ayy allahım kolay doğum nasip etsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim allah yardımcısı olsun--------------------------------------------------------------------------------
kızlar 4 haziran perşembe saat 11 de doğuma gidiyorum kısmetse inş. hayırlısıyla gelir kızımız.
bu yazıyı sakura33 arkadaşımız yazmışşş
dakikalar kalmış allah yardımcısı olsun inşallahhh
inşallah canım yaa inşallah o zamana kadar normal sancım gelirde suni sancıyı çekmem rabbim gönlüme göre verir inşallah allahım hepimizi kurtarsınbilmiyordum ceemrecim ozaman tabbiki sunu sanci vermeleri en mantiklisi bencede.
ins normal sancilarinla cok kolay bi sekilde alirsin melegini kucagina .
benimde var zemzem suyum kaynanam bu sene hacdan getirdi ins oanda icmeyi unutmam
evet canım gönlüme göre oldu normal sancımda gelirse tam gönlüme göre olucak hayırlısı olsun herzamanbız mamamızı yedık geldık güzel anneler.
cemrecım herseyde vardır bır hayır senınde gönlüne göre oldu desene :)
uyuyamamak herkesın ortak sıkıntısı sanırm allah tan zamanımz az kaldı dişlerımızı sıkacagz artık.
ayy allahım yaa gözün aydın canım ne güzel meleğini kucağına almışsın darısı bizim başımıza inşallah hepimiz alırız meleklerimizi kucağımıza iyi olmanıza sevindimGÜNAYDIN HERKESEEEEEEEEEEEEE
GÜZEL ANNELER PAZARTESİDEN BERİ YOKUZ NEDEN CÜNKÜ DOGUM YAPTIM
PAZARTESİ KONTROLUMÜZ VARDI KASILMA VE BEBEGİN KALP ATIŞLARINDA DÜZENSİZLİK VAR DİYE DOKTOR ACİL DOGUMA ALDI SAAT AKŞAM 6 DA DOGUMA GİRDİM SPRAL ANASTEZİ İLE SEZERYAN OLDUM DÜN AKŞAM CIKTIK HASTANEDEN KIZIMDA BENDE COK İYİYİZ ÖZLEDİK SİZİ VE MERAK ETTİK DAHA SONRA UZUN YAZARIM KIZIM MAMA BEKLİYO ŞİMDİ :ecrin_bebek: ALLAHIM DÜNYADA BUNDAN DAHA BÜYÜK MUTLULUK OLAMAZ İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SİZLERDE KUCAGINIZA ALIRSINIZ HEPİNİZİ ÖPÜYORUZopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEEEEEEE
PAZARTESİ KONTROLUMÜZ VARDI KASILMA VE BEBEGİN KALP ATIŞLARINDA DÜZENSİZLİK VAR DİYE DOKTOR ACİL DOGUMA ALDI SAAT AKŞAM 6 DA DOGUMA GİRDİM SPRAL ANASTEZİ İLE SEZERYAN OLDUM DÜN AKŞAM CIKTIK HASTANEDEN KIZIMDA BENDE COK İYİYİZ ÖZLEDİK SİZİ VE MERAK ETTİK DAHA SONRA UZUN YAZARIM KIZIM MAMA BEKLİYO ŞİMDİ :ecrin_bebek: ALLAHIM DÜNYADA BUNDAN DAHA BÜYÜK MUTLULUK OLAMAZ İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SİZLERDE KUCAGINIZA ALIRSINIZ HEPİNİZİ ÖPÜYORUZopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
püfffffff
çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
arzucum genelde bütün drlar aynı mama adını veriyorlar preaptamil toz mama canım her ihtimale karsı koy allah korusun sütün gelmezse sarılıgıyla ugraşma birde kuzunun
bende duydum onu.. Peygamber efendimiz çocuğun güzel ahlaklı olması için ayvayı ve hurmayı yemeyi tavsiye etmiş.. ben yedim ayva değilama hurma yedim .. zemzem de içtim son haftamda.. doğumuda kolaylaştırıyormuşş.. ayrıca süüttee artıroyormuş..canım benim bildiğim son haftalarda bebeğin güzel ahlaklı olması için hurma yemek iyidir derler.bide dogumdan sonra bebgin adı koyulacagı zaman babası az bi hurmayı agzında yumuşatıp bebeğin agzına sürermiş.benim bildiğim bunlar.arkadaşlarda demiş zaten meryem süresinde geçiyomuş galiba dogumu kolaylaştırıyomuşdua ederek yersin.
ama zemzem suyunu bilmiyorum yok bendesenağlama
GÜNAYDIN HERKESEEEEEEEEEEEEE
herkse selamlar güzel anne adayları ve anneler.. umarı herkes iyidir.. bizim gece gündüz karıştı artık..geündüz uyuyoruz gece aykatayız.. inş kıkrımız bir çıksa.. düzene gireriz inşş....
merhaba saadet rüyam da seni gördüm
aynı gün doğum yapıyoduk,
seninki sezeryan değişmez de acaba ben de mi o gün yapıcam dedim..
henüz bi belirtimiz yok ama hayırlısı:Saruboceq:
bu arada bu sitenin rüyalarda en çok görülen annesi sensin heraldesengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?