2009 haziran bebekleri bugün ne yedi???

Ben süt falan koymuyorum bazen taze sıkılmış meyve suları ilave ediyorum o kadar.

Ayşecim senin sütün bol değilmiydi devam sütünü napçaksın
anne sütünden karıştır kahvaltılarınada

Haklısın, bende az kalsın alacaktım devam sütünden, kendi sütümü bazen karıştırıyorum bezende meyve suyu veriyorum ara öğün olarak zaten anne sütü alıyor.

Benimki biberon kullanmayı bilmiyor alıştıramadım bir türlü. Mertte beklemez kahvaltıyı falan 9- 10 gibi yapıyor, kahvaltı olana kadar anne sütü emiyor.

Canım devam sütünü sütümüz az diye veriyoruz biz senin onu vermeye ihtiyacın yok maşallah.Çeyrek kase yeterli olacaktır bence

Herkes devam sütü katıyorum deyince tereddütte kaldım. Ama oğlum doymasa zaten ağlar doyuyor demekki, saol canım.

birde ben anlatıyım elifimin beslenmesi

gece sabaha kadar anne sütü alıyor,sütümde bol zaten...sabah kahvaltıyı 10.30 gibi bizimle yapıyor....adaçayının içine ekmek içi koyuyorum üzerine ceviz büyüklüğünde peynir eziyorum toplamda bir su bardağı oluyor...hepsini yiyor,yumurta varsa onuda tırtıklıyo biraz.....

sonra 13.30 gibi karışık sebze çorbası evde ne varsa koyuyorum...mesela dün tavuk suyu içine bulgur pirinç şehriye mercimek havuç patates erişte koydum...bir buçuk su bardağı yedi....sonra 4 gibi 1 çay bardağı yoğurt....sonra ben geliyorum eve bolca anne sütü...

.7 gibi akşam yemeği,bizim sofradan biraz faydalanıyor özellikle pilav varsa..kendinin çorbası oluyor ama öğlenkinden farklı veya muhallebi varsa veya pasta kek türü varsa......bunlarda yoksa yarım su bardağı sütün içine 8-9 bebe bisküvisi...

sonra 10 gibi meyve saati..yarım muz rendeleyip içine bir mandalina sıkıyorum üzerine bir tatlı kaşığı pekmez ekliyorum onuda yiyor hatta bayılıyor....tabi aralarda anne sütü var...ben 12 ile 5 arası çalışıyorum...bunun dışında hep anne sütü, veriyorum yemeklere ekstra olarak....kızım iştahlı maallah beni yormuyor yediriken yemek.....

bu beslenme listesi kızımın zevklerine göre oluştu,,,biz daha hiç doktora gitmedik ,onun için hiç danışmadım doktora...

tatlım maşallah keşke benim oğlumda bu kadar iştahlı olsa

Maşallah canım ne güzel yediriyormuşsun, bizimki mızmız. Ona rağmen oldukça kilolu. benim sütüm bitti malesef ben mama veriyorum aralarda.

akşam 24:00 den sonra sabah 9 a kadar acıkmıyormu canım, ben hala gece kalkıp mama veriyorum acıkırsa diye, vermesemmi acaba bende?

ya hareketlendikleri için kiloyu fazla almıyolar,bizim kız yiyor yiyor ama sadece lık lık lık sesler geliyor boğazından,reflü sanki......yediğine göre zayıf ,boyuna gidiyor......gece mama vermeyi denemedim hiç çünkü yatmadan önce tok yatırıyorum....

ben dün ne yediğini anlatayım
sabah 9 gibi yaklaşık yarım dilim ekmek içi ,bir yumurta sarısı, bir küçük labne 1 tatlı kaşığı pekmez
ayrı ayrı yedirdim
2 gibi tavuk çorbası yedi şehriyeli ve bulgurlu
muz yedirmeye çalıştım yemedi
akşam da herobaby organic irmikli muhallebi yedirdim
aralarda ve gece boyu hep emdi

kızlar benim bebeğim size göre bayağı az yiyor. Birde yemek istemezse kafasını iki yana sallayıp ağzını kapatıyor.
sabah kalkınca anne sütü alıyor.
yaklaşık 1 saat sonra bir labne ekmek içi biraz pekmez ve yarım yumurta sarısı
öğlen bize yapılmış ne yemek varsa ondan eziyorum 5-6 kaşık yoğrtla birlikte yiyor.
akşam bazen yoğurt bazen çorba yediriyorum

bir de benim bebeğim muhallebiyi hiç sevmiyor yemiyor. Meyve püresi de yediremiyorum kızlar arada elmayı tutuyorum kemiriyor. ama kaşıkla meyve püresi yemiyor. Sizce yetersiz mi besleniyor.

dün kek yaptım havuçlu cevizli kahvaltıda onu verdim bugün. Keke yumurta beyazı giriyor ama sorun olur mu acaba.

lmaz:benim çocukta hiç yemek yemiyor hasta boğazında balgan var ondan iştah yokşurubta içmiyor verdimmi kusuyor kılosuda 8 .700

yusuf kayra bugün ne yedi
7:30 da emzirdim çıktım ben
9-10 gibi uyanmış, herobaby sebzeli 8 tahıllı içine 120 cc kadar anne sütü, yumurta sarısı labnepeyniri ,pekmez, tereyağı , (çoğunu yemiş az kalmış)
ara öğün birtane babymix içine 1 muz ezmiş annem , onunda yarısı kadarını yemiş
çorbasını yicek birazdan, kayınvalidem yapmıştı hamur çorbası (artık kendimize yaptığımız çorbalardanda yediriyorum )
geç yatıp geç kalktığımız için pek düzenli olmuyor saatleri
akşam balık var , ondan yedircem biraz biz yerken zaten 8i geçiyor yemek yememiz
10 gibi de emzirip uyutmayı düşünüyorum tabi uyursa
akşam 12 yi geçiyordu uyuduğunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…