slm millet ben geldim:lepi:herkesin geçmiş bayramını kutlarım
bayramda pek bir yerde gezmedim kocişimle evin tadını çıkardık zemuszemus
bu arada da boş durmadık enesime oda takımı aldık
bayramın 2.günü koçtaşa gidip karyola,şifonyer,3 kapılı dolap ve kitaplık aldık hepsine 345 lira verdik kaydirigubbakcemile3
içinin sadece yatağı eksik o da ortapedik olsun diye başka yerden alacağız anlayacağınız bayaaa karlı iş yaptık
enesimin beşiği ve dolabıda ensara kaldı yavru kuşum 2.el kullanacak ama olsun az kullanılmışkaydirigubbakcemile3
haaa birde valizim tamemen hazır artık arabanın arkasına atacağım orada dursun benden böyle işteee
:roflol: :roflol: :roflol:canim biraz yattim, azcik buraya bakim, azda birseyler yiyim diye kalktim. kafayi yiycem, Allah'im erken gelmesinler.
sanada gecmis olsun. kaynanan nerdeyse gobegine dusuyormus. aman koru kendini, birde dogumdan sonra kurallarini koy. benim oglanda esim tarafinda ilk torun ve esimin ailesi kalabalik. ne zaman gotursem ustune atlarlardi cocugun. en sonunda kimse dokunmiycak, sonra evde bana zorluk oluyo dedim. goturdugumde koyuyordum bas koseye sus bebek gibi, herkes uzaktan bakiyordu.
allahım yaa !!! dicek bişey bulamıyorum artıkklava: klava: klava:
koptummmm :roflol::roflol::roflol:
ayy canım maşallahhhh
wannacım aman dikkat et...bugün hiç kalkmadan yat bence... insan kendini farketmiyo iyiyim zannedip bi sürü işlere kalkıyoruz ben de geçenlerde sandalye tepesine çıkıp tül astım buzluk için bişeyler yaptım ertesi gün belim tutuldu kaç gündür hiç kıpırdayamıyorum ...yürümek yatmak herşey eziyet... artık ağırlaştık demekki ona göre davranıcaz...birbirimize akıl verirken veriyoruz da kendimize gelince hepimiz aynı şeyi yapıyoruz...inş suyun falan gelmemiştir canım... :Saruboceq::1hug:
bende biraz kayınvalidemin incilerinden döktüreyim size : bayramlık bunlaaaarrr :dance:
bbiiiiirrrr: onu oğlunun yani benim kocişin yanında görenler arkadaşı sanıyomuş(aslında sevgilisi demek istiyo ! ) taa ki oğlu annem diye tanıştırıncaya kadar :1shok:
iiikiiiii : şimdi torunu olunca torunuyla gezerken herkes onun çocuğu sanıcakmış ! akannehir
o kadar genciz yani :))))
artık ne desem boş :umursamaz:
kıs şapkaları görsen harikaaa yaaa ben enese alacağım çoraplarda çok kalın diye hoşuma gittiyuh nan şapkaya 20 mi verecüükk :mymeka: çorap bissürü almışım zaten yok ben c&aya gitmeyem dayanamam alırım kesin doğsun da ona göre gider alırız kızımnan
hah en iisiiii hihoyyyt
biz de öleyiz hem uzakta hem de biraraya gelince 1 haftada toplam 7 cümle falan kuruyozdur :roflol: :roflol:
maşallahhh diyeliimmm
:roflol: :roflol:
ben de pts gidip sepetin siparişini vercem önümüzdeki cts de alırız artıkk zemuszemus bi tek o kaldı zaten
maş.canım yaaa parmak emiyor haaa aç mı bıraktın kıs annesi yavrucağı:roflol:biz geldik... kuzum cok iyi masallah. 2kg. olmus masallah.cok cok parmagini emiyordu, cok sekerdi ya.opuyorumnanaktan
dunku islaklikta enfeksiyondan kaynaklaniyormus.mafoldumben bir kutu fitil verdi. enfeksiyon uzdu ama kuzumun suyundan gelmemesi sevindirdi. napalim, bi kutu fitil kullancaz artik.:sinifsinif:
selam kızlar, nasılsınız a.s.
gule gule kullanin canim. benim kizda abisini dolabini, cekmecesini vs.. kullanicak. oglana yenisini alicaz insallah. napalim 2.ler ilklerin eskileriyle buyuyecek.zemuszemus
biz geldik... kuzum cok iyi masallah. 2kg. olmus masallah.cok cok parmagini emiyordu, cok sekerdi ya.opuyorumnanaktan
dunku islaklikta enfeksiyondan kaynaklaniyormus.mafoldumben bir kutu fitil verdi. enfeksiyon uzdu ama kuzumun suyundan gelmemesi sevindirdi. napalim, bi kutu fitil kullancaz artik.:sinifsinif:
bende daha çantayı tam hazırlayamadım...ne kadar uzun sürdü bu çanta işi yaa...hayret ediyorum kendime...akannehir
bu hafta park işini benim de halletmem lazım...sen hangi marka aldın martım ??
