- Konu Sahibi AskKirintisi
-
cnm iyi olmuş karışıyodu diğer tapikte bide değişik şeyler yapınca birbirimize haber vermiş oluruz
ela buğün
sabah cici bebe ,yumurta ,labne peyniri ,ceviz pekmez
öğlen tarhana çorbası
ikindi yoğurt +kek
akşamda karısık sebze yemeğiii
9 gibi kaşık maması
Benım oglum azı dıslerını cıkardıgı ıcın su sıralar bıraz ıstahsız bugun yedıklerı
saat 11 de ıspanaklı ve peynırlı yumurta
saat 2 de tarhana corbası
kalkınca benı emdi
saat 4 te kıymalı sebze corbası hepsını bıtırmedı ama(((
saat 6 da kavanoz meyve
benı emıp uyudu kalkınca gece tahılı bıde portakal verıcem /B]
canım atabi yemez çok sık çorba veriyosun normalde artık 4saatarayla olmalı aralarda vereceksen yogut öbür aradada meyve vermelisin onlarda çok degil
Süper olmuş bu canım bu topik, ihtiyacımız vardı valla. Ama saatleride yazalım olur mu?
Elif bugün:
Sabah 9 anne sütü
Öğlen 1.30 kahvaltı (Omlet-inek peyniri-ekmek içi-pekmez-mandalina suyu)
Öğlen 4 anne sütü
Akşam 18.30 yeşil fasulye yemeği
Akşam 20.30 meyvalı yoğurT
Gece 22.00 anne sütü
cnm iyi olmuş karışıyodu diğer tapikte bide değişik şeyler yapınca birbirimize haber vermiş oluruz
ela buğün
sabah cici bebe ,yumurta ,labne peyniri ,ceviz pekmez
öğlen tarhana çorbası
ikindi yoğurt +kek
akşamda karısık sebze yemeğiii
9 gibi kaşık maması
canım atabi yemez çok sık çorba veriyosun normalde artık 4saatarayla olmalı aralarda vereceksen yogut öbür aradada meyve vermelisin onlarda çok degil
suan zaten duzenımızden ııce bozulduk , meyvayı gunde 1 veya 2 kavanoz yeterlı dedı dr gerı kalanlarda corba yap degısık dedı ayrıca ben yogurt vermıyorum ceme... bazen kahvaltı yapmadıgında terbıyelı peynırlı corba yapıorum kahvaltı nıyetıne onu yıyo.yanı corba vermenın hıcbır sakıncası yok merak etme
Benim oğlum hayatta 4 saat aç durmaz.:Saruboceq:
suan zaten duzenımızden ııce bozulduk , meyvayı gunde 1 veya 2 kavanoz yeterlı dedı dr gerı kalanlarda corba yap degısık dedı ayrıca ben yogurt vermıyorum ceme... bazen kahvaltı yapmadıgında terbıyelı peynırlı corba yapıorum kahvaltı nıyetıne onu yıyo.yanı corba vermenın hıcbır sakıncası yok merak etme
tabiki canımseninki durmuyosa ver
bensadece ana ögünüdedim 4saatarayla arada yogurt ve meyve veriliyo zaten ozman 4saatoluyo dmek istedim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?