vallahi anlamam ama canım bence sen fazla bakım yapmışsın ondan olmuş
lenn ben sadece bebe yağı sürüyomm anammm senin yaptıklarını yapamam vallahi
aklıma bilem gelmez onların hepsi
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese hepinize hepimize müjdeler vermeye geldim
allahıma binlerce şükür yarabbim
amniyosentez sonuçlarım temiz çıktı
hıçkıra hıçkıra ağlıyorum duyduğumdan beri
rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ama napıyım çatlamaktan çok korkuyorum çok bakımdan derimi yenileniyo ne kaydirigubbakcemile3
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkese hepinize hepimize müjdeler vermeye geldim
rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
falla çok yoğunuummm çoooookiyiyim ebisciim senden naabeer?
cerin gıı sen nediyoon?
nazar değdirdin işte sabahtan beri daha yeni girebildim bee o da öğle arası olduundan kellii kafamçokkarıştı
yarın dr. a gitceeem ayrıntılı için gün vercek önümüzdeki hafta bi gün de girerim ultrasona ayy yarın yer olsa da yapsalar süper olur yaaa
dimi nann yarem özelden msj attım sana :)ebisce sorunu bekliyom kartanesi karusu ne karışıyon ebiseye
tabi cicim karış (ben de herkese ayrı diom zopayı yiycem bi gün ):dilcikar:
karışırın :1closedeyes:
canım çok sevindim çookallah hepinizden razı olsun kızlar çok mutluyum çok günlerdir ne gece ne gündüz uyuyordum
allahıma binlerce kere şükürler olsun
slm kızlar nasılsınız bende dr dan geldim şimdi organ taraması yapıldı çok şükür iyi çıktı.cinsiyetini öğrendim kızımmmmmmmmm olucak inşallah.....
canım eğer senin bünyen çatlamaya elverişliyse ne yaparsan yap çatlar
kendini bu kadar harap etme dünyanın sonu değil yaa
bi kere annande çatlak varsa %100 çatlarsın
krem çook az bi miktar az çatlamanı sağlar
ay elimde değil işteööff aklınıza kötü şeyler getirmeyin beee
korktum datlum yaaayok beeaaa kötü seyler düşünme bakem
aynen benım dıyeceklerımı dşle getırdın dürtme adamı kaydirigubbakcemile
şu tahliller ömrümü yedihaydaa krispi cnm nie hemen kötü düşünüyosun bee :umursamaz: çıkmıcak bişey cnm rahat ol :Saruboceq:
kız napim bi kere o kötü anları yaşamışım korkuym işteallan çıtırtısı manyak manyak duşunme uleynnn pipişi gördün 250 yi kaptın neye karamsarlık yapıyon laaaaaaaaaaaaaa hemde evdesin gebeş gebeş yatıyon bak döverun haaaaa bundan iyisi şamda kayısı beeeeeeeeee :mymeka:
doğru deyonde işte gelde bana anlatcanım güzel şeyler düşün lütfen her şey güzel olucak kendimizi çok strese sokuyoruz boş yeree
kızma datlum yaa ben çatlağın biriyim işteçıtırtı yavrıımm rahatmı batuyuu nee laelaelaelaelae biz sabah dan aksama kadar dükkandayız çalış babam çalıs hesabı sen yan gel osman daha da mutsuzlukıcın yer arıyo yaaa çok pis kızdım şincikk :mymeka:
heee çatlağım ben kabul ediyomanaa gitmiş çatlak krispii
oyy emeklemek ne demek canavarım artık koltuktan tutup kalkıyor ayaklarının üzerine eee ne yapsın abiye bu yakışır deyip elini çabuk tuttukaydirigubbakcemile3
anam her dedğimi yapmak zorunda mı:bbo:
ayy ne adrenalin ama bayılırım böle şeylere kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
nann beben olunca görürsün bu güne kadar hiç hasta etmedim bundan sonrada olmasın diye ne çaba harcıyorum bi bilsen
nannn niye öle düşünüyon yavrum yaaaa hiçte öle olmayacak kafayı takmaa:dilcikar:
slm kızlar nasılsınız bende dr dan geldim şimdi organ taraması yapıldı çok şükür iyi çıktı.cinsiyetini öğrendim kızımmmmmmmmm olucak inşallah.....
tabi dünyanın sonu değil ama çatlamasak iyi olmazmı annem 3 doğumu ikide düşüğü var hiç çatlağı yok umarım ona çekerim
yok canım o açıdan diğil ya mahallenin bütün bebeleri orada hastasıda var hepside sıra beklerken falan mikrop kapmasın diye yaw niye kızıyorsun bak ağlarım şimcikmafoldumbensen adamın kafasına sokarsan o da gidip yapar tabii
o dese bile senin sağlık ocağında yaptıranlara bişe mi oluyo demen gerek
hem sağlık ocağında ne diye mikrop kapsın aşıyı özel kutusundan çıkarıp
paketli enjektörle yapıyolar hemde özelde yaptırınca kuş mu kondurdularklava:
bizde karnemizi aldik bugun. tabiki hepsi 5.:dance::hooray:
ordan esimin yeni arabasini almaya gittik ama plaka henuz cikmamis. bende baba ogul biraktim onlari eve dondum. plaka bas harflerimize bir sekilde uysun istiyorduk. az once aradi esim BN olmus plaka dedi. hadi B sana uyuyor N yi anlamadim dedi. bende hemen NAZ dedim.(kizimiz olursa NAZ dusunuyoruz ya). evet, bu bir isaret olabilir dedik.kaydirigubbakcemile3
simdi de cikiyorum doktora gidicem. Insallah hayirli haberlerle donerim. bakalim bizim yumurcak gostercek mi bu sefer.opuyorumnanaktan
çatlak gacii aklına kötü şeyler getirme azcık çık dışarı gez açılay elimde değil işte
heee çatlağım ben kabul ediyom
o kadar ince ayrıntılı düşünme canım çocukların azcıkta mikrop alması lazımyok canım o açıdan diğil ya mahallenin bütün bebeleri orada hastasıda var hepside sıra beklerken falan mikrop kapmasın diye yaw niye kızıyorsun bak ağlarım şimcikmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?