2009 Kasm Anneleri

yaw bende yapmaya çalıştım ama olmadıCADIARZUmafoldumben

miniğim nie yapamadınküne bende yapıcam butonuna basınca ilk çıkan ekrandan 2 özellik seçion devam deyince bi liste daha çıkıyo ordan da bi tane seçiyon izle deyince izletiyo ama belki bağlantıda problem vardır

inş bu akıllı uslu bi bebe olurda kurtulurum yaa ilk doğduğu zamanlar neredeyse depresyona girecektim kolik ağlaması vardı.sadece erkek bebişler mi böle yaaa

aaaa olurmu kız ben ne çektim o kolikten bee 3.5 aya kadar sabha kadar hapishanedeki deliler gibi koridorda olta atıyoduk kızımla yeterki dursun başka bişey istemez piş piş yapmaktan sallamaktan kollarım kaslaştı bee:roflol::roflol:

kızlar şunu gördünüz mü bilmem bende buna koptum sesli dinleyin.. isterseniz sizde hazırlayabilirsiniz :)) bana arkadaş yapmış tam beni anlatiyyy kaydirigubbakcemile3

Pınar Beyaz

kız cerin aynı sana benziyor bee oda kusa kusa şaftına kaymış gözleri pörtlemiş yaa pardon gözü pörtlemiş tek gözdü demi :roflol::roflol:

kız cerin aynı sana benziyor bee oda kusa kusa şaftına kaymış gözleri pörtlemiş yaa pardon gözü pörtlemiş tek gözdü demi :roflol::roflol:

ulan allan çıtırtısı sen adamı öldürürsün yauwwwww :roflol::roflol::roflol::roflol:
manyak gaci len ben seni acaip merak ediom çabuk bi foto mu koyarsın albume yoksa başka bişi mi yaparsın benim seni görmem lazım delikafadulden

koymaya çalışayım pc de benim pek resmim yok olanıda kabul etmiyo bazı resimler oluyo bazıları olmuyo deneyem dur

ben hemen kocişe yaptım mailine gönderdim
allahtan ismi de varmış
süper canım ya
dur bir iki arkadşa da yapam da gönderemkaydirigubbakcemile3

valla ben kime yolladıysam koptu hele kişinin özelliklerini biliosan züper oluo delikafadulden

kocişe yaptım bakıın süper oldu yaa hihoyyyt:roflol: şimdi arar :)
Pınar Beyaz
heee valla ben hem kocişe hemde özelliklerini bildiğim arkadaşlara yaptım harikaaa oldu dur bide kartanesine cimrilisini yapayım:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…