2009 Kasm Anneleri

Ebisce senin doktorun adı neydi Hasanmıydı erkek olduğunu hatırlıyorum ama adını hatırlat bana da ben sorayım.
hasan kafalı canım teşekkür ederim
geçmiş ossuuuunnnnkaydirigubbakcemile5 sıkma canını o sersemlik bende de var bu aralar.

nehir kara kısss hoşgeldünüsss ben yememi yedim geldim şimdide çantama bi iki meyve atmıştım onları tırtıklıyom :)

Geçmiş olsun tatlım aynı testi bende 20 gündür bekliyordum sonucunu bende dün öğrendim benimde iyi çıktı. Mutluluğunu senin gibi bende yaşıyorum. Bu sıkıntıyı allah kimseye yaşatmasın.

sanada geçmiş olsun canımcımmmopuyorumnanaktan

anaa du gıı ben de ingilizce okuyup durem bari zaten ben ona hep ing. dinletcem konuşmaya başlar başlamaz öğrensin veled zemuszemus

:roflol: :roflol: :roflol:
nan nasıl utanıyo yaaa mirmirmirmir

Geçmiş olsun tatlım aynı testi bende 20 gündür bekliyordum sonucunu bende dün öğrendim benimde iyi çıktı. Mutluluğunu senin gibi bende yaşıyorum. Bu sıkıntıyı allah kimseye yaşatmasın.

amin canım allah kimseye yaşatmasın bu sıkıntıyı sanada çok geçmişler olsun
allah hepimize yavrularımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

nehir kara kısss hoşgeldünüsss ben yememi yedim geldim şimdide çantama bi iki meyve atmıştım onları tırtıklıyom :)

hoşbulduk tatlım bende yemeğimi yedim geldim bu sabah cantama bende attım bi suru meyve ama şuan tıkabasa doluyum bırazdan başlarım yemeğe akşama kadar anca bıtırırım kaydirigubbakcemile3 sanada afiyet olsun yarasınnn

Karakız gözün aydın canım

canım cok teşekkür ederim

selam kızlar
arkadaşıma gidecektim ama bebğini bakmaya misafirleri gelmiş bende bugün gitmiycem napim kalabalıkta tanımadığım kişilerin arasında demi
akşama doğru ben yine eminönüne geçecem buseyi çişe alıştırıyomda kilot çok lazım oluyo sağolsun deste deste harcıyo buse ona kilot alayım yetmiyo olanlar
kendime hamile badisi bakacam

nbr kıslar
evde misafir var yatılı pek giremiyorum
vallahi hamile hamile misafir hiç çekilmiyo yaaaa

KATILIM KURALLARI

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPCAZ )

BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKı LıSTEYE EKLESıN KENDıLERıNı

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya

GERıSı SıZE KALMISSSlmaz:

Teşekkür ederim kızlar umarım hepimiz bir problem yaşamadan bebişlerimizi kucağımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…