2009 Kasm Anneleri

niye kıı korktun demi o şekerli şeyi aklına geldimi insan tırsıyo

yok anam o mureda değil bu başka murada :roflol::roflol:

bajım bilion yalnızım tek gitmeyim dedim ne olur ne olmaz bu gece kocamın gelip gelmeyeceği belli olacak inşş gelirr onla gideriss:sinifsinif:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nehiriver, benim3706, cerin, cersu, ebisce, karakızz, Kartanesi, krispi, mevzey, MURADA

nie susuonuzzzzzzzzzzzz

bajım bilion yalnızım tek gitmeyim dedim ne olur ne olmaz bu gece kocamın gelip gelmeyeceği belli olacak inşş gelirr onla gideriss:sinifsinif:

iyi yaptın canım yaa kocişin destek olur sana malum 100 gr lık 50 gr lıktan daha zor
kız warya emin ol bu temiz çıkacak we doktor sana karbonhidretlar yasak diycek kepek ekmeği ye diycek kekler börekler yeme diycek bana böle demişti beni resmen diyete soktu kadın

ayyy canım inşş dediğin gibi çıkıcakkkkkkkkkkk ozaman dile benden ne dilersennnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

KATILIM KURALLARI

HEDıYE ÜCRETLERı EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞıTLıĞı SAĞLAMAK MANASINDA )

KATILIMCILAR KENDıNE KURADA ÇIKAN KıŞıYE HEDıYESıNı GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..

ÇEKıLıŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞıT SEKıLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTıRıLECEKTıR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKıLıŞ YAPCAZ )

BıRBıRıNE KURADA ÇIKAN KıŞıLER LıSTEYE AÇIKLANACAKTIR

SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR

HEDıYE KARGOLAMA TARıHı 30 TEMMUZ 2009 DUR

KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKı LıSTEYE EKLESıN KENDıLERıNı

katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
karakızz

GERıSı SıZE KALMISSSlmaz:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nehiriver, benim3706, cerin, cersu, ebisce, karakızz, Kartanesi, krispi, mevzey, MURADA

nie susuonuzzzzzzzzzzzz
kız bende yatılı misafir var
şimdilik bi bakıym die girdim çıkacam hamile hamile yatılı misafir hiiiiiiiiiiç
çekilmiyoooooooooooo

yaaa kızlar ben bebek zeka gelısımı için ceviz yiyom gunde 1 tane yada 2 tane eb fazla yerim kiloyapmasın diye dıyodum ama maşallah götürüüryom yaa 5 yada 6 tane yıyomdur nolucukk benim bu durum :kedi: zatin hepiciniz çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkooooooooooooooooooo diyonuz yakında xxxl çişşşşşşkooooooo dersinizz kaydirigubbakcemile3

yanlız göbiş çok büyüyeceği için bu sefer iki gün uğraşırsın kırpmaya
:roflol::roflol::roflol:

hee nan çıtırtı sen kilo almadım felan dıyodun bende tımtıkır kuru bakır sanıyodum seni :roflol: :roflol: am agöbüşlenmişin gııı tosalakk :roflol: naniknanik

kız bende yatılı misafir var
şimdilik bi bakıym die girdim çıkacam hamile hamile yatılı misafir hiiiiiiiiiiç
çekilmiyoooooooooooo

kovv gitsinlerrr:roflol::roflol:

olsun sana yakışıoo canımcımmmmnaniknanik
BU KADAR KİŞİDEN ÇEKİLİŞE SADECE 11 KİŞİMİ KATILIYO YANEEEEE lmaz: kafamçokkarıştı

evet şimdilik durum bu:umursamaz:

yanlız göbiş çok büyüyeceği için bu sefer iki gün uğraşırsın kırpmaya
:roflol::roflol::roflol:

desene işim çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk zorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdelikafaduldendelikafadulden

ay kızlar soğan severmisinis bilmem ama ben haşlanmış yumurtayı anca soğanla yiyom :)) ya kuru soğan ve pul biberle yiyom yada yeşil soğan maydonos taze nane doğrayıp limon ve yağ döküp yiyom

ay okurken bile midem kalktı be.-tatlicadiarzu-

canım, sıkma canını. degmez, bebişini düşün. ben ne zaman üzülüp ağlasam kızım da içerde bi o kadar huzursuz oluyor, surekli tekmeliyor. kendine acımıyorsan, yavruna acı.

Geçmiş olsun tatlım aynı testi bende 20 gündür bekliyordum sonucunu bende dün öğrendim benimde iyi çıktı. Mutluluğunu senin gibi bende yaşıyorum. Bu sıkıntıyı allah kimseye yaşatmasın.

gozun aydın canım. şimdi keyfini çıkarma zamanı.

karakız, seninde gözün aydın canım. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…