2009 Kasm Anneleri

ben lafımı ortaya korum beğenen alır gideeeerr beğenmeyen bırakır kaçarr:dilcikar:
klava: klava:
bırak kız düşsün lağam çukuruna
o zaman hem uykucu
hem fındık kıran hem kör
hemde lağam kokarcası olacak bırak koksun
:roflol::roflol: :roflol: :roflol:

kokarcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa delikafadulden delikafadulden

nehirivercim baktım odaya hewesini kırmak istemem ama o kadarda güzel değil çok sade pek bi özelliği yok tek güzel yanıı beyaz olması

nehirivercim baktım odaya hewesini kırmak istemem ama o kadarda güzel değil çok sade pek bi özelliği yok tek güzel yanıı beyaz olması

tabi canım zevkler ve renkler tartışılmaz benim hosuma gitti ben severim sade şeyleri :) bakalım benim oda bitince neye benzeyecek opuyorumnanaktan

denız gunes kum ve kızlarrrrrrrrr(burdakı kızlar oğullarım için:))))butun gusel annelere selamlar sevgıler...........

CANLıZ tickerın hayırlı olsun kuşum
ay arkadaşımla konştum üniversitedendi 6 aylık hamile ama erken doğum riski var yaaa
yatıyomuş doğum geciktirici içiyomuş çok üsüldüm

yaremm cnm yolla satını kızmı erkekmi senin bebiş bide notunu yaz yapam sanadaaa
hayır sever murade hayrat gıbısın nan delikafadulden
denız gunes kum ve kızlarrrrrrrrr(burdakı kızlar oğullarım için:))))butun gusel annelere selamlar sevgıler...........

hoş geldın benımde erkek senın haberın varmıydı bacım :lepi:

CANLİZ tickerın hayırlı olsun kuşum
ay arkadaşımla konştum üniversitedendi 6 aylık hamile ama erken doğum riski var yaaa

saol canım murade sağ olsun bi el atıverdi zemuszemus gecmıs olsun arkadasına allah yardımcısı olsun tüm hamılelerın

CANLİZ tickerın hayırlı olsun kuşum

allah korusun cnm inşallah erken doğmaz ama 24 hafta dolunca doğan bebekler %90 yaşarmış içini ferah tutsun arkadasın ...

içli köfteyide sevmiyom kısırıda geçen arkadaşla bir tekne kısır yedik kusacadım nerdeyse kalsın bi müddet yemeyecem ben kafayı kebapa taktım

sende onu yedımbunu semem ne nan buu :mymeka: :mymeka: fındıkcıyı kızdırmak ıcçin barı seviyo görünür ınsan ki canı çeke onunda delüüü ballandır azcık ufff kısırın yanınada çay güzel gıder sımdı cokacimcoook

he valla nan bide çeşme yaptıram kendimee taze sıcak süt delikafadulden
dağıtam oğluşumun sütünü o içmeden olmamı delikafadulden

:roflol: :roflol: tam olur valla soguk sıcak sütçüüüüüüüü dersın aplaaaaaaa bizede bir bardak ılık olsun :lepi:

kızzz suuss valla,
çayy,tursuu boool acılı kısıırr bayılırım yaavv.
bırak çıtırtıda yemesin napak karı bozmuş kebaplaann :roflol: baksanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…