2009 Kasm Anneleri

vallahi anlamam ama canım bence sen fazla bakım yapmışsın ondan olmuş
lenn ben sadece bebe yağı sürüyomm anammm senin yaptıklarını yapamam vallahi
aklıma bilem gelmez onların hepsi

ama napıyım çatlamaktan çok korkuyorum çok bakımdan derimi yenileniyo ne kaydirigubbakcemile3

canım karakızım gözünaydın hihoyyyt tatlımmmmmmmmm rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin herkesin sonuçlarını böyle temiz temiz çıkarsın işallahhhhh :Saruboceq:

ama napıyım çatlamaktan çok korkuyorum çok bakımdan derimi yenileniyo ne kaydirigubbakcemile3

canım eğer senin bünyen çatlamaya elverişliyse ne yaparsan yap çatlar
kendini bu kadar harap etme dünyanın sonu değil yaa
bi kere annande çatlak varsa %100 çatlarsın
krem çook az bi miktar az çatlamanı sağlar

gözün aydın canım allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin :Saruboceq:

slm kızlar nasılsınız bende dr dan geldim şimdi organ taraması yapıldı çok şükür iyi çıktı.cinsiyetini öğrendim kızımmmmmmmmm olucak inşallah.....

falla çok yoğunuummm çoooook
ebisce sorunu bekliyom kartanesi karusu ne karışıyon ebiseye
dimi nann yarem özelden msj attım sana :)
:dilcikar:
karışırın :1closedeyes:
tabi cicim karış (ben de herkese ayrı diom zopayı yiycem bi gün )
allah hepinizden razı olsun kızlar çok mutluyum çok günlerdir ne gece ne gündüz uyuyordum
allahıma binlerce kere şükürler olsun
canım çok sevindim çook

tabi dünyanın sonu değil ama çatlamasak iyi olmazmı annem 3 doğumu ikide düşüğü var hiç çatlağı yok umarım ona çekerim

ööff aklınıza kötü şeyler getirmeyin beee
ay elimde değil işte
yok beeaaa kötü seyler düşünme bakem

aynen benım dıyeceklerımı dşle getırdın dürtme adamı kaydirigubbakcemile
korktum datlum yaaa
haydaa krispi cnm nie hemen kötü düşünüyosun bee :umursamaz: çıkmıcak bişey cnm rahat ol :Saruboceq:
şu tahliller ömrümü yedi
kız napim bi kere o kötü anları yaşamışım korkuym işte
canım güzel şeyler düşün lütfen her şey güzel olucak kendimizi çok strese sokuyoruz boş yeree
doğru deyonde işte gelde bana anlat
kızma datlum yaa ben çatlağın biriyim işte
anaa gitmiş çatlak krispii
heee çatlağım ben kabul ediyom

neyse bundan sonra tahliller bitti sanırım bide şeker testi war ondan bişey olmaz

slm kızlar nasılsınız bende dr dan geldim şimdi organ taraması yapıldı çok şükür iyi çıktı.cinsiyetini öğrendim kızımmmmmmmmm olucak inşallah.....

gözün aydın kızlar çoğalmaya başladı organ taramasını nasıl yapıyorlar merak ediyorum canım bahsedermisin

tabi dünyanın sonu değil ama çatlamasak iyi olmazmı annem 3 doğumu ikide düşüğü var hiç çatlağı yok umarım ona çekerim

kendine bu kadar dert etme canım o zaman
benim yengem ilk doğumunda hiç bişe sürmedi çatlağıda yok
şimdide dr sormuş ilkinde oldumu diye yok deyince
bişey sürmene gerek bile yok aslında ama krem ismi vermiş istersen sür diye
ama yengem almadı yerimseniben
sen ne kadar dikkat edersen o kadar sorun artar bence

yok canım o açıdan diğil ya mahallenin bütün bebeleri orada hastasıda var hepside sıra beklerken falan mikrop kapmasın diye yaw niye kızıyorsun bak ağlarım şimcikmafoldumben

ayy çok sevindim güzelim yaa bir kızımız daha oluyor:teytey:

bizde karnemizi aldik bugun. tabiki hepsi 5.:dance::hooray:

ordan esimin yeni arabasini almaya gittik ama plaka henuz cikmamis. bende baba ogul biraktim onlari eve dondum. plaka bas harflerimize bir sekilde uysun istiyorduk. az once aradi esim BN olmus plaka dedi. hadi B sana uyuyor N yi anlamadim dedi. bende hemen NAZ dedim.(kizimiz olursa NAZ dusunuyoruz ya). evet, bu bir isaret olabilir dedik.kaydirigubbakcemile3

simdi de cikiyorum doktora gidicem. Insallah hayirli haberlerle donerim. bakalim bizim yumurcak gostercek mi bu sefer.opuyorumnanaktan

canım hayırlı olsun cimcimennn hihoyyyt
bu arada organ taraması dediğin şey sanırım 2.düzey ultrason oluyo bu kadar muhabbeti oldu ama ilk yaptıran da sensin galba anlat bakem nası bişi kıs :uhm:

çok saolun arkadaşlar...organ taramasını normal ultrasonla bakıyo her organını tek tek inceliyo...

gözün aydın karakızım:teytey:

ooh hadi bakalımm oğluşuna afeerinn ne guzel karne o maşallah ...
arabanız hayırlı olsun çoluk çocuk bol bol guzel guzel gezin işallahh..... gamyoncuiremsu
doktordan da hayırlı haberlerle NAZ'la beraber gelirsin işallahhhh :Saruboceq: :ecrin_bebek:

ay elimde değil işte

heee çatlağım ben kabul ediyom
çatlak gacii aklına kötü şeyler getirme azcık çık dışarı gez açıl
kafana takıp durma gelirsem döverim haaa klava:
bişe olmicak işte üzme erkekimi

yok canım o açıdan diğil ya mahallenin bütün bebeleri orada hastasıda var hepside sıra beklerken falan mikrop kapmasın diye yaw niye kızıyorsun bak ağlarım şimcikmafoldumben
o kadar ince ayrıntılı düşünme canım çocukların azcıkta mikrop alması lazım
yoksa ilerde en ufak bişeyde hastanelik olurlar

kızlaaaaaaaaar aradım doktoru herşey normal dedi bişeycik yokmuş yarabbim sana şükürler olsun
şu hem ağlıyom hem yazıyom senağlamasenağlama
hihoyyythihoyyythihoyyyt
bi tek arıntılı ultrason işi kaldı
şu testlerden kurtuldum ya en çok ona sewiniyom bundan sonra sanırım şeker testi war tam bilmiyom ama ondan korkmeyom bebeğim iyi olsunda gerisi wız gelir
çok sewindim kızlar yaa dedim hastaneye gitmeden bi arayam dedim belki öğrenirim allahım doktorla konuşurken kalbim yerinden çıkacaktı telefonu kapatır kapatmaz şükür secdesi yaptım
kızlar belki size abartmış olarak gelebilir ama napim kızımda çok kötü günler geçirdiğim için bunlar böyle temiz çıkınca çok sewindim allahım herkesin bebesini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…