aman okulun mis kokusu mu varmis kiz. duymasin bizimkiler boyle dedigimi.kaydirigubbakcemile3 bende 10 da yatiricam, en gec 10.30 ama benimkide kesin uyumaz. zaten yarin birsey yapmazlar, biraz bekler alir gelirim eve herhalde.
dogum sonrasi eslere cok is dusuyor. hep soyluyorum esime, bebege ben bakmak zorundayim ama Kaan senin diyorum. bazen baba ogul gecinemiyor, biraz bagiriyorlar, cok uzuluyorum bebek gelince nasil olucak diye ama bazende cok iyiler. mesela dun butun gun baba-ogul gunu yaptilar. bowling oynamislar, yemek yemisler oda yetmedi evde satrancla devam ettiler. iste o zamanda o kadar mutlu oluyorum ki. erkekleri de cocuklar gibi idare etmek gerekiyor.
bak essek sipasina.kaydirigubbakcemile3 kaca gidiyor senin oglan canim.
2 ye geçti canım
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Kitap kalem kokusu işte canım yaa yoksa nerde miss gibin okul boya badana olduysa ne ala onu bile biz veliler paratoplayıp yaptırıyoruz kaç yıldırklava:
Bende okul servisini ayarlıyorum sonra öğretmenin durumuna bağlı gelişmeler başlıyor çoğu zaman derse yerimseniben
Katılıyorum cnm kesinlikle iş babalarda olacak hep konuşuyoruz başarırız bir süre sonrada iyice kabullenir sahip çıkarlar kardeşlerine kardeş kavgası olmazmıı olurr eve şenlik geliyor :jeyyar:
kızlar ben kaçıyorum
görüşmek üzere a.s.
abooo, cok erken baslamis seninki ayol.
bende yarin servisi, yemegi falan hallederim herhalde. yoksa ilk gunden ne yapicaklar?
kavga mi?akannehir anaaaa, cumbus bekliyo bizi nazlicim. bide kizkardeslerini erkeklerden kiskanirlarsa amma curcuna olur.kaydirigubbakcemile3
Canımm Wannam bende çıkıyorum çok öperim seni ve yakışıklı oğluşunu..İnşallah başarılı bir yıl daha bizleri bekliyor...Hayırlı olsun inşallah a.s. a.s. a.s.
okula başlıcaklarımızın yarınheyecanları başlıyo,hayırlısı olsun.....
Slm kızlarr a.s.a.s.
biz bugün kemeraltına attık kocişimle kendimizi akannehir son eksiklerimizde tamamlanmış oldu çok şükür :Saruboceq:
Beşik,oto koltuğu,mevlüt cicişi,yedek havlu,kapı süsü,dönence,ıslak havlu,suluk,gögüs kremi,kulak pamuğu,mora topitoş battaniye :lepi: kaydirigubbakcemile3 emzirme sütyeni,gecelik,bebiş askısı, laelaelaelaelae bu kaaaa geliy şimdi aklımaa bunları aldık iştee :lepi:
artık bi çöp dahi almıcakmışız :roflol::roflol::roflol: ekonomi bakanımız öle dediii :roflol:
iyiyiz canım şükür işte hep aynı bildiğin gibi...kımbilir nekadr büyümüştür oğlun.git de gör annesi az kalmışşslm hatunlar nassınız
geçmiş bayramınız mübarek olsun
köylere filan gittik gezdik biraz yorucu oldu ama güzeldi
cuma dr gitcez oğluşumu görcem zemuszemus
annembirmelek noldu canım cok gecmıs olsun yenı okudum.ınsallah esın daha ıyıdır....allah beterınden saklasın.bebiş nasıl bu arada?nezaman kontrolun son durumu nasıldı?herkese selamlar.......
ay burda hava baya soğudu.şimdi üstümde ince bi hırka var üşüyom yaaaa.aman kalkam biraz kalın bişeyler giyem.ayyyy geniş olnaların hepsi yazlık.artık doğuma kadar hırkalarla idare etcez ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?