sende o kaaa yeme yoksa beben ileri zekalı olcekyaaa kızlar ben bebek zeka gelısımı için ceviz yiyom gunde 1 tane yada 2 tane eb fazla yerim kiloyapmasın diye dıyodum ama maşallah götürüüryom yaa 5 yada 6 tane yıyomdur nolucukk benim bu durum :kedi: zatin hepiciniz çişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşkooooooooooooooooooo diyonuz yakında xxxl çişşşşşşkooooooo dersinizz kaydirigubbakcemile3
BU KADAR KİŞİDEN ÇEKİLİŞE SADECE 11 KİŞİMİ KATILIYO YANEEEEElmaz: kafamçokkarıştı
sende o kaaa yeme yoksa beben ileri zekalı olcek
sanada artık türkiye standartlarında beden bulamayız yurt dışına sek ederiz seni malum oraları battal bedenl karularla dolu:roflol::roflol::roflol:
bacım bende eğer ertelenebilirse katılacam ertelenemezse katılamıycam 1 aylık tatilim war benim
karakız, seninde gözün aydın canım. a.s.
nann ne cok düsündün heee :mymeka: allah razı olsun beee :lepi:nahir, beni listeye ekleyiver. düşündüm, taşındım olabülür diye karar verdim.-tatlicadiarzu-
sende o kaaa yeme yoksa beben ileri zekalı olcek
sanada artık türkiye standartlarında beden bulamayız yurt dışına sek ederiz seni malum oraları battal bedenl karularla dolu:roflol::roflol::roflol:
delikafadulden delikafadulden amerika olsun amerika olsun sırnaşık şey
bacım bende eğer ertelenebilirse katılacam ertelenemezse katılamıycam 1 aylık tatilim war benim
nan ben zaten kendimi çıtır diye ilan etmedim zayıfım demedimki hafif retine dolgun karuyum göbişim çıkacak tabi nan 5 aylık bebek war içinde yoksam sen arkaya doğrumu şişiyon heeeeeeeeehee nan çıtırtı sen kilo almadım felan dıyodun bende tımtıkır kuru bakır sanıyodum seni :roflol: :roflol: am agöbüşlenmişin gııı tosalakk :roflol: naniknanik
kızlar kasıklarımın sağ tarafında inceden bi sızı var yaa ne olaki buuu
erteleyelim o zaman bana uyar :lepi:
kireç suratlııııı sana tosalak dedim ben görmedin mi sositososito naniknanik
nan ben zaten kendimi çıtır diye ilan etmedim zayıfım demedimki hafif retine dolgun karuyum göbişim çıkacak tabi nan 5 aylık bebek war içinde yoksam sen arkaya doğrumu şişiyon heeeeeeeee
olabilir canım o kaa dinleme kendini nasıl doğuracan nan hafif sızı warmış :mymeka:
aferin kız sana Şeniz
hayırdır bana ne olmuşşşşşşşşşşşşş:uhm:
bende çaturtuya kıyamadım okkkkkkk dıyom delikafaduldenarkaya dogru evelden sısıktım zaten simdıde öne dogru şişiyomm :CüvCüv:
:roflol::roflol::roflol:
kızlar kasıklarımın sağ tarafında inceden bi sızı var yaa ne olaki buuu
nann ne cok düsündün heee :mymeka: allah razı olsun beee :lepi:
ceriiin:uhm: benim göbişli halimi gördünmü kıııııııııııııııııı
lülülülülülü yok nan arkannormal bacımsanada aferin bacım bu gidişle ertelenir ha ha ha:sm_cool::sm_cool:
arkaya doğru ewelden şişiktin şimdi indimi bacım öndende arkadande şişiyon işte tam gazz ileriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ceriiin:uhm: benim göbişli halimi gördünmü kıııııııııııııııııı
KATILIM KURALLARI
HEDİYE ÜCRETLERİ EN AZ 15 EN COK 30 TL OLMALIDIR (KARSILIKLI EŞİTLİĞİ SAĞLAMAK MANASINDA )
KATILIMCILAR KENDİNE KURADA ÇIKAN KİŞİYE HEDİYESİNİ GÖNDERMEKLE YÜKÜMLÜDÜR..
ÇEKİLİŞ MUREDA VE BEN TARAFINDAN KATILIMCI SAYISI EŞİT SEKİLDE PAYLASILARAK MSN DE KARSILIKLI EŞLEŞTİRİLECEKTİR ( KAĞIDA YAZIP ÇEKİLİŞ YAPCAZ )
BİRBİRİNE KURADA ÇIKAN KİŞİLER LİSTEYE AÇIKLANACAKTIR
SON KATILIM 14 /07 /2009 SALI 13.00 DIR
HEDİYE KARGOLAMA TARİHİ 30 TEMMUZ 2009 DUR
KATILIMCILAR AŞŞAĞIDAKİ LİSTEYE EKLESİN KENDİLERİNİ
katılmak isteyenler :
kartanesi
destna
mureda
nehiriver
ebisce
tubArif
canliz
itek
krispi
kenya
GERİSİ SİZE KALMISSSlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?