2009 Kasm Anneleri

nan biz de şifonyer alacamız zaman koçtaşa uğramadık bile hiçbişe bulamıyoz diye normalde gideriz sürekli kociş netten bulmuş cicili bicili illa onu alcam kızıma dedi ben de taam dedim onu almak için tee eryamana göksuya gittik gıı :roflol: :roflol:
bayramda da babasıyla dayısı kurdu kızımın şifonyerinii :asigim:
hee bi de dayısı kızıma çok datlu bi spro ayakkabı almıışş :asigim: benim aldığım cicili bicili bi ayakkabı vardı beyaz dantelli gibi bu ne be diyoo :roflol: beğenmedi spor takılacamışş her zaman da spor olmazkii arada kokoş da olsun dimi amaa :sm_cool:

:roflol: :roflol: :roflol:
süs bebek ha süppeerrr hihoyyyt

sus bebek tabi. onune gelen opup minciklasa nolur bebenin hali.kaydirigubbakcemile3 ben daha cok taktik vericem size.zemuszemus

hemde nasil emiyodu masallah. bi ara gozlerini bile acti. dr. cd verdi durup durup seyrediyorum.opuyorumnanaktan

hadi geçmiş olsuun yaa aman enfeksiyondan olsun napalıımmm :Saruboceq:
maşallahh naz hanıma daaa

sagol canim.opuyorumnanaktan

maşallah canım
geçmiş olsun a.s.

sagol canim.opuyorumnanaktan

gözün aydın canım bebişinin durumu için
senin enfeksiyon içinde geçmiş olsun inşallah kolay bi şekilde atlatırsın canım
bol su içmeyi unutma ama

sagol canim. acayipte su icen biriyim ama olunca oluyo demekki.

bebisimin suyu degilmis ya, enfeksiyonu dogru durust duymadim bile. hepsini hayirlisiyla atlaticaz di mi nazlim.opuyorumnanaktan

slm kızlar son sayfadan anladığıma göre Wannacım bebişin kocaman olmuş maşallah....en azından için rahatlamıştır.gende geçmiş olsun bubnuda atlatırsın tatlım...
itekcım sende güle güle kullan oda takımını....
başka ne var ne yokk
bende bi yandan yemek haızrlayıp bi yandan okıcam sayfaları...
bende bugün çok stresslıydım ya poyraz karnımda çok hareketlendı valla...eşimin gözüne kaynak kaçmış onu hastaneye götürdüm.damla damlattılar.şimdi uyuyo bi saat sonra uyandırcam yemek yedircem gözleerini açamıyo....

hayırlı olsun canım güle güle kullansın prensesin
evet kızların azcık süslü olmaları gerek kaydirigubbakcemile3

evet canim, cok sukur bebisim kocaman olmus. dunku suda bebegimin suyu degilmis sukur. enfeksiyona uzulmem lazim ama nedense uzerimde bir rahatlama var.zemuszemus

esine cok gecmis olsun canim. Allah beterinden saklasin.:sinifsinif:

sagol canim. acayipte su icen biriyim ama olunca oluyo demekki.
ya daha fazla içmek lazım yada çok su içmek işe yaramıyoo
canım yaa geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşir eşin
poyraz da babasının durumunu hissetmiştir belki

çok geçmiş olsun

Atlatıcaz hemde nasıl ilk günkü kokuyu hatırlıyormusun miss miss aynısını duymaya az kaldı Allah nasip ederse bizim için 2 katı maraton başlıyacak ama bir okadar şenlik bir okadar yoldaş olacak Canlarımız bizeopuyorumnanaktan

Bende kaç saattir biryandan ütüydü biryandan Doğa ara ara gelip bakıp okuyorum Meleğim..
Çok ama çok geçmiş olsun canım.Senin stresin Poyrazımızada geçmiş olmalı Allahım beterinden saklasın :Saruboceq:

günaydın kızlar...

ben de bugün doktora gidip iznimi başlatıcam...
hadi bakalım canımm hayırlısı olsun

hayırlı haberlerle gel canım herseyını yavaş yavaş tamamlıyoruz yaa.gerci ben daha ne doğum çantası hazırladım ne de alışverişi tamamladım...
çok çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda daha iyi olursun...

