- Konu Sahibi AskKirintisi
-
aşk kırıntısı canım benım dr um hep kahvaltı vermeyebılırsın dedı yanı hergun yumurta yemek ıstemeyebılır dedı oyuden terbıyelı bı corba yaparsın ıcınde yumurta var gene ıcınede azcık peynır rendelersın öyle verırsın dedı aynı seyı gorur hemde degısıklık olur dıye ekledı ... yaptıgın herhangı bı corbanın ıcıne peynır rendele ıste bukadar basıt :)))) benım oglum peynırlı tarhanayı cok sevıo bazen oglenlerı verıyorum bende , yrında menumuzde balık var bakalım ıns yer ..
tartısmadık ki zaten , ask kırıntısı kaydirigubbakcemile5
kızlar gece muhallebi nasıl veriyorsunuz, hazırlardanmı?
balık nasıl veriyorsunuz ben hiç vermedim daha sadece bir kere biz yerken tattırdım
birde kıyma tavuk, hergün veremiyorum yani çalıştığım için hazırlayamıyorum , eksikmi beslenmiş oluyor
bnm boncuğum 9.30 da kahvaltısını yaptı peynir,yumurta,pekmez,kayısı,anne sütü cici bebe...
omlet yapmk istiyorum birdahakine yapan var mı acabaa??
nasıl yaptınız?
bnm boncuğum 9.30 da kahvaltısını yaptı peynir,yumurta,pekmez,kayısı,anne sütü cici bebe...
nasıl yaptınız?
Canım sağol, yarasın gelinimedesor tabi dünürüm dr her balıktan verebilirsin dedi ben kılcıksız büyük balıkları veriyorum genelde eşim alıyo balıkları gelince sorayım ben..borcam yada fırın tepsisine folya kağıdı koyuyorum içine balıkları koyuyorum üstlerine limon ve soğan halkaları koyuyorum hafif yağ gezdiriyorum üstünü tekrar kapatıyorum folyoyla ortalama 40 dk da pişiyor zaten arada açıp bakarsın piştiğine
piştikten sonra ufak ufak didiyorum bazen tek veriyorum bazen çorbasına koyuyorum
ohhhhh afiyet olsun damadımaaa
Canım sağol, yarasın gelinimede
ama alimünyum folyoyu fırında kullanmak zararlı diye biliyorum ben
Gostil.Com Blog Archive Alüminyum folyo kullanmak zararlı mı
bir oku istersen canım arkadaşım benim
Bütün bebişlere afiyet olsun, yarasın mamaları, lop lop et olsun, lıp lıp yağ olsun delikafadulden
yok yanlış anlamadım ya :) asıl sen yanlıs anlama problem yok. evet dgru dıosun tok tutucu seyler ama 1 kase ekmeklı corbayı ıcsın 2 saat veya 3 saat sonra acıkıyor . e ben yogurt vermedıgıme gore dr degısık corbalar yapıp ver dedı yanı her bebegın farklı işte .
kızlar gece muhallebi nasıl veriyorsunuz, hazırlardanmı?
balık nasıl veriyorsunuz ben hiç vermedim daha sadece bir kere biz yerken tattırdım
birde kıyma tavuk, hergün veremiyorum yani çalıştığım için hazırlayamıyorum , eksikmi beslenmiş oluyor
nasıl yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?