ben lafımı ortaya korum beğenen alır gideeeerr beğenmeyen bırakır kaçarr:dilcikar:
ben lafımı ortaya korum beğenen alır gideeeerr beğenmeyen bırakır kaçarr:dilcikar:
bırak kız düşsün lağam çukuruna
o zaman hem uykucu
hem fındık kıran hem kör
hemde lağam kokarcası olacak bırak koksun
:roflol::roflol: :roflol: :roflol:
aaaayy gidemezmiyiz lan biiizzklava: şimdi ararım bak kocişi haaa ben anlatırım sana sonraa üstüne yediğim künefenin nasıl olduğunu :dilcikar:
nehirivercim baktım odaya hewesini kırmak istemem ama o kadarda güzel değil çok sade pek bi özelliği yok tek güzel yanıı beyaz olması
ara ara maaaaneeee
hem ben künef yamam bbbböööğğğğ al senin olsun-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-
hayır sever murade hayrat gıbısın nan delikafaduldenyaremm cnm yolla satını kızmı erkekmi senin bebiş bide notunu yaz yapam sanadaaa
denız gunes kum ve kızlarrrrrrrrr(burdakı kızlar oğullarım için:))))butun gusel annelere selamlar sevgıler...........
içli köfte yendi bebekk cokacimcoook yada kısır :roflol: :roflol: :roflol:
CANLİZ tickerın hayırlı olsun kuşum
ay arkadaşımla konştum üniversitedendi 6 aylık hamile ama erken doğum riski var yaaa
yatıyomuş doğum geciktirici içiyomuş çok üsüldüm
CANLİZ tickerın hayırlı olsun kuşum
ay arkadaşımla konştum üniversitedendi 6 aylık hamile ama erken doğum riski var yaaa
yatıyomuş doğum geciktirici içiyomuş çok üsüldüm
içli köfteyide sevmiyom kısırıda geçen arkadaşla bir tekne kısır yedik kusacadım nerdeyse kalsın bi müddet yemeyecem ben kafayı kebapa taktım
hayır sever murade hayrat gıbısın nan delikafadulden
hoş geldın benımde erkek senın haberın varmıydı bacım :lepi:
tugbay ayok içliiiiiiiiiiiii köteeeeeeeeee :lepi: fındukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
he valla nan bide çeşme yaptıram kendimee taze sıcak süt delikafadulden
dağıtam oğluşumun sütünü o içmeden olmamı delikafadulden
sende onu yedımbunu semem ne nan buu :mymeka: :mymeka: fındıkcıyı kızdırmak ıcçin barı seviyo görünür ınsan ki canı çeke onunda delüüü ballandır azcık ufff kısırın yanınada çay güzel gıder sımdı cokacimcoook
bende yimem içli köfte ama kısıra bayılurunncokacimcoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?