2009 Kasm Anneleri

ben birtek kapıdaki süsü birde alt açma yerını begendım gerısını begenmedım :dilcikar:

yapınca koycam da canım kociş görevden fırsat bulup boyatamadı bi odayıı .. alırsın daha vakit var canımcım bende aldım kurmadım daha perdesi var örtüsü var varda varrr alınacak cokkkk .. saol canım hepimizin bebekleri sağlıkla büyüsün inşşşşa.s.

yoook sade kıllarıı yol be hacıı :roflol:
olmaz bacı ya hepsi ya hiçbiri alkisalkisalkis

kııss çıtırtı gene bi kebap soktun nan aklımızaa klava:

he lan çıtırdı az fena deülsün haa canımızı istetiyon ben içli köftr diyom mu nan yada kızır olsada yesek çayıda demleyek ohhhhhhhhhhhhhhh sositososito

kız bu hem fındık kıran
hem uykucu
hemide kör
:roflol::roflol::roflol:

hee valla kör avrat neren görüyosa oranla bak emii :roflol: :roflol: :roflol:

aman bacım hepsi yawaş yawaş olur yeterki bebişler sağlıcakla gelsinler

nan sizin dilinize düşceğime lağım çukuruna düşeydim daha iyiydi
haaaaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

öyle bacım napcen zaten bende ilk başta wannabayy çok çekti dilimden şimcik seninle ve muredaylan uğraşıyom hoşuma gidiyonuz nan sefiyom sizi
bu arada cerin elimden kaçtı gelmeyo bu dakdilo memuru

senağlama senağlamanye bee lağam bizden dah amı ıyı yani ni dimek istedin senağlama :1shok: :sinifsinif:

bırak kız düşsün lağam çukuruna
o zaman hem uykucu
hem fındık kıran hem kör
hemde lağam kokarcası olacak bırak koksun
:roflol::roflol: :roflol: :roflol:

ooohhhh yi oldu gelince anlatırım nasıldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

lülülülülülülülülülülülülülülülülülü

aaaayy gidemezmiyiz lan biiizz klava: şimdi ararım bak kocişi haaa ben anlatırım sana sonraa üstüne yediğim künefenin nasıl olduğunu :dilcikar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…