- 3 Nisan 2009
- 2.161
- 28
- 163
Dailymotion - Sezeryanla Doğum Gerçeği - İnsanlar ve Aile Kanalı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
ayy bende izleyemem yaa bunları izlemek istiyorum ama tırsarım doğuramam deyü korkuyomcanlı doğum videoları bebek doğum videoları doğum görüntüleri normal sezeryan doğum video suda doğum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
maşallah anam gez bakam bende aşam gezem dedim ama kaynanamla kayınbabam geldi gene evde kaldımslm kızlarr gece gece mrb demeye geldim kaydirigubbakcemile2
ben gene gezmeklerdeydim bugün kaydirigubbakcemile3 anam heç bapğamısın demiyo bana gezmek vallaaa,kociş yoruldum diiy ben daha yorulmadım diyimm kaydirigubbakcemile3
güle güle git canım iyi haberlerle gel inşallahben yarin sabah doktora gidecüüümm:dance:
bakalim minnosum nekaaa büyümüs
sanada hayırlı cumalar canımhayırlı cumalar kasım anneleri................................
hayırlı uğurlu olsun yeni okul yılınız canım inşallah doğamız bu sene kardeş gelince bi zorluk çıkarmaz sanaGünaydın Fıstıklarım Ve Fıstık İçlerim a.s. a.s.
Dün bir koşuşturmaca sürekli servisti alışverişti yemekti nasıl geldi geçti bilemedim..Ama herşey harikaydı annemle son alınacakları tamamladık bu eksikler bitmezde olması gerekenlerin hepsi olduda bitti maşallah:)
Herkeze Hayırlı Cumalar Dileriz opuyorumnanaktan
günaydın sende hayırlı haberlerle gelirsin inşallahGünaydın bayanlar ve minik bebişleri....
Benimde yarın dr randevum var cok heyecanlıyım....
yok bee ben uyumayom uyuyunca kendimi çok boş hissediyom 7 de kalktı bi dahada yatamadım işteGünaydın Martcım kaydirigubbakcemile5
Hayırlı haberlerinle gel inşallah ufaklık iyice büyümüştür..Bende dün okulda çok heyecanlandım gören eli kulağında doğumun diyor:)Tamam az kaldı zaten biliyoruzda insan kendini tuhaf hissediyorum bu sefer başlıyorum Allahım sağlıkla kurtar ..Azıcık daha dur annecim işlerimiz bitsin vsvs....
Yeni doğum yapmış bir bayan terlik alırken konuşuyor Allah kurtarsın çok yakında sanırım vs en önemlisi Hastane çıkışı işte park yatak vs dedim aldım hazır olsun çantanız dedi güldüm inşalllahhhhhhh olacak diyeAman diyor yakıun siz hazır edin tamam dedim ne diyeyimmm:)
Martcım bu arada bu analar acayipp tembel olmuş şuraya bak hala mışıll mışıll uykudalar hepsi
yok canım yaa gögüsüm değil gögüsümün altı kaburgalarıa bişey batıyoo sankiiAsebam bak hamileleğin en yorucu ama bir okadarda güzel safhasındayız kendine zehir etme cnm bu günlerini hiçte birşeycik yok takma kafana doktor kontrolundeyiz olsa birşeyler zaten onlar söylerler Allah korusun ..Göğsünde birşeyler batması oldukça normal süt oluşumu başlıyor hatta oluştu altlarda heryerde süt torbacıkları oldu bazen dokunamayacak hale geleceksin hiç hiç düşünme bunları ...
Kafanı dağıtacak sevdiğin uğraşların olmalı yoksa gerçekten telaşlanırsın ama bunun zararı sana daha çok olur..
ayy bi patik örem dedim parmaklarım uyuşuyoo yaa onuda yapamıyom
ev işi yapmaktanda çok sıkıldı artık
aslında evden sıkıldım bide burası küçük bi şehir çok gezecek yerde yok
akşam kayınbabam sıkılırsan çık gelsene dioo ama onlarda daha çok sıkılıyom
evde istediğim zaman yatıyom kalkıyom orda yatamamda sıkılırım eğlenceli bi insanda değil anca hastalıktan bahseder kaynanam daha çok bunalırım kaydirigubbakcemile3
sanki kaburgam batıyoo gibi acep oğluşun biyerlerimi geliyoo diye düşünüyommayy canım yaa sanki beni annatıyosunnnn
sağ göğsümün tam altından ve aynı yerin tam arkasında yani sırt kısmına gelen yerden ya rabbim nası bi ağrı nası bi sancı ölüyorum resmennnn nefes almak mı o da ne gece resmen inledim ya nereme yatacağımı şaştım kaldımmm ya bide sanki orda bi beze gibi bişi oluşmuş ben tırsmaya başladım hep bebeğin baskısından falan diip katlanıyodum ama böle sert gibi geldi bana pazartesi dr gidince bi soram gerçi kadın doğumcu göğüse bakarmı bilmem ama en azından normalmi değilmi söler ona göre başka bi yere yönlendirir
Ya Allah korusun akşam aklıma neler geldi töbe töbee kendimi neler yaptım bide ağladım üstüne bi güzel bebekim annesiz mi kalcak falan die ay iice sapıttım yaaaaaaaaaaaa mafoldumbenmafoldumben
ayy düşünmek istemiyom artık ağrırsa ağrısın napam düşünmeyecem
pasta felan mı yapsam acaba öğlen kociş gelince yer uğraş ayırom ya kendime :hulya:
inşallah hayırlı sonuçlarla gelirsin canımmgünaydın
kan tahlilimizi verdik akşam babamız alacak umarım normal değerlere dönmüştür yarında kontrolümüz var drumuza gidicez bakalım paşam ne kadar olmuş