2009 Kasm Anneleri

slm kızlar karakızım gelmiş sonuç iyi çıkmış çok sevindim zaten içimiz rahattı ama emin olmak gerekir yine şükür ki yine yanılmadık...artık üzülmek yok...kızlar o bahsettiginiz sırt minderinden ben 5 ay falan önce almıştım zaten şuandada zaten arkamda...ama sıcaklarda hiç birşey beni rahat ettirmiyor tenime birşey degmesin istiyorum ama nasıl bunalıyorum ya ...eee ne var ne y6ok fazla geçmişi okumadım çenesi düşük gacılar....benimde işlerim var sürekli bir geliyorum bir gidiyorum..

canuuuuummm çok sewindim bunun nedemek olduğunu gayet iyi biliyorum yeniden doğmuş gibisin hamişliğin tadını çıkar artık çok sewindim canım allahım kucaınada almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq:

ama napıyım çatlamaktan çok korkuyorum çok bakımdan derimi yenileniyo ne kaydirigubbakcemile3

yaaa çatlamamak için ne yapsakta bünyemizde varsa oluyor.ben oğluşumda lierac kullandım çok az oldu yinede.bunda da sadece bebek yağı kullanıyorum bol bol sürüyorum cildim çok kuru benim yaaa:sinifsinif:

bak kadar stres yaptın Allahın izniyle herşey yolunda. gözün aydın canım:teytey:

wannebaby güzünüz aydın hem karneniz hem arabanız için..allah kaza bela vermesin..siz bir sadaka verin yinede o belaları def eder..naz güzel isim yigenimin ikizlerden birinin ismi... krispi ohh şöyşe kızacaktım sana ama güzerl haberini gördüm rabbim saglıkla evlatlarımıza kavuşmak nasip etsin.

hıııhhh bide kafasına takıyor yaw şuna bak walla ben kanı verdim ama hiç umrumda değil kafama kötü şeyler getirmiyorum.boşa üzdün o yavrucağıdaklava:ama çok sevindim böle güzel bir haberle gelmene çıtırtım beniimm:1hug:ayy bende her hast.gelişte şükür namazı kılıyorum yavrumda birşey yok diye

yaaa çatlamamak için ne yapsakta bünyemizde varsa oluyor.ben oğluşumda lierac kullandım çok az oldu yinede.bunda da sadece bebek yağı kullanıyorum bol bol sürüyorum cildim çok kuru benim yaaa:sinifsinif:

ya mutlaka olucak ama çok olmasın diye bende didiniyorum çünkü bi tanıdığın karnını görmüştüm gerçekten çok kötüydü o yüzden biraz korkuyorum öyle olursa diye

ben kaçar millet görüşmek üzere
iyi tatiller hepinize opuyorumnanaktan
hadi byyy güzelim iyi tatiller bıdığa ve kendine iyi bak

ayyy bıdık demek karne aldı canım benim yaaa bende o günleri görecek miyim bak çok duygulandım şimcik
yeni arabanızda hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız güzel günlerde bıdıklarınızla kullanırsınız inş

bugün cuma herkez güzel haberlerle geliyor gözün aydın krispi allah hepimize ssağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

ya mutlaka olucak ama çok olmasın diye bende didiniyorum çünkü bi tanıdığın karnını görmüştüm gerçekten çok kötüydü o yüzden biraz korkuyorum öyle olursa diye

olmaz merak etme o kadar şey sürüyorsun yaw daha da olursa pes yaniiiikafamçokkarıştı

bak kadar stres yaptın Allahın izniyle herşey yolunda. gözün aydın canım:teytey:
ay ewet rabbime şükürler olsun sağol tubişim

napim kııı kızımda beni korkuttular elimde değil sadece kendiminkileri değil ablamların tahlillerinide merak etmiştim ay allahım tam çatlağım ben idare edin artıkım
:sm_confused:

kızlar bundan sonra benim bildiğim şeker testi war tam olarak kaç haftalıkken yapılıyor bilmiyorum amma başka test warmı haaa bide bana sarılık testi yapmışlardı kızımda

leynn dün nerelerdeydin doktor erkek gibi demiş ama kesin konuşmamış
ben wereyim haberi sana itekten önce
anam bu karı hep aynı şeyi yapıyo akşama kadar bekledim gelmedi bi türlü mesai bitince eve gitmem gerekti evde pc yok bu gün de yoğunluktan takip edemedim sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…