2009 Kasm Anneleri

gel ben yolum yavrımm kaydirigubbakcemile

ohhhhhhhhh beeeeeeeeeee :lepi: senınde agzının suyu aktı desene delikafadulden sıl kıs agzını lülülülülülü

heeee aktı valla ben çok severüm çiğ köfteyi halbuki çiğ köfteci alsaymışım kııııııı neyse bi dahakine artık:roflol: :roflol: :roflol:

hee kıı senmi benmi naann.ben bayulurum kendilerinee emme yasak iştee bide benimde mideyi yakıyı kavuruyoo kafamçokkarıştı
bide çok özlediğim ne var bilinmi kıı benim dr.yasakladı sakaktatı ciger istiyom naaann çok istiyom hemidee :lepi:

heeee aktı valla ben çok severüm çiğ köfteyi halbuki çiğ köfteci alsaymışım kııııııı neyse bi dahakine artık:roflol: :roflol: :roflol:

delüüüü delikafadulden

ben ciger yimemmmm çig köfteyıde kocam yedırmezdı zaten bebkden öncede çig et parazıt yapard ıye cok dikkatlidirde kendüleri yani benım canım çekmedi onları :dilcikar:

ben işkembe çorbasınıda çok seviyom biberli biberli bol sirkeli sarımsaklı oooohhhemme oda yasaksenağlama
anam kararını ver artık yoğsam 30 koca değişecen haa benden demesüü :roflol:

yok yok böyle iyi doğumdan sonra yerim nasılsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy canlarım benüüüüümmm,sizde pek tatlısız ayyy çıtırtı karısı tam karadenizli,sende tam hamiş pek yakışmış cnm..
emme kalçalarımı karıştırmasan eyüydü nan krispii kaydirigubbakcemile3

krıspıyı göremedım ben yaa nirdesin cıtırdııııııımm

hamileliğimin ilk aylarında çok sucuk pişirip ekmeğin arasına koydum yedim şimdi pek istemiyom
yarasınnn pek dadlı demı

bende yiyom kıız arada,olmaz bişey allah korur onlarıı :Saruboceq:

olmas yaaa nolcek

neynn karıştırmayacaktım nan yiğidin malı ortada olur biliyonmu güzel güzel merak etme yakışmışa.sa.s

çatlak gacılar başardınız sonunda

bayılda ayılama diye dedik zaten limonda isten mi bacım getır sıkak dadlıolur öle :jeyyar: :jeyyar:

cokacimcoook ağzımın suları klavyeye akıyoo nancokacimcoook

kıızz canlüzz geberd,m nan gülmekteen yeter be hacıı :roflol:
yok yetmez bunlara bunlar beni çatlatıcak rahat etceklerklava:

niden gülüyon bacımm olsa yimek mi yirik demı ohhhhh tursu lımon marulun içine koy sık limonu bıde çay ohhhhhhh alsana en iyi kebab cıtırdımmmmmm buda saga gelsın bebekkk alkisalkisalkis

cokacimcoook

acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bunlar böle bacım hamile karıların bi yerlerini şişircekler illla

ayy böle sayınca çiğköfte hayal ettim naan kaydirigubbakcemile3 lavaş ekmeğinde sarılıı
bool limonlu boool acılı bide ayraaan yaaaaaaaaaaaaaaa :bbo:

:sinifsinif:

ulannnnnnnnnnnnn kendi kendimi acıktırdım ne garıyım haaaaaaa kaydirigubbakcemile3

:roflolhh kendi kazduğun kuyuya kendün düştün fesat gacıı

sendemi benden sın netcez şimdi avcumuzu yalayak en ıyısı zemuszemus :kedi:

ben gidiorum eşim 9 a doğru gelir daha kaşımı aldıracam yaaaa

git yolun güzelleş bacımkaydirigubbakcemile3

:dance::dance::dancehh canıma değsin

sucukkkk ve sosis yiyom ben :1ninca: ama pişirip tabii

lmaz:lmaz:

benimde hain planlarım var bi gece uykudan kaldırcam öle dedimdi eskiden :roflol: ama zor bulunan bişe istemem lazım ne olakiii..
Avokado çorbası iste nannn gavuırluk olsun :jeyyar:
nan sizin dilinize düşceğime lağım çukuruna düşeydim daha iyiydi
haaaaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
niye nannnn o kadar mııı :jeyyar:
ayyy bol limonlu kısır çay turşuu
nan ist. her yerinde etsiz çiğ köfte var komagene hem de harika valla ben hala yiyom hep et yok son derece de hijyenik
ebisce cnm bee bu saatecemi çalışıyon kıııı :teselli:
he hacııı bu daha ne ki 3 yık evvel 9 a kadar çalışıyodumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…