2009 haziran bebekleri bugün ne yedi???

ilkecimmm ben kendi yaptığım kekten poğaçadan veriyorum yiyor çok seviyor şimdiden hamuş işini ekmeği
geçen hafta sonu çöerek yaptım ondan da yedi katmer yedi kaydirigubbakcemile2

Kendimize yaptığımız ev kekinden veriyorum ben, içine kuru kayısı kuru üzüm havuç ve limon kabuğu koyuyorum ama inek sütü koymuyorum ya yoğurt ya da portakal suyu.

kızlar şeker yokmu kendi yaptığınız keklerde
hamur işlerinde falan tuz oluyo.bendemi wersem acaba:bbo:

sabah kahvaltıda yumurta peynir ekmek ama yemedi fazla öğlen yoğur çorbası yoğurt içine evde yaptığım kekten parcaladım tok tutsun diye uyuyo kalksın bezelye yemeği birazda pilav vereceğim bakalım 9 buçuk gibide kaşık maması yer gecede 12buçukta devam sütüüü buğün bitti yarın ne vereceğim diye düşünmüye başladım

kızlar şeker yokmu kendi yaptığınız keklerde
hamur işlerinde falan tuz oluyo.bendemi wersem acaba:bbo:
var tabi ama tıka basa doyurmuyor ki karnını tadını alıyor ben artık biz ne yersek yediyorum ceyline.herşeyin tadına bakıyor.ver sen de canım bişey olmazopuyorumnanaktan

var tabi ama tıka basa doyurmuyor ki karnını tadını alıyor ben artık biz ne yersek yediyorum ceyline.herşeyin tadına bakıyor.ver sen de canım bişey olmazopuyorumnanaktan

ayşecim bende veriorum sofrada ne varsa.ama tatdırıyorum sadece çok az..
kek yedi diyince sorayım dedim bi.zaten 1 yaşından sonra ne var ne yok yesin babası gibi herşeyi seçmesinnn..kafamçokkarıştı

bugun oglum saat 11 de peynırlı omlet yedi
saat 2 de tarhana corbası
saat 4 te yarım balık yedı
sımdı 1 kavanoz meyva verıcem cevızlı ,,,,

ayşecim bende veriorum sofrada ne varsa.ama tatdırıyorum sadece çok az..
kek yedi diyince sorayım dedim bi.zaten 1 yaşından sonra ne var ne yok yesin babası gibi herşeyi seçmesinnn..kafamçokkarıştı
şimdiden ver o zaman tatlım ceylin yarım dilim yiyor kek versem daha yiyecek ama yarım dilim veriyorum:icecream:

Mertde bugün:

Sabah herzamanki bulamacını yedi.
Öğlen kıymalı tarhana çorbası kızarmış ekmek eşliğinde.

Sonra nar suyu vericem
Sonra da yoğurt.

Akşamda ben ne yersem onu yediricem

çağatayım bugün kahvaltıda cicibe kuru meyve püresi(incir erik kayısı) ıhlamur peynir ve de haşlanmış yumurta sarısı yedi

öğlende kıymalı sebze çorbası ve yoğurt

az önce portakal suyu 20cc kadarr

aralarda emdi şükürrr

uyanınca armut yicek
emicek emicek

bizimle akşam yemeğine oturucak bizim mamalardan da yicekk bu arada ben salça yerine kendi yaptığım domateslerden kullanıyorum baharatı az koyuyorum yağda piştikten sonra zeytinyağı koyuyorummm işte böleee

19:30 gibi kaşık maması ya da meyve püreli muhallebii

21:00 da da yatış sonra sabaha kadar en az 5 kere kalkıp mızmız arada emiş :)))

Elifcik bugün:

06.30 Anne sütü
09.00 Anne Sütü
11.30 Kahvaltı (Yarım çorba kasesi mandalina suyu,4 cici bebe,ceviz ve pekmez bulamacı, yanına ayrı olarak inek peyniri, tam yumurta sarısı ve ekmek içi)
13.30 Anne sütü
16.30 Sebze yemeği (pirinç,havuç,patates,ince bulgur,mercimek) 1 tavuk butu haşladım ayrı olarak bi de onu yiyecek inşallah.
19,30 gibi evde olurum beni emer.
20,30 da biz yemek yerken armut veririm büyük ihtimal
gece yatarken de anne sütü içer.

sabah 8.30 anne sütü.
10.30 kahvaltı.elma suyunun içine 4 tane cicibebe,pekmez,ceviz.ayrı yerde labne ve tam yumurta sarısı..su.
13.00 anne sütü.
15.00 brokoli,patates,havuç.,pırasa,ıspanak ve irmik blendırdan geçirdm yarım kase içti..
birazdan banyo yapıcaz.emer uyur.
kalkınca yoğurt
muhallebi
gece tahılı..

dün
kahvaltı labne cici bebe ceviz pekmez kaşar
öğlen mercimek corbası ama yemedi devem sütü içti
ikindi yoğurt
akşam balık ilk kez verdim ve bayıldı (somon levrek)
yatmadan tahıllı kaşık maması
yanlız kızlar balık gaz mı yaptı anlamadım gece poposuna kaldırdı durduu

Elifcik dün:
Sabah 9 anne sütü
Öğlen 12 labne,cicibebe, pekmez,ceviz karışımı
Öğlen 3 Kereviz Yemeği
Akşamüstü 5 gibi yarım muz
Akşamüstü 6 gibi anne sütü
Akşam 8 gibi mantı ve salata suyu tırtıkladı
Gece 10 anne sütü

kızlar armutlara bu sene çok ilaç koymuşlar, sağlık sınırını geçmiş,
çok zararlıymış, armut almayın
bende yazısı var ama şirket bilgisayarında mail atabilirim

sabah 9da kahvaltı ballı irmikli kaşık mamasına labne peyniri tam yumurta pekmez ceviz
öğlen 12de tarhana çorbası ekmek doğradım içine 1 kase dolusu
ikindi 3.30da muzlu yoğurt
akşam ıspanak yemeği ekmek yoğurt 1 kaşık
9.30 gibi yulaflı kaşık maması
12.30 devam sütü
5.de devam sütü

Benimki de bugün sabah kahvaltı
öğlen soğanlı tavuk çorbası,
elma
bebelacın sebzeli güveci
yoğurt
diğer zamanlarda anne sütü alıyor.

meraba kızlar, ben de bugün dr gidip tekrar liste aldım, çünkü kızım artık biberonu reddediyo ve gece uykuda da almıyo,
dr mamaya üstelemene gerek yok dedi, bi lste verdi
sabah 8 kahvaltı(100 cc mamaya, 8 tahıllı ballı, 3 cicibebe, kibrit kutusu kadar peynir, iki cevzi içi, bir atlı kaşığı pekmez ve tereyağı, yumurta)
10 buçuk 11 gibi meyve
1 de çorba(sebze karışımına hergün irmik mutlaka olacak, kıyma- tavuk dönüşümlü, irmiğin yanına, mercimek bulgur vb.tahıl yavaş yavaş eklicez)
4 de yoğurt, içine pekmez veya meyve koyabilirsin dedi
7 de muhallebi son öğün, şimdilik mama yok

bu şekilde kilo alacağını, gece beslenmesini zaten artık bırakmam gerektiğini söyledi, ben mamayı daha çok gece veriyodum.zaten bilirsiniz reflüyü ve üst solunum yoll. enfeksiyonunu artırıyyormuş, bakalım umarım tekrar kilo alır, 1.5 aydır 8 300 de takıldık, hastalandı, dişler geliyo derken iştahı çok azaldı

umarım tüm bebişler güzel kilo alıır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…