niye kıı korktun demi o şekerli şeyi aklına geldimi insan tırsıyogitmedim bajımmmmm yaaaa :kedi:
mureda değilmiydi senin adın kız murada damı oldu benmi yanlış hatırlıyorum:uhm:
mureda değilmiydi senin adın kız murada damı oldu benmi yanlış hatırlıyorum:uhm:
niye kıı korktun demi o şekerli şeyi aklına geldimi insan tırsıyo
yok anam o mureda değil bu başka murada :roflol::roflol:
bajım bilion yalnızım tek gitmeyim dedim ne olur ne olmaz bu gece kocamın gelip gelmeyeceği belli olacak inşş gelirr onla gideriss:sinifsinif:
Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nehiriver, benim3706, cerin, cersu, ebisce, karakızz, Kartanesi, krispi, mevzey, MURADA
nie susuonuzzzzzzzzzzzz
iyi yaptın canım yaa kocişin destek olur sana malum 100 gr lık 50 gr lıktan daha zor
kız warya emin ol bu temiz çıkacak we doktor sana karbonhidretlar yasak diycek kepek ekmeği ye diycek kekler börekler yeme diycek bana böle demişti beni resmen diyete soktu kadın
ayyy canım inşş dediğin gibi çıkıcakkkkkkkkkkk ozaman dile benden ne dilersennnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
doğuma yakın benim şu kocaman posterli reimlerimden bi kere daha koyarsın artık demi
:roflol::roflol::roflol:
kız bende yatılı misafir varKonuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
nehiriver, benim3706, cerin, cersu, ebisce, karakızz, Kartanesi, krispi, mevzey, MURADA
nie susuonuzzzzzzzzzzzz
ayıpp etttinn koyarıss tabiiiii :roflol::roflol::roflol:
yanlız göbiş çok büyüyeceği için bu sefer iki gün uğraşırsın kırpmaya
kız bende yatılı misafir var
şimdilik bi bakıym die girdim çıkacam hamile hamile yatılı misafir hiiiiiiiiiiç
çekilmiyoooooooooooo
yaaa kızlar ben bebek zeka gelısımı için ceviz yiyom gunde 1 tane yada 2 tane eb fazla yerim kiloyapmasın diye dıyodum ama maşallah götürüüryom yaa 5 yada 6 tane yıyomdur nolucukk benim bu durum :kedi: zatin hepiciniz çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkooooooooooooooooooo diyonuz yakında xxxl çişşşşşşkooooooo dersinizz kaydirigubbakcemile3
BU KADAR KİŞİDEN ÇEKİLİŞE SADECE 11 KİŞİMİ KATILIYO YANEEEEElmaz: kafamçokkarıştı
yanlız göbiş çok büyüyeceği için bu sefer iki gün uğraşırsın kırpmaya
ay kızlar soğan severmisinis bilmem ama ben haşlanmış yumurtayı anca soğanla yiyom :)) ya kuru soğan ve pul biberle yiyom yada yeşil soğan maydonos taze nane doğrayıp limon ve yağ döküp yiyom
saol canım hormonlardanmı bilmem çok alıngan değilimdir aslında herşeyii problem den biri hiç deilim ama gel görkii bir duygusal patlama yaşandı geçtii en çok bebişe üzldüm nasıl tekmeledii bi bilsen onu üzdüğüm için daha beterde oldum neyse geldi geçti inşş
ama iiznin böyle olucağını ne biliyim gölzerim çok fena şişmişşş
ee sizler nasılsınız ben daha arapça çalışıcam kahvaltıda etmedimmyerimseniben
Geçmiş olsun tatlım aynı testi bende 20 gündür bekliyordum sonucunu bende dün öğrendim benimde iyi çıktı. Mutluluğunu senin gibi bende yaşıyorum. Bu sıkıntıyı allah kimseye yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?