2009 haziran bebekleri bugün ne yedi???

aşk kırıntısı canım benım dr um hep kahvaltı vermeyebılırsın dedı yanı hergun yumurta yemek ıstemeyebılır dedı oyuden terbıyelı bı corba yaparsın ıcınde yumurta var gene ıcınede azcık peynır rendelersın öyle verırsın dedı aynı seyı gorur hemde degısıklık olur dıye ekledı ... yaptıgın herhangı bı corbanın ıcıne peynır rendele ıste bukadar basıt :)))) benım oglum peynırlı tarhanayı cok sevıo bazen oglenlerı verıyorum bende , yrında menumuzde balık var bakalım ıns yer ..

Anladım canım iyi fikir bazen kahvaltı yapmak istemiyor da benimki.
benneyaptımki

tartısmadık ki zaten , ask kırıntısı kaydirigubbakcemile5

Ok canım:CüvCüv:

merhaba kızlar çok iyi olmuş bu topic ,
bizim dün yediklerini sayayım
sabah 7 de ben emzirip çıkıyorum
kahvaltıda anne sütüne herobaby ballı sekiz tahıllı, içine 1 yumurta sarısı , peynir, tereyağı, pekmez
yoğurt
milupa sütlaç içine muz ezmiş annem
yarım kase ıspanak yemeği gündüz bunlar
akşam geldikten sonrada bütün gece emiştik :)

bugünde kahvaltı aynı,
milupa sebzeli güveç var ondan bıraktım seviyor
bir kavanozda meyve
birde babymıx yicek , yerse tabi
akşam bişey yapamadım bugün hazırcıyız

Son düzenleme:
kızlar gece muhallebi nasıl veriyorsunuz, hazırlardanmı?
balık nasıl veriyorsunuz ben hiç vermedim daha sadece bir kere biz yerken tattırdım
birde kıyma tavuk, hergün veremiyorum yani çalıştığım için hazırlayamıyorum , eksikmi beslenmiş oluyor

canım ben hazır milupanın gece muhallebisini veriyorum
canım bende hergün vermiyorum kıyma zaten dr umda hergün vermene gerek yok dedi haftada 1 yada 2 defa ver yeter dedi.
zeten kıyma demir için veriliyor demir ihityacını pekmezle de giderebilirsin her kahvaltıda..
haftada bir kıyma tavuk ve balık veriyorum farklı günlerde.hangimiz hergün kıyma balık la beslenmiş bebekken.gayette te sağlıklıyız çok şükür
balığıda buğlama yapıyorum fırında ohhh misgibi yiyor

sağol canım ya , içim pek rahat değildi,
artık bende geceleri muhallebi yedircem, çünkü çok sık uyanıyor gece acıkıyor herhalde
ne balığı alıyorsun canım ? birde nasıl buğulama
hiç yapmadımda ben kusura bakma çok sordum

bnm boncuğum 9.30 da kahvaltısını yaptı peynir,yumurta,pekmez,kayısı,anne sütü cici bebe...
omlet yapmk istiyorum birdahakine yapan var mı acabaa??
nasıl yaptınız?

sor tabi dünürüm dr her balıktan verebilirsin dedi ben kılcıksız büyük balıkları veriyorum genelde eşim alıyo balıkları gelince sorayım ben..borcam yada fırın tepsisine folya kağıdı koyuyorum içine balıkları koyuyorum üstlerine limon ve soğan halkaları koyuyorum hafif yağ gezdiriyorum üstünü tekrar kapatıyorum folyoyla ortalama 40 dk da pişiyor zaten arada açıp bakarsın piştiğine
piştikten sonra ufak ufak didiyorum bazen tek veriyorum bazen çorbasına koyuyorum
ohhhhh afiyet olsun damadımaaa

bnm boncuğum 9.30 da kahvaltısını yaptı peynir,yumurta,pekmez,kayısı,anne sütü cici bebe...
nasıl yaptınız?

ben yaptım canım yumurtaya çok az bir kaşar rendeledim istersen maydonozda ince kıyıp koyabilirsin tavaya çok az bir zeytin yağı koydum yaptım afiyet olsun canım

Canım sağol, yarasın gelinimede
ama alimünyum folyoyu fırında kullanmak zararlı diye biliyorum ben
Gostil.Com Blog Archive Alüminyum folyo kullanmak zararlı mı
bir oku istersen canım arkadaşım benim

Bütün bebişlere afiyet olsun, yarasın mamaları, lop lop et olsun, lıp lıp yağ olsun delikafadulden

emelcim bende milupanın pirinçlisini kullanıyoum.hazır alıyorum muhallebiyi.
kızlar ne keki ya kendinizmi yapıosunuz..?
gece yatarken ne veriyosunuz bebelklre??*

sagol canım bilmiyordum bak zaten önceden folyosuz fırında yapıyordum o şekilde sera alınca yanında hediye vermişlerdi bende denedim güzel oldu bundan sonra kullanmam

tamam canım bişeyyok dogru diyosun herbebek farklı

ilkecimmm ben kendi yaptığım kekten poğaçadan veriyorum yiyor çok seviyor şimdiden hamuş işini ekmeği
geçen hafta sonu çöerek yaptım ondan da yedi katmer yedi kaydirigubbakcemile2

Kendimize yaptığımız ev kekinden veriyorum ben, içine kuru kayısı kuru üzüm havuç ve limon kabuğu koyuyorum ama inek sütü koymuyorum ya yoğurt ya da portakal suyu.

canım tabıkı eksık beslenmıs olmuyor öle sey dusunme.
ben balıgı fırında yapıyorum yıkıyıp fırına koyuyorum 40 dakıka pısıyor , kucuk kucuk koparıp verıyorum agzında geveleyıp yutuyor :)))
kıymayıda kofte buyuklugunda ayırdım ben 3 kez cekılmıs kıymayı hergun corbalarına koyuyorum.
he neden dıceksın demır ıcın gereklı dedı dr oyusden he vermezsende bısey olmaz yanı en az haftada 3 demıstı kıyma ıcın .
tavuguda haftada1 versen yetrlı demıstı

nasıl yaptınız?

13.30 da 7 sebzeli püre yedi
18.30 da anne sütü iççek
22.30 da da meyve eşliğinde yoğurt yiycek
ondan sonra kahvaltıya kadar anne sütü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…