııııı yoksa çok pişman oluysunnnndelikafadulden
sonrada biraccık dinlenim yoruldum valla bugün hem sıcakta hem dışarda salak gibi yürüdüm yatim accık hadi ben bizimkiler fırsat verdikçe gelirim minnoşlarım öptüm hepiciğinizi bayyyyy

hemen atıom didom ne sakıncası olcak kız delüüü
kendiminkinide atım
görüşürüzzzz aradaa
ayy bunlarin heyecanida bambaska guzel saadetcim..
haftaya bebek buyutmeye baslicaksin ne guzel iste..
iyice keyfini cikar son gunlerinin..
iremi bi daha karninda goremeyeceksin sana en bagli en yakin oldugu an suan aslindaa.s.
kız özlem heycanlandırıon ha beniiiii
bide ağlatacannnn şimdiiii
karnımdan alcaklar kızımııı mafoldumben

az once bende bu topigin en bas sayfalarini okudum canm..
gercekten ne cabuk gecmis aslinda
saadetcigimin bi msjinda 6+6 yim zaman nasil gecti falan yazmisti onu okudum
binnur zaman gecmiyor yazmisti ama simdi bebegiyle:1rolleyes:

yaaa nerden nereye bea özlemcimmmmm

ayy canım benimmm yaa kız senin yarın demi doğumun aboooowwww nolacaaaakkkdelikafadulden Allahım yardımcın olsun kız canım benim bizede dua et emiii

yok canım bugündü salı gününe ertelendi ve benim için daha iyi oldu en azından kendimi iyice hazırlamış olurum tabiki doğuma giderken dua ederim belli olmaz normal olucağı için bekliyorum salı gününe kadar gelmezse kızım ve inmişse suni sancıyla olucak hayırlısı olsun allah hepimizin yardımcısı olsun canlarım benima.s.

sğl pınarcım paylaşım için
gzl bşye benziooo
bu arada batuşu öptükkk

ayy aglama saadetcimm...
farkindayim cok duygusala baglamisim:roflol:
canim bu topigin ilk sayfalariydi 50 miydi neydi oyle iki iki atlaya atlaya bakiodum gordum
tam sayfasini hatirlamiyorum:1no2:

selam..doktordan geldik kızım 3500 gr olmuş..nts ye baglandık hiç sancım çıkmadı...vee kötü haber normal dogumdan vazgeçtim...dogumhaneye geçtim acayip korktum aglamak üzereydim ordan çıkarken:a015:..bu kadar korkak oldugumu bilmiyodum...bide koç burcu cesur derler ama deilmişim:1no2:...hemen dr umla konuştum...tam gününe karar vermedik bana bıraktı herşeyi...sipinal sezeryan olacam arkadaslar..mafoldumben

maşallah kızına canımm kızz benle aynı burçtasın yaw bende girdim doğumhaneye yanımda sancı çeken kadın vardı bağırıp çağırıyodu ilk defa gördüm öyle sancı çeken birini ama çok fazla etkilenmedim neden dersen sonuçta herkesin yapısı bir değil tamam sancıyı çekiceksin 1 gün çekiceksin sonrasında bir ohh çekiceksin ve bebeğin için buna değer hem senin için hem bebeğin için normalse normal olunmalı ama bu senin kararın tabiki canım valla hiç düşünmüyorum doğumu dr uma bıraktım herşeyi zaten oda öyle diyo hiiç dinleme kimseyi normal doğum daha iyi normal olucaksın dedi valla hayırlısı olsun canım allah büyüktür sabrını dayanma gücünü verir inşallah sende kurtulursun canım korkma o kadar

canım herkesin dayanma gücü farklı.Allah bi şekilde kolaylıgını veriyo.bana kalırsa normal dogumdan vazgeçme.daha çabuk ayaklanırsın.bi gün acı çekcez ve bitcek inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…