2009 Kasm Anneleri

biz geldik... kuzum cok iyi masallah. 2kg. olmus masallah. cok cok parmagini emiyordu, cok sekerdi ya.opuyorumnanaktan

dunku islaklikta enfeksiyondan kaynaklaniyormus.mafoldumben bir kutu fitil verdi. enfeksiyon uzdu ama kuzumun suyundan gelmemesi sevindirdi. napalim, bi kutu fitil kullancaz artik.:sinifsinif:

gule gule kullanin canim. benim kizda abisini dolabini, cekmecesini vs.. kullanicak. oglana yenisini alicaz insallah. napalim 2.ler ilklerin eskileriyle buyuyecek.zemuszemus

:roflol: :roflol: :roflol:
süs bebek ha süppeerrr hihoyyyt

nan uniii ben de diyodum şu hatının bayram incisi yok mu derrkeeeen çıktı karşımaaaa :roflol: :roflol:

nan sen perde mi astııınn
:mymeka: dayak istiyon fallaaa

kıs şapkaları görsen harikaaa yaaa ben enese alacağım çoraplarda çok kalın diye hoşuma gitti
bende de çok çorap var ama bu kalınlardan da olsun istiyorum
maş.canım yaaa parmak emiyor haaa aç mı bıraktın kıs annesi yavrucağı:roflol:
ayrıca geçmiş olsun tek bebişin suyu olmasında:Saruboceq:
selam kızlar, nasılsınız a.s.

gule gule kullanin canim. benim kizda abisini dolabini, cekmecesini vs.. kullanicak. oglana yenisini alicaz insallah. napalim 2.ler ilklerin eskileriyle buyuyecek.zemuszemus

walla öyle yaaa enesin herşeyini saklıyorum artık bebişim de kullanır diye
birde bebek bezleri şöyle geri dönüşümlü olsa çok iyi olacak haaa:roflol::roflol::roflol:

hadi geçmiş olsuun yaa aman enfeksiyondan olsun napalıımmm :Saruboceq:
maşallahh naz hanıma daaa

bende daha çantayı tam hazırlayamadım...ne kadar uzun sürdü bu çanta işi yaa...hayret ediyorum kendime...akannehir

bu hafta park işini benim de halletmem lazım...sen hangi marka aldın martım ??
:

Ben diğer tarafa chicco nun kini almıstım aslında basta burayada aynısından istedim bebişimin alışkanlığını bozmayayım geliş gidişlerde diye ama orada aldığım parkın Türkiyedeki satısında ikinci katı yok.

Sonra baktım baktım Kraft Jenny'nin pembesinde karar kıldım, işin aslı bir boyutları 60-120, rengi birde fiyatı çok etken oldu seçmemde:)

maşallah canım
geçmiş olsun a.s.

nan eminönünün sitesi var mı netten sipariş verek :roflol:
hacı aldıın tulumlara ailecek bayıldık nan :lepi:
walla öyle yaaa enesin herşeyini saklıyorum artık bebişim de kullanır diye
birde bebek bezleri şöyle geri dönüşümlü olsa çok iyi olacak haaa:roflol::roflol::roflol:

o zaman sen yıkanan bezlerden kullan gıı muşambayla beraberr :roflol: :roflol:

nan eminönünün sitesi var mı netten sipariş verek :roflol:
hacı aldıın tulumlara ailecek bayıldık nan :lepi:

o zaman sen yıkanan bezlerden kullan gıı muşambayla beraberr :roflol: :roflol:

öğğğğğğğğğğğ yok beee hazır bezler şöyle kendini temizlesede onları kullansak diyorum:roflol::roflol:

işler yogundu canım ya bayram önü arife gun bıle 12:30 da cıktım gece akannehir sen nasılsın
vah kuzum yaa biz o kaa yorulmadık cicimmm
itekim hoşgeldün nann dimek o kaa hazırsın hee

gözün aydın canım bebişinin durumu için
senin enfeksiyon içinde geçmiş olsun inşallah kolay bi şekilde atlatırsın canım
bol su içmeyi unutma ama

kızlar ben çok kötü oldum yaa
oturmaktan azcık yatem barii belim çok felaket ağrıyoo
ve uyku bastırdı gözlerim kapanıyoo

Wannam geçmiş olsun cnm..Naz'ımız kocaman olmuş yaa Allaha emanet maşallah Sıkma canını sakın inşallah zamanında gelecekler bebişlerimiz..Bak suyuda değilmiş çok şükür hepsini atlatacağız nasipse opuyorumnanaktan

ıtekim
küçük annem güle güle kullanın ellerinede sağlık ne güzel hazır etmişsin herşeyini ben bugün anca oğluşu hazırlıyorum okula hem beynen hem kıyfetiydi temizliği vsvsvs

ben geldim kıslar
özledim hepinizi
nasıl geçti bakim bayramınız
geçmişe bakmadım daldım işte bende
ben 1 ve 3. günleri eve zor attık kendimizi
2. günü ise hep evdeydik dinlendik valla akrabalar çok olunca yoruluyo insan tabeee
bugünde kızıma avizemi tamamlayam dedim bitti çok şükür
fotosunu koydum bakarsınız kıslar

itekcim süper cnm ya çok uyguna gelmiş valla
ayy bende koçtaşa gitmek istiydim aslında
güsel şeyler oluy orda ama sen benide geçmişin kızım baya uyguna gelmiş

başka havadis var mı kıslar keyifler nasıl

sağol ablacım kolay gelsin sanada
doğamız büyük bir tatilden çıktı başlıyor maraton desene:hulya:

hadi güsel günlerde kullan avizeni tatlım
walla çok tesadüf eseri oldu bayramın 1.günü annemlere giderken arabada radyoda dinledim reklamını 2.günü gidip aldıkkaydirigubbakcemile3
çok güsel şeyler vardı ama acelemiz olduğundan tam gezemedim bende:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…