2009 Kasm Anneleri

Günaydın Fıstıklarım Ve Fıstık ıçlerim a.s. a.s.

Dün bir koşuşturmaca sürekli servisti alışverişti yemekti nasıl geldi geçti bilemedim..Ama herşey harikaydı annemle son alınacakları tamamladık bu eksikler bitmezde olması gerekenlerin hepsi olduda bitti maşallah:)
Herkeze Hayırlı Cumalar Dileriz opuyorumnanaktan

Günaydın bayanlar ve minik bebişleri....
Benimde yarın dr randevum var cok heyecanlıyım....

Günaydın Martcım kaydirigubbakcemile5

Hayırlı haberlerinle gel inşallah ufaklık iyice büyümüştür..Bende dün okulda çok heyecanlandım gören eli kulağında doğumun diyor:)Tamam az kaldı zaten biliyoruzda insan kendini tuhaf hissediyorum bu sefer başlıyorum Allahım sağlıkla kurtar ..Azıcık daha dur annecim işlerimiz bitsin vsvs....

Yeni doğum yapmış bir bayan terlik alırken konuşuyor Allah kurtarsın çok yakında sanırım vs en önemlisi Hastane çıkışı işte park yatak vs dedim aldım hazır olsun çantanız dedi güldüm inşalllahhhhhhh olacak diye Aman diyor yakıun siz hazır edin tamam dedim ne diyeyimmm:)

Martcım bu arada bu analar acayipp tembel olmuş şuraya bak hala mışıll mışıll uykudalar hepsi

günaydın kızlar nasılsınız bugün
ben iyice sıkıldım evde durmaktan kendimi çok dinler oldum galiba
sağ gögüsümün hemen altında bişe batıyor gibi hareket edince ve yatarken çok hissediyorum
ayy noluyoo bana yaa iyi olmak istiyorum sıkıldım sürekli ağrım var demekten

Asebam bak hamileleğin en yorucu ama bir okadarda güzel safhasındayız kendine zehir etme cnm bu günlerini hiçte birşeycik yok takma kafana doktor kontrolundeyiz olsa birşeyler zaten onlar söylerler Allah korusun ..Göğsünde birşeyler batması oldukça normal süt oluşumu başlıyor hatta oluştu altlarda heryerde süt torbacıkları oldu bazen dokunamayacak hale geleceksin hiç hiç düşünme bunları ...
Kafanı dağıtacak sevdiğin uğraşların olmalı yoksa gerçekten telaşlanırsın ama bunun zararı sana daha çok olur..

günaydın canlarrrrr
kızçemle uyandık demir hapımızı içtikkk şimdi dedemizi bekliyorus gelip bizi annaneye götürcek teyzoşla falan cümbür cemaattt kafaltı yapcas inşallahh kaydirigubbakcemile2
dün hastanedeydin iş yeri için ayrılış raporumu yazdırdım doktoruma bide tahlil verdim idrar kültürü pazartesi sonucu çıkıcak bakalım nolcak içim dışım antibiotik oldu yaa inşallah bebekime bi zararı olmas mafoldumben gerçi dr bu zararsız rahatlıkla iç falan dio ama insan yinede tedirgin oluyoo napalım şifa için içiom yavruşum allaha emanet zarar vermes inşallahhhh

eee sizler neler yaptınıs bakalımm ...
Doğamız okula başlamış hadi bakalım onun için çok güzel bi eğitim öğretim yılı diliyorum nazlışımmm opuyorumnanaktan
herkesin hazırlıkları ufak ufak bitio sanırsammm darısı başımaaa

ayy canım yaa sanki beni annatıyosunnnn
sağ göğsümün tam altından ve aynı yerin tam arkasında yani sırt kısmına gelen yerden ya rabbim nası bi ağrı nası bi sancı ölüyorum resmennnn nefes almak mı o da ne gece resmen inledim ya nereme yatacağımı şaştım kaldımmm ya bide sanki orda bi beze gibi bişi oluşmuş ben tırsmaya başladım hep bebeğin baskısından falan diip katlanıyodum ama böle sert gibi geldi bana pazartesi dr gidince bi soram gerçi kadın doğumcu göğüse bakarmı bilmem ama en azından normalmi değilmi söler ona göre başka bi yere yönlendirir
Ya Allah korusun akşam aklıma neler geldi töbe töbee kendimi neler yaptım bide ağladım üstüne bi güzel bebekim annesiz mi kalcak falan die ay iice sapıttım yaaaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumben

günaydın

kan tahlilimizi verdik akşam babamız alacak umarım normal değerlere dönmüştür yarında kontrolümüz var drumuza gidicez bakalım paşam ne kadar olmuş

Sağolll cerinimm çok tşkler kahvaltısınıda hazırlamıştım yedi şimdi Doğacık iyiki okullar açıldı deyip duruyor özelmiş arkadaşlarını öğretmenini opuyorumnanaktan

Canım bi zararı olsa doktorlar o ilaçları vermezler diye düşünüyorum için rahat olsun seninde

günaydın

kan tahlilimizi verdik akşam babamız alacak umarım normal değerlere dönmüştür yarında kontrolümüz var drumuza gidicez bakalım paşam ne kadar olmuş

Günaydınn canım Şeniz

Hayırlıııısı cnm benim inşallah dönmüştür normalee oo sende yarın Denizimizi göreceksin arka arkaya kontroller Paşamız bakalım ne kadar oldu annesi opuyorumnanaktan

herkese günaydın kızlarr
mok yeme nan iş mi çıkarıyon durduk yere aaa kızıom bakk delüüü

bakın ben dr. soru sordumdu ne cvp vermiş

merhaba burcu hanım,
33+4 günlük gek gebeyim son 1 haftadır karnımda sürekli sertleşme ve bilhassa göbek deliğimin sağ tarafında acı oluyor ciddi bişey midir? dr. gitmeme dah 1 hafta var ayrıca çatı muayenesi ne zaman yapılır bilgi verebilir misiniz? şimdiden çok teşekkür ederim.
Op. Dr. Burcu KARDAŞ ARSLAN / Kadın Hastalıkları ve Doğum
24 Eylül 2009 Perşembe , 21:23 tarihinde cevapladı.

Cevap : Merhabalar...Elif hanım çatı muayenesini genellikle doğumdan hemen önce veya son ayda yapmaktayız.karındaki sertleşmeler bu haftalarda normaldir ancak net bir cevap için muayene olmanızı öneririm, bazen erken doğum da bu şekilde belirti verebilir...Muayene sonucuna göre gereken tedaviniz yapılır...Randevu ve daha fazla bigi için 0212- 571 55 01 nolu tel. dan sekreterim Dilek hanım ile görüşebilirsiniz..

günaydın nazlıcım doğamıza allah zihin açıklığı versin evet ya yarın görüşücez oğluşumla bide kan tahlilimiz normal çıkarsa deymeyin keyfimize opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…