gel ben yolum yavrımm kaydirigubbakcemile
ohhhhhhhhh beeeeeeeeeee :lepi: senınde agzının suyu aktı desene delikafadulden sıl kıs agzını lülülülülülü
nan mureda yarama parmak bastın eyimi ben 5 aydır çiğ köfte deyü kuduruyom emme yiyemiyom heç iyi değilmiş hamilelikte bakteri üretiyo zaten bakteriyi bırak midem yanıyo önceden heçç bişey olmuyordu haftada 2 kere mutlaka yerdim şimcik yok yok yok yasak
heeee aktı valla ben çok severüm çiğ köfteyi halbuki çiğ köfteci alsaymışım kııııııı neyse bi dahakine artık:roflol: :roflol: :roflol:
heeee aktı valla ben çok severüm çiğ köfteyi halbuki çiğ köfteci alsaymışım kııııııı neyse bi dahakine artık:roflol: :roflol: :roflol:
hee kıı senmi benmi naann.ben bayulurum kendilerinee emme yasak iştee bide benimde mideyi yakıyı kavuruyoo kafamçokkarıştı
bide çok özlediğim ne var bilinmi kıı benim dr.yasakladı sakaktatı ciger istiyom naaann çok istiyom hemidee :lepi:
ben işkembe çorbasınıda çok seviyom biberli biberli bol sirkeli sarımsaklı oooohhhemme oda yasaksenağlamahee kıı senmi benmi naann.ben bayulurum kendilerinee emme yasak iştee bide benimde mideyi yakıyı kavuruyoo kafamçokkarıştı
bide çok özlediğim ne var bilinmi kıı benim dr.yasakladı sakaktatı ciger istiyom naaann çok istiyom hemidee :lepi:
anam kararını ver artık yoğsam 30 koca değişecen haa benden demesüü :roflol:
muradede dadlı karıymış hee baktım da şincik fotosuna :kedi:
sucukkkk ve sosis yiyom ben :1ninca: ama pişirip tabii
krıspıyı göremedım ben yaa nirdesin cıtırdııııııımmayyyy canlarım benüüüüümmm,sizde pek tatlısız ayyy çıtırtı karısı tam karadenizli,sende tam hamiş pek yakışmış cnm..
emme kalçalarımı karıştırmasan eyüydü nan krispii kaydirigubbakcemile3
yarasınnn pek dadlı demıhamileliğimin ilk aylarında çok sucuk pişirip ekmeğin arasına koydum yedim şimdi pek istemiyom
bende yiyom kıız arada,olmaz bişey allah korur onlarıı :Saruboceq:
ayyyy canlarım benüüüüümmm,sizde pek tatlısız ayyy çıtırtı karısı tam karadenizli,sende tam hamiş pek yakışmış cnm..
emme kalçalarımı karıştırmasan eyüydü nan krispii kaydirigubbakcemile3
krıspıyı göremedım ben yaa nirdesin cıtırdııııııımm
yarasınnn pek dadlı demı
olmas yaaa nolcek
sende onu yedımbunu semem ne nan buu :mymeka: :mymeka: fındıkcıyı kızdırmak ıcçin barı seviyo görünür ınsan ki canı çeke onunda delüüü ballandır azcık ufff kısırın yanınada çay güzel gıder sımdı cokacimcoook
bayılda ayılama diye dedik zaten limonda isten mi bacım getır sıkak dadlıolur öle :jeyyar: :jeyyar:
yok yetmez bunlara bunlar beni çatlatıcak rahat etceklerkıızz canlüzz geberd,m nan gülmekteen yeter be hacıı :roflol:
niden gülüyon bacımm olsa yimek mi yirik demı ohhhhh tursu lımon marulun içine koy sık limonu bıde çay ohhhhhhh alsana en iyi kebab cıtırdımmmmmm buda saga gelsın bebekkk alkisalkisalkis
acıktımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ayy böle sayınca çiğköfte hayal ettim naan kaydirigubbakcemile3 lavaş ekmeğinde sarılıı
bool limonlu boool acılı bide ayraaan yaaaaaaaaaaaaaaa :bbo:
ulannnnnnnnnnnnn kendi kendimi acıktırdım ne garıyım haaaaaaa kaydirigubbakcemile3
sendemi benden sın netcez şimdi avcumuzu yalayak en ıyısı zemuszemus :kedi:
ben gidiorum eşim 9 a doğru gelir daha kaşımı aldıracam yaaaa
nan mureda yarama parmak bastın eyimi ben 5 aydır çiğ köfte deyü kuduruyom emme yiyemiyom heç iyi değilmiş hamilelikte bakteri üretiyo zaten bakteriyi bırak midem yanıyo önceden heçç bişey olmuyordu haftada 2 kere mutlaka yerdim şimcik yok yok yok yasak
ben işkembe çorbasınıda çok seviyom biberli biberli bol sirkeli sarımsaklı oooohhhemme oda yasaksenağlama
anam seninde sewmediğin bişey yok heee ne pis boğaz gacısın sen :mymeka:
yok yok böyle iyi doğumdan sonra yerim nasılsakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Avokado çorbası iste nannn gavuırluk olsun :jeyyar:benimde hain planlarım var bi gece uykudan kaldırcam öle dedimdi eskiden :roflol: ama zor bulunan bişe istemem lazım ne olakiii..
niye nannnn o kadar mııı :jeyyar:nan sizin dilinize düşceğime lağım çukuruna düşeydim daha iyiydi
haaaaa :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ayyy bol limonlu kısır çay turşuuolmaz bacı ya hepsi ya hiçbiri alkisalkisalkis
he lan çıtırdı az fena deülsün haa canımızı istetiyon ben içli köftr diyom mu nan yada kızır olsada yesek çayıda demleyek ohhhhhhhhhhhhhhh sositososito
hee valla kör avrat neren görüyosa oranla bak emii :roflol: :roflol: :roflol:
nan ist. her yerinde etsiz çiğ köfte var komagene hem de harika valla ben hala yiyom hep et yok son derece de hijyeniknan mureda yarama parmak bastın eyimi ben 5 aydır çiğ köfte deyü kuduruyom emme yiyemiyom heç iyi değilmiş hamilelikte bakteri üretiyo zaten bakteriyi bırak midem yanıyo önceden heçç bişey olmuyordu haftada 2 kere mutlaka yerdim şimcik yok yok yok yasak
he hacııı bu daha ne ki 3 yık evvel 9 a kadar çalışıyodummebisce cnm bee bu saatecemi çalışıyon kıııı :teselli:
wanna cnm nasıl oldu oğluşun yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?