Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese hepinize hepimize müjdeler vermeye geldim
allahıma binlerce şükür yarabbim
amniyosentez sonuçlarım temiz çıktı
hıçkıra hıçkıra ağlıyorum duyduğumdan beri
rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ama napıyım çatlamaktan çok korkuyorum çok bakımdan derimi yenileniyo ne kaydirigubbakcemile3
kızlaaaaaaaaar aradım doktoru herşey normal dedi bişeycik yokmuş yarabbim sana şükürler olsun
şu hem ağlıyom hem yazıyom senağlamasenağlama
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bi tek arıntılı ultrason işi kaldı
şu testlerden kurtuldum ya en çok ona sewiniyom bundan sonra sanırım şeker testi war tam bilmiyom ama ondan korkmeyom bebeğim iyi olsunda gerisi wız gelir
çok sewindim kızlar yaa dedim hastaneye gitmeden bi arayam dedim belki öğrenirim allahım doktorla konuşurken kalbim yerinden çıkacaktı telefonu kapatır kapatmaz şükür secdesi yaptım
kızlar belki size abartmış olarak gelebilir ama napim kızımda çok kötü günler geçirdiğim için bunlar böyle temiz çıkınca çok sewindim allahım herkesin bebesini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlaaaaaaaaar aradım doktoru herşey normal dedi bişeycik yokmuş yarabbim sana şükürler olsun
hihoyyythihoyyythihoyyyt
şu testlerden kurtuldum ya en çok ona sewiniyom bundan sonra sanırım şeker testi war tam bilmiyom ama ondan korkmeyom bebeğim iyi olsunda gerisi wız gelir
çok sewindim kızlar yaa dedim hastaneye gitmeden bi arayam dedim belki öğrenirim allahım doktorla konuşurken kalbim yerinden çıkacaktı telefonu kapatır kapatmaz şükür secdesi yaptım
kızlar belki size abartmış olarak gelebilir ama napim kızımda çok kötü günler geçirdiğim için bunlar böyle temiz çıkınca çok sewindim allahım herkesin bebesini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
yaaa çatlamamak için ne yapsakta bünyemizde varsa oluyor.ben oğluşumda lierac kullandım çok az oldu yinede.bunda da sadece bebek yağı kullanıyorum bol bol sürüyorum cildim çok kuru benim yaaa:sinifsinif:
hadi byyy güzelim iyi tatiller bıdığa ve kendine iyi bakben kaçar millet görüşmek üzere
iyi tatiller hepinize opuyorumnanaktan
bizde karnemizi aldik bugun. tabiki hepsi 5.:dance::hooray:
ordan esimin yeni arabasini almaya gittik ama plaka henuz cikmamis. bende baba ogul biraktim onlari eve dondum. plaka bas harflerimize bir sekilde uysun istiyorduk. az once aradi esim BN olmus plaka dedi. hadi B sana uyuyor N yi anlamadim dedi. bende hemen NAZ dedim.(kizimiz olursa NAZ dusunuyoruz ya). evet, bu bir isaret olabilir dedik.kaydirigubbakcemile3
simdi de cikiyorum doktora gidicem. Insallah hayirli haberlerle donerim. bakalim bizim yumurcak gostercek mi bu sefer.opuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyythihoyyyt
ya mutlaka olucak ama çok olmasın diye bende didiniyorum çünkü bi tanıdığın karnını görmüştüm gerçekten çok kötüydü o yüzden biraz korkuyorum öyle olursa diye
ay ewet rabbime şükürler olsun sağol tubişimbak kadar stres yaptın Allahın izniyle herşey yolunda. gözün aydın canım:teytey:
hıııhhh bide kafasına takıyor yaw şuna bak walla ben kanı verdim ama hiç umrumda değil kafama kötü şeyler getirmiyorum.boşa üzdün o yavrucağıdaklava:ama çok sevindim böle güzel bir haberle gelmene çıtırtım beniimm:1hug:ayy bende her hast.gelişte şükür namazı kılıyorum yavrumda birşey yok diye
bugün cuma herkez güzel haberlerle geliyor gözün aydın krispi allah hepimize ssağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
iteeeeekkk cinsiyeti belli oldumu seninn?
cnm sonuçlar tertemizmişş çok şükürrr darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşlarımızın başına inşallah.kıslarr slm karazeytin naptııı yaa bilen varmı
anam bu karı hep aynı şeyi yapıyo akşama kadar bekledim gelmedi bi türlü mesai bitince eve gitmem gerekti evde pc yok bu gün de yoğunluktan takip edemedim sizileynn dün nerelerdeydin doktor erkek gibi demiş ama kesin konuşmamış
ben wereyim haberi sana itekten önce
iteeeeekkk cinsiyeti belli oldumu seninn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?