2009 Kasm Anneleri

yarem senin eşin miydi ilahiyatla ilgilenen öyle birşey aklımda kalmış sankii.o daha iyi bilir yani ben internete pek güvenmiyorum o araştırmalarda bilen birine sormak lazım..

evet eşim işahiyatçı oda akşam gelsin yine konuşacam olmazsa hocalarına sorsun üniversitedennetten baktım peygamber efendimizin isimi değiiştirmesinin nedeni ismi taşıyan kişinin kendinitemiz ve günahsız olarak düşünmesi Demek ki buradaki çirkinlik, mananın çirkinliğinden gelmiyor."Kendinî temize çıkarmayın, kimin muttaki (temiz) olduğunu O (Allah) çok iyi bilir" 4 âyetine muhalefetten ileri geliyor, denebilir. Şu halde İslam âdâbına uymayan, kişiye gurur, kibir, aldanma telkîn eden isimler uygun değil ben böyle alkılıyorum

Rabbim güzel ahlakıyla büyütmeni nasip etsin. kibir ve nefsinin kölesi olup kendini yitirmemesi dileğimle bu her annenin düşünmesi gereken birşey. inşallah bebeklerimizde güzel ahlaklara sahip olur.
canım hakkında hayırlısı olsun sen elinden geleni yaparsın inşallah bebişin büyümesi hayatı yaşamı babında. bu görev en çokta anneye düşen bir görev ilk eğitimcisi biziz çünkü.

dr.her gidişte cd veriyo en son ayda bütün hepsini dvd seklinde vercekmiş kızlar kıskandırmak gibi olmasın kaydirigubbakcemile3lülülülülülü

zaten çok uykum var halsizim... sen de niye böyle yapıyon kimafoldumben

gözün aydın canım bi kız daha geldi hadi hayırlı olsun

yaremcim aslında o dogru bile olsa yani kötü bir anlamdan dolayı degiştirmemiş sadece anlamından dolayı kibirlenmesin övünmesin diye yani birazda yetiştirmeye baglı...anlamı kötü oldugu için degiştirse diyecegim yok zaten öyle isim ben istemem ben hem kulaga hoş hemde anlamı kötü olmayan birşey istedim..

ben daha önce bunu bir sohbette dinlemiştim isim konusu geçmişti ama internette de var. bak eşinde ilahıyatçı oda araştırsın gerçi o okumuştur sahabelerin hayatlarını ve Peygamberimizin nelere razı gelip gelmediklerini. anlamında kötülük yok sende yazmışsın. sadece bu isme uyum sağlaması konusu biraz sıkıntılı.

ya düşnemez oldum eşimle berraya kara vermiştik ben okuduktan sonra vazgeçmek istedim eşimle kesinlikle olmaz dedi hatta sabah bile bu konuyu konuştuk ben yine araştıracam sizlerde araştırın bi

canım benimde geçen sene sağ göğsümde bir ağrı oldu 1 sene boyunca çektim o ağrıyı sonra dayanamadım doktora gittim muayene ultrason felan hiç bişey çıkmadı doktor ceryanda kalmak yada klimanın altında oturmak böyle ağrılara sebep olur demişti, eğer sende klimanın yanında oturduysan yada ceyranda kaldıysan çarpmış olabilir senin dediğin gibi sol tarafa sürekli yatmnada ağrı yapmış olabilir liflerin zedelenmiştir zamanla geçer baktınki geçmiyo doktora söylersin ama büyük ihtimalle söylediğim nedenlerden olmuştur gönlünü ferah tut içindeki melek seni korur canım

Kızlar güzel haberler alanlar var hepinizin gözü aydın

Elifçim geçmiş olsun canım inşallah iyisinizdir bugün..

Başka birşey var yok okuyamıyorum bu temizlik günü yine mutfağı indirttim diptemel yeni çıktı kadın mutfaktan..Sözde hiç birşey yapmıyorum 8,30dan beridir ilk kez oturuyorum..

Sizleri bir Öpeyim ara ara bakarım Canlarım ve canları a.s. a.s. a.s.

ne güzel temizlik işlerini hallediyorsun ayy hiç gözüm yetmiyor neresinden başlayacağımı bilemiyom. yorma kendini çokgene emi.. bende öptüm can ve canını :) opuyorumnanaktan

saol canim benim rahatlattiniz beni bi nebze.. dogru diyosun aslinda almanyada havalar haala cok soguk 10 derece falan e evdede is yapiyoruz hem tshirle geziniyoruz.. üsütmüste olabilirim.. benim bu tür agrilarim bekarkende oluyordu.. doktor gecer derdi.. hatta bazi yaslilar evlenince gecer diyorlardi.. ama bbu hamislik beni dahada bi panik atak yapti.. aklima kalpmidir acaba baska biseymidir diye acaip seyler geliyor bazen..belki sirtimdan geliyor bu agrilar.. ben aksam kocise güzel bi masajmi yaptirsam.. saol canim tekrardan..

kizlar buarada ben sizlere arada puan veriyorum can sIkIntIsindankaydirigubbakcemile3

cnm benim rabbim her anneye babaya çocugunun iyi ahlakla güzel huyla büyütmesini nasip etsin..kocaman bir amin diyorum

anacim niye sutyen takmiyosun? zaten gogusler istesende istemesende bir sekilde deforme oluyor. sen iyice mi olsun istiyorsun? oglumda hastanede bile hemen takmadigim icin hemsire bana kizmisti.

eskiden kalem durmazdi gogus altimda, simdi sac fircami koysam durur. bakalim ikinciden sonra da makyaj cantami tutar herhalde.kaydirigubbakcemile3

evet ya, bu cocugun bir annesi ve bir babasi olduguna gore hic alakasi olmayan insanlar isim koyma hakkini nerden buluyor acaba? hadi fikir verirsin, hosuma giderse koyarim ama diretemezsin.

kız ağzından yel alsın öyle düşünmeeeeeeee. ama vücudunu sakın terli bırakma. sık değiş ıslak gezme. evlenmeden önce incecik delikanlı kız gibin dolanırız şimdi evlenince ceremesini çekeriz. sırtında atletini ayagında corabını hiç eksik etme. kızken bende dikkat etmemdi kendime. dikkat et kendine.

dogru diyosun canimda benim gögüslerim zaten kocaman.. sütyenlerim baktim sikmaya basladi bende hepten cikardim.. ama hic etmemisim sanirim.. dün gittim hamilelik sütyeni aldim onu takiyorum simdi insallah fazla sarkmadan toparlarlar kendilerini yine.. ahh kafam ahh belkide takmadim diye agriyorlar simdikaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…