:
maşallah canımbiz geldik... kuzum cok iyi masallah. 2kg. olmus masallah.cok cok parmagini emiyordu, cok sekerdi ya.opuyorumnanaktan
nan eminönünün sitesi var mı netten sipariş verek :roflol:ay canım sıkılıyo bea evde kalam dinlenem didim ama tv de bişi yok iş yapcak halim yok ölee tos tos oturimmm -tatlicadiarzu-
internetten alışverişe dalacum gaaba ya alcam şeyler var dolaşıp alcak halim yok alsam taşıyamıyom zate kaydirigubbakcemile3
buhar makinesi göğüs pompası oyun halısı vs baya bi şey attım alışveriş sepetine alimde kapıya gelsin deeemi yaa zaten ürünlerin hepsini gördüm normal tükanlarda taşımim ayama gelsin didimm
walla öyle yaaa enesin herşeyini saklıyorum artık bebişim de kullanır diye
birde bebek bezleri şöyle geri dönüşümlü olsa çok iyi olacak haaa:roflol::roflol::roflol:
nan eminönünün sitesi var mı netten sipariş verek :roflol:
hacı aldıın tulumlara ailecek bayıldık nan :lepi:
o zaman sen yıkanan bezlerden kullan gıı muşambayla beraberr :roflol: :roflol:
öğğğğğğğğğğğ yok beee hazır bezler şöyle kendini temizlesede onları kullansak diyorum:roflol::roflol:
vah kuzum yaa biz o kaa yorulmadık cicimmmişler yogundu canım ya bayram önü arife gun bıle 12:30 da cıktım gece akannehir sen nasılsın
itekim hoşgeldün nann dimek o kaa hazırsın heeslm millet ben geldim:lepi:herkesin geçmiş bayramını kutlarım
bayramda pek bir yerde gezmedim kocişimle evin tadını çıkardık zemuszemus
bu arada da boş durmadık enesime oda takımı aldık
bayramın 2.günü koçtaşa gidip karyola,şifonyer,3 kapılı dolap ve kitaplık aldık hepsine 345 lira verdik kaydirigubbakcemile3
içinin sadece yatağı eksik o da ortapedik olsun diye başka yerden alacağız anlayacağınız bayaaa karlı iş yaptık
enesimin beşiği ve dolabıda ensara kaldı yavru kuşum 2.el kullanacak ama olsun az kullanılmışkaydirigubbakcemile3
haaa birde valizim tamemen hazır artık arabanın arkasına atacağım orada dursun benden böyle işteee
gözün aydın canım bebişinin durumu içinbiz geldik... kuzum cok iyi masallah. 2kg. olmus masallah.cok cok parmagini emiyordu, cok sekerdi ya.opuyorumnanaktan
vah kuzum yaa biz o kaa yorulmadık cicimmm
itekim hoşgeldün nann dimek o kaa hazırsın hee
kızlar ben çok kötü oldum yaa
oturmaktan azcık yatem barii belim çok felaket ağrıyoo
ve uyku bastırdı gözlerim kapanıyoo
Wannam geçmiş olsun cnm..Naz'ımız kocaman olmuş yaa Allaha emanet maşallahSıkma canını sakın inşallah zamanında gelecekler bebişlerimiz..Bak suyuda değilmiş çok şükür hepsini atlatacağız nasipse opuyorumnanaktan
İtekim küçük annem güle güle kullanın ellerinede sağlık ne güzel hazır etmişsin herşeyini ben bugün anca oğluşu hazırlıyorum okula hem beynen hem kıyfetiydi temizliği vsvsvs
ben geldim kıslar
özledim hepinizi
nasıl geçti bakim bayramınız
geçmişe bakmadım daldım işte bende
ben 1 ve 3. günleri eve zor attık kendimizi
2. günü ise hep evdeydik dinlendik valla akrabalar çok olunca yoruluyo insan tabeee
bugünde kızıma avizemi tamamlayam dedim bitti çok şükür
fotosunu koydum bakarsınız kıslar
itekcim süper cnm ya çok uyguna gelmiş valla
ayy bende koçtaşa gitmek istiydim aslında
güsel şeyler oluy orda ama sen benide geçmişin kızım baya uyguna gelmiş
başka havadis var mı kıslar keyifler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?