- 9 Ekim 2008
- 3.386
- 13
- 73
hoşbulduk canım doktorla muayeneden önce baya sohbet etttik benim elllerim uyuşmaya başlamıştıtya 3 haftadır falan ödemin sinir ıucuna yaptığı baskıdan kaynaklanıyormuş 40 çıkınca geçer dedii aldığım kilo 10 aulaşmışş amcamın kızınında doktoru doğumu niye problemli geçti onu konuştuk isyetsen direk sezeryan yapim seni deddi gülüştük
bebeğe gelince oruçtan gelişemedi diye düşünürken 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu 2.900
suyu gayet iyii yüzünü göremedik çünkü çok aşağıdaa doğum ekim sonu veye ortası olabilir 15 gün sonra nstye çağırdıı işte telaşlandım haliyleee
sanada hayırlı cumalargunaydin.
hayirli cumalar.a.s.
h.geldingünaydin hepinizeea.s.a.s.a.s.
herkesta burdaymis masallah
nasilsiz hersey yolunda demi
biz bir saat sonra doktora gitcez :dance:
ayy cok heyecan yaptiyorum bugün niyeyse sanki aylardir görmemisim gibi
Wannam Günaydın canım a.s. a.s. a.s.
Nasıl geçti okulunuz ilk günü bakalım?
Wannam Günaydın canım a.s. a.s. a.s.
Nasıl geçti okulunuz ilk günü bakalım?
maşşallah oğluşuna ne güzelmiş kilosu nazar değmesin inş.
hayırlısı olsun canım inşallah istediğin gibi bir doğuma girersin.
alttan muayene istemedi mi gerçi 9.ayın sonunda mı yapılıyor benim dr ekim sonu alttan muayene yapılır demişti...
hoşgeldin canımselam herkese a.s.
vallahi benimde uykum var emme bende uyumadım gece rahat uyuyam deyüükız uyuyunca gece perişan oluyorum.hele dün gece deli oldum ya.bide elektrikler gitmişti hiçbiyerde ışık yok zifiri karanlık.bende uyuyamam öyle offfff deli oldum vallahi.şimdi uyumayayımda gece uyuyayım diyorum
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay yerim ben onuuuu ruj bide babababadünde benim kızım vardı okuldan sonra aldım onlarıda getirdim bize Bengüşüm cicişimmm annecimmm naswıl yırtıyo kendini gel kucağına al meni diyo bittim bitim kıyamam diyorum nasıl alayım bak yamur var mamurr gel mamur diyo :roflol::roflol:
sol yana yatmamız lazımmış canım ama sen nasıl yatarsan yat yattığın anda daha fazla hissediyosun ayakta veya iş felanyaparken fazla hissetmezsin sallandığı için uykuya geçermiş kaydirigubbakcemile3uyku probleminden dem vurmuşsunuz
bende bu gece 100 kere kalktım tam daldım derken saat sabahın 3ünde köpek sesleriylen bi daha uyandım deli oldum deliiiiiiiiiii
ayy sırt üstü yatmak yasak yan yatıncada bebek tepikliii o rahatsız olmasın deyii diğer yana yatıyorum bu sefer o taraftan tepik atıyor.
acaba yan yatınca onları rahatsız ediyormuyuz CADIARZU
selam kızlar hayırlı cumalarr dünkü doktor ziyaretinden sonra hala kendime gelemedim pijamalarımı yıkamayla işe başladımm yavaştan hazırlanmak gerekk
yavaşı kalmamış canım senin işlerin bi an önce tamamlada aceleci oğluşun geldiğinde telaş yapmayasınhoşbulduk canım doktorla muayeneden önce baya sohbet etttik benim elllerim uyuşmaya başlamıştıtya 3 haftadır falan ödemin sinir ıucuna yaptığı baskıdan kaynaklanıyormuş 40 çıkınca geçer dedii aldığım kilo 10 aulaşmışş amcamın kızınında doktoru doğumu niye problemli geçti onu konuştuk isyetsen direk sezeryan yapim seni deddi gülüştük
bebeğe gelince oruçtan gelişemedi diye düşünürken 37 haftaya uyumlu çıktı kilosu 2.900
suyu gayet iyii yüzünü göremedik çünkü çok aşağıdaa doğum ekim sonu veye ortası olabilir 15 gün sonra nstye çağırdıı işte telaşlandım haliyleee
hoşgeldin sanada hayırlı cumalargunaydin.
hayirli cumalar.a.s.