oy maşallah ya bebişine.hadi bakalım artık zamanımız azalıyor herşeyın hayırlısı olsun canım...
güle güle kullanın canım avizenizi.birazdan bakarım bakalım nasılmış :kedi:
güle güle kullansın ayakkabısını şifonyerini...kokoşda olsun tabı yaa annesi onu çok güsel süsler eminim...
evet canim, cok sukur bebisim kocaman olmus. dunku suda bebegimin suyu degilmis sukur. enfeksiyona uzulmem lazim ama nedense uzerimde bir rahatlama var.zemuszemus

esine cok gecmis olsun canim. Allah beterinden saklasin.:sinifsinif:
sağol canım.evet en azından bebeğin suyu değilmiş ya buna da şükür.herşey güzel olacak canım.güzel düşünelım güsel olsun demı
ya daha fazla içmek lazım yada çok su içmek işe yaramıyoo

canım yaa geçmiş olsun inşallah bi an önce iyileşir eşin
poyraz da babasının durumunu hissetmiştir belki

çok geçmiş olsun
teşekkür ederim kızlar Rabbım beterinden saklasın...
çok üzüldüm yaa eşimin durumuna eşim gözlerini acamadı onu giydirdim aarabaya bindirip acıle götürdüm...elinden tuttum sedyeye yatırdım...
aklıma rahmetlı babam geldi yıllarca gözleri görmedi nur içinde yatsın anacımda babacım da.öyle çok hüzünlendım. sanırım bebeğimde hissetti...
beterin beteri var bu günlerde gececek inş...

Insallah canim ya.opuyorumnanaktan gecen gece yataga uzandim, doguma gidecegimi, az sonra bebisime kavusucagimi dusundum oglumdaki gibi. heyecandan uykum kacti. kalbim gum gum atti valla.opuyorumnanaktan zor olucak ama Rabbim saglik versin, gerisi bos.

Peki biz bu oglanlari okula nasil alistircaz tekrar ya? bu kadar uzun tatil olur mu? yarin okul aciliyor, benimki wii oynuyor, umurunda degil.mafoldumben bu sene 4. sinif, baya da zorliycak. bakalim neler olucak?

Sabahtam beridir uğraşıyorum biryandan oğlum şunu yapacak biryandan süpersin herşeyde süper olacak gibi teşvik edici sözler..Ütüyü yaparken Oğlum yine miss gibi okul kokacaklar kaydirigubbakcemile3 Son kontrollerimizi yaptık cidden oldukça uzun bir tatildi bu akşam 10 da yatacak sanmıyorum canım ya hemen uyusun ama öyle öyle derken alışıverirler inşallah.
Biryandan bebiş gelince ne yapar etkilenmesi ne kadar olacak onu düşünüyorum sürekli ayarlamaya çalışıyorum babasıyla planlar yapıyoruz..Elimden geleni yapıyorum ama inan canım ne olacak bu sene bende bilmiyorum bebekten ötürü :1hug:

Sorma cnm onu bende düşünüyorum işte doğum günü sonra evimize gelişi hakketten ne uyku kalıyor ne birşey kaydirigubbakcemile3

sorma canım ya benim oğlan da hasta olup okula gitmeyecekmiş delikafadulden

aman okulun mis kokusu mu varmis kiz. duymasin bizimkiler boyle dedigimi.kaydirigubbakcemile3 bende 10 da yatiricam, en gec 10.30 ama benimkide kesin uyumaz. zaten yarin birsey yapmazlar, biraz bekler alir gelirim eve herhalde.

dogum sonrasi eslere cok is dusuyor. hep soyluyorum esime, bebege ben bakmak zorundayim ama Kaan senin diyorum. bazen baba ogul gecinemiyor, biraz bagiriyorlar, cok uzuluyorum bebek gelince nasil olucak diye ama bazende cok iyiler. mesela dun butun gun baba-ogul gunu yaptilar. bowling oynamislar, yemek yemisler oda yetmedi evde satrancla devam ettiler. iste o zamanda o kadar mutlu oluyorum ki. erkekleri de cocuklar gibi idare etmek gerekiyor.

sorma canım ya benim oğlan da hasta olup okula gitmeyecekmiş delikafadulden

bak essek sipasina.kaydirigubbakcemile3 kaca gidiyor senin oglan canim.

2 ye geçti canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…