:roflol: :roflol: tam olur valla soguk sıcak sütçüüüüüüüü dersın aplaaaaaaa bizede bir bardak ılık olsun :lepi:
kızzz suuss valla,
çayy,tursuu boool acılı kısıırr bayılırım yaavv.
bırak çıtırtıda yemesin napak karı bozmuş kebaplaann :roflol: baksanaa
bayılda ayılama diye dedik zaten limonda isten mi bacım getır sıkak dadlıolur öle :jeyyar: :jeyyar:
çek bi ılık süttt :içelim: kaç şekeer :roflol:
çıtırtı kebepcı bir koca bulaydın kendıne anam aaaaaaaaakebepda kebep etcil sey seni lülülülülülü
kıızz canlüzz geberd,m nan gülmekteen yeter be hacıı :roflol:
şekersiz olsun aplaaaaaaaaa benimkı :lepi: am amusluk nere takılı ona göre içsek :bbo:
ee kebapçı bulsa cornet işi nolcekti bacıı lülülülülülü
karı korneti seçmiş büfeci bulmuşş
niden gülüyon bacımm olsa yimek mi yirik demı ohhhhh tursu lımon marulun içine koy sık limonu bıde çay ohhhhhhh alsana en iyi kebab cıtırdımmmmmm buda saga gelsın bebekkk alkisalkisalkis
ee kebapçı bulsa cornet işi nolcekti bacıı lülülülülülü
karı korneti seçmiş büfeci bulmuşş
ulannnnnnnnnnnnn kendi kendimi acıktırdım ne garıyım haaaaaaa kaydirigubbakcemile3
kaynagından sa ıçerük kaymaklımıanaam kaynağından buu :roflol: el değmeden :roflol:
bende bacımmmmmmmmmmmacıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy böle sayınca çiğköfte hayal ettim naan kaydirigubbakcemile3 lavaş ekmeğinde sarılıı
bool limonlu boool acılı bide ayraaan yaaaaaaaaaaaaaaa :bbo:
sade kendinimi naaann kaydirigubbakcemile3 delü garıııı
ayy böle sayınca çiğköfte hayal ettim naan kaydirigubbakcemile3 lavaş ekmeğinde sarılıı
bool limonlu boool acılı bide ayraaan yaaaaaaaaaaaaaaa :bbo:
sendemi benden sın netcez şimdi avcumuzu yalayak en ıyısı zemuszemus :kedi:
ben gidiorum eşim 9 a doğru gelir daha kaşımı aldıracam yaaaa
nan mureda yarama parmak bastın eyimi ben 5 aydır çiğ köfte deyü kuduruyom emme yiyemiyom heç iyi değilmiş hamilelikte bakteri üretiyo zaten bakteriyi bırak midem yanıyo önceden heçç bişey olmuyordu haftada 2 kere mutlaka yerdim şimcik yok yok yok yasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?