2009 haziran bebekleri bugün ne yedi???

sabah kahvaltıı standart yumarta vercektim haşladım ağlamaya başlayınca aceleden verdin sonra yediririm dedim kaldı
öğlen barbunya yeneği yoğurt
ikindi yoğurt
akşam devam sütü
yulaflı kaşık maması

kaydirigubbakcemilesabah anne sütü
öğlen yalancı tavuk göğsü
ara öğünde meyve suyu
akşamda yoğurt ve et yedirdim kücük kücük ağzına verdim yedi ekmeği çok seviyor eline alıp somuruyor bazende yutuyor hergün değişiyor

arkadaşlar maşallah bebişleriniz guzel yıyıolar benım kızım 1 yumurta sarısı ıhlamurla peynir cıcıc bebe yer 2 kasıkta pekmez sadece ben emer bide muz verıyorum okadar yogurt dokunuyo aglıyo cok fena vermıyorum aratık ya sizin yaptıklarınızı duyunca ben ıyı bakmıyomuyum dıyorum ya cok hareketli aslında yemesı lazım ama yemıyo kilosu sımdı 9.5 kilo

benimkide yemiyor tatlım,
ben bu listeleri hayretle okuyorum, aman nazar değmesin bebişlerimize , ham ham yesinler mamalarını
ama benim oğlum hasta birazda ondan iştahsız galiba
neyse hergün umutla denemeye devam

dün ela sabah kahvaltı yumurta yoktu
öğlen balkabağı çorbası içine tavuk dittim ekmek doğradım
ikindi yoğurt
akşam devam sütü içi dışardaydık
10 gibi kaşık maması
gece devam dütü

bugün bebişim hasta gece kustu sabaha kadar onla uğraştım ilaç veriyorum kusuyor şimdi yatıyor çok mızmız bana yatmak haram bi kız hasta oluyor bi oğlum ne yapacam bilmiyorum havada güzel nasıl hasta oluyorlarsa kışın ortasında bukadar hasta olmadılar sizin bebişler iyimi ALLAH sağlık versin çocuklara soğuklardan korusuncokacimcoook

Mert de bugün sabah her zamanki bulamacını yedi.
Öğlende patatesli tavuk çorbasını yedi, tavuğu çok seviyor.
Sonrada muz yicek.

azra , bu sabah kahvaltı, kahvaltı mmasına 3 cicibebe, pekmez
11 gibi 80 cc mama
öğleyin karışık sebze çorbası, yanında meyve suyu,
ikindi babymix,içine az pekmez koydum,
birazdan muhallebisini ve yanında biraz devam mamasını yiicek, bugünlük bu kadar, gece bazen tek öğün 60-80 cc mama alıyo, bazen almıyo

ya yanlış anlmayın beni ama benim oğlumda devam sütü içiyor ama 150 veya 125 ccaşağı kurtarmıyo.babamız artık sadece oğluma çalışıyor.900gr. mamayı 10 gün zor dayanıyor.CADIARZU

bende ek gıda veriyorum örnek mesela;
9 gibi 150 cc devam sütü
11e doğru 100 cc elma suyu
12,30-1,00 gibi çorba
2 gibi 150 cc devam sütü
4 gibi kendi yaptığım yoğurt
6 gibi meyve şöleni(yani elma,portakal,muz ceviz 2-3 tane bebe bisküvisi )
8 gibi muhallebi
24.00 de 150 cc devam sütü sizce nasıl besliyorum.bu kadra yedirmezsem doymuyor çoçuğum

Ya kızlar bu devam sütü nedir, ben hiç kullanmadım. Mamalar hakkında bilgim yok.
Ben kahvaltısına 3-4 cicibebe
pekmez,
yumurta, ceviz,
kayısı, peynir,
tereyağı koyuyorum çeyrek kase oluyor ama bayağı koyu oluyor, oğlum hepsini yiyor.
Sizce bu kahvaltı yeterlimi devam sütünün yararı ne?

derin sabah kahvaltısını yaptı güzelce.ayşecim senınkınden farklı ben de devam sütüyle yapıyorum.mılupa kullanıyorum ben aptemil 2 ama haftaya 3 e geçicez artık.bunlar toz suyla karıştıryosun süt oluyo.öğlen de kıymalı patates yemeği verdım 1 kase yoğurtla yedi.5 gibi elma püresi 7 de sütlü bisk.mama gece de 180 cc devam sütünü içecek.

devam sütü mama sayılır cnm 3 başladık biz benim sütüm yetmediği için kulanıyodum 6 aydan sonra bıraktı iyice şimdi bebelacın devam sütünü veriyorum 3 geçtik geceleri tok tutuyo bide 5 te kalkıyo o zaman veriyorum kahvaltıyı hayatta beklemez 5 te zor yetiştiriyom mamayı kahavaltı 9 da yapıyo

slm kızlar ben şunu sormak istiyorum barbunya, mercimek gibi gıdalar gaz yapmıyormu ben daha hiç vermedim benim kızım 4 haziran doğumlu henüz dişlerimiz yok.birde normal yemeklerden verirken rondodan mı çekiyorsunuz pirinci falan yoğurtla alıyorlarmı çok merak ettim ben hiç denemedim zaten herşeye öğürüyor kızım....nasıl başladınız benim kızımda kahvaltısını çorbalarını falan iyice un ufak yiyor yani omlet vern arkadaşlar mamadamı eziyorsunuz omleti çok sordum galiba ?

Son düzenleme:

Canım devam sütünü sütümüz az diye veriyoruz biz senin onu vermeye ihtiyacın yok maşallah.Çeyrek kase yeterli olacaktır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…