2009 Kasm Anneleri

kızzz suuss valla,
çayy,tursuu boool acılı kısıırr bayılırım yaavv.
bırak çıtırtıda yemesin napak karı bozmuş kebaplaann :roflol: baksanaa

çıtırtı kebepcı bir koca bulaydın kendıne anam aaaaaaaaakebepda kebep etcil sey seni lülülülülülü

kıızz canlüzz geberd,m nan gülmekteen yeter be hacıı :roflol:

niden gülüyon bacımm olsa yimek mi yirik demı ohhhhh tursu lımon marulun içine koy sık limonu bıde çay ohhhhhhh alsana en iyi kebab cıtırdımmmmmm buda saga gelsın bebekkk alkisalkisalkis

niden gülüyon bacımm olsa yimek mi yirik demı ohhhhh tursu lımon marulun içine koy sık limonu bıde çay ohhhhhhh alsana en iyi kebab cıtırdımmmmmm buda saga gelsın bebekkk alkisalkisalkis

ayy böle sayınca çiğköfte hayal ettim naan kaydirigubbakcemile3 lavaş ekmeğinde sarılıı
bool limonlu boool acılı bide ayraaan yaaaaaaaaaaaaaaa :bbo:

ee kebapçı bulsa cornet işi nolcekti bacıı lülülülülülü
karı korneti seçmiş büfeci bulmuşş

o zaman ayrı ayrı koca bulmak lazım demi ama kornetçi var emme kebapçı yok
amaaaan gider yerim neolcek benim kornetçim bana yeter hem o bana kebapda alıyo kornette memnunum kocişimden allah razı olsun ondan herbişeyi getiriyoa.sa.s

anaam kaynağından buu :roflol: el değmeden :roflol:
kaynagından sa ıçerük kaymaklımı
acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bende bacımmmmmmmmmmm

ayy böle sayınca çiğköfte hayal ettim naan kaydirigubbakcemile3 lavaş ekmeğinde sarılıı

heheeee bütün topiki acıktırdım digerlerininde nutku tutuldu hayallere daldılar gabaaaaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nan mureda yarama parmak bastın eyimi ben 5 aydır çiğ köfte deyü kuduruyom emme yiyemiyom heç iyi değilmiş hamilelikte bakteri üretiyo zaten bakteriyi bırak midem yanıyo önceden heçç bişey olmuyordu haftada 2 kere mutlaka yerdim şimcik yok yok yok yasak

ben gidiorum eşim 9 a doğru gelir daha kaşımı aldıracam yaaaa

gel ben yolum yavrımm kaydirigubbakcemile

ohhhhhhhhh beeeeeeeeeee :lepi: senınde agzının suyu aktı desene delikafadulden sıl kıs agzını lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…