saadetcim ben pazartesi kontrole gidiyorum didos ve sen doguma...
hayirlisi bakalim...
heyecan artiyo gun gectikce
hakkaten kız sadocan bu işte bir iş var heee sanırım biz cidden dünür olcezzzzalkisalkisalkis buarada tatlışım eğer sakıncası yoksa özelden bana kocişinin telini atabilirmisin benim kociş istedide ararım biara demişti unutmadan sorim dedimaz kaldı didom beklesin pztsiye ihsoşunnn
bakım
iremle aynı gün dünyaya gelcekkk
bu çifte kumrularrrr :)
yarın kontrolum var sancılarım devam ediyo bakalım dr ne diyecek zaten yarın giderken hastane cantamızı alıp gidecegiz malum hastane uzak hazırlıklı olmak lazım bakalım dr ne diyecek
hadi yaaa
armin bebekte kontune gidio demek ne gzlll
ayy özlemcimmm
çok heycanlanıyormmmm
yaaaa
hiç gecmeyecek gibiydi 9 ay oysaki ne cabuk gecti kızlar sırayla kucagımıza alıyoruz yavrularımızı diger topikteki anneleri okurken hiç 38 li haftalara gelecegime inanamıyodum oysa şimdi gün sayıyorum
hayırlısı olsun ayşecim inşallah herşey yolundadır canım
dido sendede sancılar başladımı bende ara ara geliyo sabreder canım bekler o üzmez annesini akıllı o senin doğum pazartesimi
yok canım bende öyle bişey olmuyo sadece sol kolumda uyuşmayla beraber acayip ağrı oluyo ben bugün doğumhaneye girince orda sancı çeken kadını görünce çok tırstım ama sonra alıştım bidaha gittiğimde yabancılık çekmicem tuhaftırki doğumhanede bir tek o kadın vardı doğum yapan yada sancı çeken başka kadın yoktu şimdi sezeryan yaygın olduğu için doğumhaneler dolmuyo hele o doğumhaneden girdim herkes kapının önünde bekliyo onları orda bırakığ doğumhaneye girmek çok başka bi duygu zaten 2. girişimdi oraya nerdeyse ordaki kadınlarla kanki olucaktımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3evet canım valla benim ara ara sancı geliip gidiyor bide sizinde böyle bacağınızı elektrik çarpmış gibi bişey oluyomu ara sıra internetten baktımda çocuk rahmin sinirlerine çarpıyomuş ondan oluyomuş çok gıcık bir ağrı yaa yere düşürür valla sık sık olsa insanı Allah korusun
evet tatlış pazartesi inşallah bakalım tırsmayada başladım ben anlamsız bir şekilde birden bire yaaaaa
hayırlısı olsun ayşecim inşallah herşey yolundadır canım
dido sendede sancılar başladımı bende ara ara geliyo sabreder canım bekler o üzmez annesini akıllı o senin doğum pazartesimi
yok canım bende öyle bişey olmuyo sadece sol kolumda uyuşmayla beraber acayip ağrı oluyo ben bugün doğumhaneye girince orda sancı çeken kadını görünce çok tırstım ama sonra alıştım bidaha gittiğimde yabancılık çekmicem tuhaftırki doğumhanede bir tek o kadın vardı doğum yapan yada sancı çeken başka kadın yoktu şimdi sezeryan yaygın olduğu için doğumhaneler dolmuyo hele o doğumhaneden girdim herkes kapının önünde bekliyo onları orda bırakığ doğumhaneye girmek çok başka bi duygu zaten 2. girişimdi oraya nerdeyse ordaki kadınlarla kanki olucaktımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hemen atıom didom ne sakıncası olcak kız delüüühakkaten kız sadocan bu işte bir iş var heee sanırım biz cidden dünür olcezzzzalkisalkisalkis buarada tatlışım eğer sakıncası yoksa özelden bana kocişinin telini atabilirmisin benim kociş istedide ararım biara demişti unutmadan sorim dedim
ayy canım benim hayırlısı olsun inşallah yaa bencede tedbirli git bare neolur nolmaz inşallah hakkınızda en hayırlısı neyse o olur
kız özlem heycanlandırıon ha beniiiiiayy bunlarin heyecanida bambaska guzel saadetcim..
haftaya bebek buyutmeye baslicaksin ne guzel iste..
iyice keyfini cikar son gunlerinin..
iremi bi daha karninda goremeyeceksin sana en bagli en yakin oldugu an suan aslindaa.s.
az once bende bu topigin en bas sayfalarini okudum canm..
gercekten ne cabuk gecmis aslinda
saadetcigimin bi msjinda 6+6 yim zaman nasil gecti falan yazmisti onu okudum
binnur zaman gecmiyor yazmisti ama simdi bebegiyle:1rolleyes:
ayy canım benimmm yaa kız senin yarın demi doğumun aboooowwww nolacaaaakkkdelikafadulden Allahım yardımcın olsun kız canım benim bizede dua et emiii
Ceemre Rabbim hayırlısıyla kurtarır inşallah
hemen atıom didom ne sakıncası olcak kız delüüü
kendiminkinide atım
görüşürüzzzz aradaa
kız özlem heycanlandırıon ha beniiiii
bide ağlatacannnn şimdiiii
karnımdan alcaklar kızımııı mafoldumben
yaaa nerden nereye bea özlemcimmmmm
selam..doktordan geldik kızım 3500 gr olmuş..nts ye baglandık hiç sancım çıkmadı...vee kötü haber normal dogumdan vazgeçtim...dogumhaneye geçtim acayip korktum aglamak üzereydim ordan çıkarken:a015:..bu kadar korkak oldugumu bilmiyodum ...bide koç burcu cesur derler ama deilmişim:1no2:...hemen dr umla konuştum...tam gününe karar vermedik bana bıraktı herşeyi...sipinal sezeryan olacam arkadaslar..mafoldumben
selam..doktordan geldik kızım 3500 gr olmuş..nts ye baglandık hiç sancım çıkmadı...vee kötü haber normal dogumdan vazgeçtim...dogumhaneye geçtim acayip korktum aglamak üzereydim ordan çıkarken:a015:..bu kadar korkak oldugumu bilmiyodum ...bide koç burcu cesur derler ama deilmişim:1no2:...hemen dr umla konuştum...tam gününe karar vermedik bana bıraktı herşeyi...sipinal sezeryan olacam arkadaslar..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?