2009 Kasm Anneleri

slm kızlar nasılsınız bende dr dan geldim şimdi organ taraması yapıldı çok şükür iyi çıktı.cinsiyetini öğrendim kızımmmmmmmmm olucak inşallah.....

Heyttttttttttt be haberlerin güzelliğine bakınn Rabbime şükürler olsunnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::dance::dance::dance::hooray::hooray::teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:Gözünüz aydın canlarımmm ay çok mutluyumm valla binlerce kez şükürler olsunnturkbayragi

Bizde Karneler elimizde taktirler cebimizde diye diye şarkılar eşliğinde eve geldik az önce birde güzel bir alışveriş şu bebişli t_shırtlerden buldum yaaa şirinmi şirin bişi birde evde rahat rahat giyeyim diye caprili takımlardan aldım onunda önünde meme emen bebiş resmi var ay hepsi çok cici bunların oğluşumada güzel bir yemek yedirdim psp oyunlarını aldımm süprizler yaptım deymeyin keyfimize kem gözlere şiş:)

Karakızz burayada yazıyorum tel beklemekten helak ettin beni aşk olsun görüşücez:)

ooohh ooohhh ohhhh maşşallah maşşallah sizinde gözünüz aydın canım
allahım bizde o günleri görürüz inşallah bakalım takdirlermi olcek elimizde yoksa zayıflarmı

maşallah ablacım ya ne güsel doğamız taktir almış demek.ohh keyfinize diyecek yoktur şimdi cicilerinide güle güle giy:teytey:

allah hepinizden razı olsun kızlar çok mutluyum çok günlerdir ne gece ne gündüz uyuyordum
allahıma binlerce kere şükürler olsun

ayyyy çok şükür canımmm benimmmm allah bu sıkıntılı günlerini bi daha hatırlatmasın inş........güzel yüzün hep gülsün canım arkadaşımmm Şeniz

canımm senin de gözün aydın.... allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş...

kızlar bundan sonra benim bildiğim şeker testi war tam olarak kaç haftalıkken yapılıyor bilmiyorum amma başka test warmı haaa bide bana sarılık testi yapmışlardı kızımda

ewet bi şeker testi var 6.ayda birde9.ayda nst var.başkada birşey yok sonra kucağımızda minicik bebişlerimiz var:lepi:hihoyyyt

ooohh ooohhh ohhhh maşşallah maşşallah sizinde gözünüz aydın canım
allahım bizde o günleri görürüz inşallah bakalım takdirlermi olcek elimizde yoksa zayıflarmı

maşallah ablacım ya ne güsel doğamız taktir almış demek.ohh keyfinize diyecek yoktur şimdi cicilerinide güle güle giy:teytey:

Sağolun fıstıklarım Allahım hepimize nasip etsin çok çok güzel bir duygu alkisalkisalkisalkisalkisalkisBu arada yaramazlık yapıpppp göbiş konusunu yerden kaldırdım son halimi ekleyiverdim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dur bi bakıp geleyim hemen

sağol kuşum yaa
ewet bi şeker testi var 6.ayda birde9.ayda nst var.başkada birşey yok sonra kucağımızda minicik bebişlerimiz var:lepi:hihoyyyt

walla bana 8 .ci ayda bide sarılık testi yapmışlardı

gıı gayserilimisib seen
ben diilim emme kocem kayserilii
ucuzladımı sizin memketlerde karpuz yav bizde hala çok pahalııı :umursamaz:
valla biz alıp duruyoz ucuz mu pahalı mı bilmiyom 1 lira mı ne kilosu
İnternetten alışveriş çok Praktiker
gıı cerin hemde 15,90 mış hemen al kuzum
aaa ben de alcaaam

nazlım ne güzel almışsınız karnelyide maşallah diyeyim keyfinize aman nazar degmesin hep böyle mutlu olun..ben bakamıyorum resimlere evden artık ...neyse benim mesai bitiyor ..herkese iyi tatiller ve iyi akşamlar...öpüyorum sizleri ve göbüşlerinizi yigenlerime iyi bakın he yoksa döverum sizi

kızzzzzzzz geçen migrosta 16 tl idi karpız çüş dedüm almadım :dilcikar:
yuuuh

biliyoduuum biliyoduuum
canııımm çok sevindiik çoook kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…