hayırlı cumalar canım hoşgeldin nasılsın
n.s.e hepsini tutmaya gayret ettim 2 gün kazam var sadecee ateşlenince tutamadım
hayırlı cumalar canım hoşgeldin nasılsın
n.s.e hepsini tutmaya gayret ettim 2 gün kazam var sadecee ateşlenince tutamadım
Allah kolaylık versin canım. nabıcan büyüdükçe kendilerince koca adam oluyorlar bize söz geçirtmeye çalışıyorlar. hele birde erkekse efelenmeleri yokmudur onların :)))ilk gun bir iki saat takilip geri geldik. kitaplarini verdiler, eve donerkende defterlerini hallettik ana-ogul, hafta sonuda kapliycaz hepsini. bu sene cok kitap var, zor bir sene bizi bekliyor, bunuda atlatiriz herhalde.:kedi:
ama bu sabah deli etti beni. gecen cantaciya gitmistik. fenerbahce cantasi begendi, ellerinde yoktu. siparis verdik, hafta sonuna kadar gelicek, olmadi feneriuma gidip alicaz. sabah sabah acti agzini yumdu gozunu, cantasiz napicakmis. oglum halledicez diyorum anlamiyor. goturecegide bi kitap yani. posete koy diyorum olmaz diyor, eski cantana koy diyorum olmaz diyo. sacimi basimi yoldum valla sabah sabah. tam bu sirada babamiz kalkti, eskii cantasina koyup hadi oglum bunla git dedi. banada sende uzme kendini bu halde git yat dedi. kriz bi sekilde asildi. :sinifsinif:
vallahi buyudukce fena oluyorlar.mafoldumben
Allah kolaylık versin canım. nabıcan büyüdükçe kendilerince koca adam oluyorlar bize söz geçirtmeye çalışıyorlar. hele birde erkekse efelenmeleri yokmudur onların :)))
ilk gun bir iki saat takilip geri geldik. kitaplarini verdiler, eve donerkende defterlerini hallettik ana-ogul, hafta sonuda kapliycaz hepsini. bu sene cok kitap var, zor bir sene bizi bekliyor, bunuda atlatiriz herhalde.:kedi:
ama bu sabah deli etti beni. gecen cantaciya gitmistik. fenerbahce cantasi begendi, ellerinde yoktu. siparis verdik, hafta sonuna kadar gelicek, olmadi feneriuma gidip alicaz. sabah sabah acti agzini yumdu gozunu, cantasiz napicakmis. oglum halledicez diyorum anlamiyor. goturecegide bi kitap yani. posete koy diyorum olmaz diyor, eski cantana koy diyorum olmaz diyo. sacimi basimi yoldum valla sabah sabah. tam bu sirada babamiz kalkti, eskii cantasina koyup hadi oglum bunla git dedi. banada sende uzme kendini bu halde git yat dedi. kriz bi sekilde asildi. :sinifsinif:
yalniz haziranda okullar kapanirken benim hamile oldugumu gormemis olan velilerin tepkileri cok komikti. ne zaman yaptinizda bu kadar buyudu seklinde tepkiler verdiler.kaydirigubbakcemile3
hatta bayanlarla konusurken kac aylik oldugunu soruyorlardi. birinin esi gozlerini koca koca acmis 3,5 aylik mi diye sordu. heee, 3,5 aylik onuz dedim.kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım
vallahi benimde uykum var emme bende uyumadım gece rahat uyuyam deyüü
belki öğleden soora azcık uyurum
benim yiğenim büyük 4 yaşında anneside hamile olunca nasıl davranacağını biliyo ama bazen unutuveriyoo çocuk işte halamla annem şişko diyodu bayramda iki hamile diye seviyoo bazende
sol yana yatmamız lazımmış canım ama sen nasıl yatarsan yat yattığın anda daha fazla hissediyosun ayakta veya iş felanyaparken fazla hissetmezsin sallandığı için uykuya geçermiş kaydirigubbakcemile3
yavaşı kalmamış canım senin işlerin bi an önce tamamlada aceleci oğluşun geldiğinde telaş yapmayasın
vallahi o uyuşma bende de var bi iş yaparken felan uyuşuyordu şimdi normal dururken bile uyuşmaya başladı ütü yapamıyorum bişe doğrarken zorlanıyorum bi an önce geçseydi hayırlısıyla uyuşmalarımız
hoşgeldin sanada hayırlı cumalar
maşallah canım yaa nazar değmesin herkese de söleme haaa
benimki kendini karnımda hissettiriyor zaten belli şimdiden geleceği :))hemde nasil efeleniyorlar bi gorsen. yakinda gorucen insallah, yolda geliyor hayirlisiyla.kaydirigubbakcemile3
asebam heryerden tırtıklıyor benimki ayakta yatakta amannınn çokmu yaramaz olucak ne :))))
kız<lar az önce çok acılı yedim bebeğe zararı dokunur mu acep pis boğazıma söz geçiremedim tüü banaaa
hoşgeldin canım
vallahi benimde uykum var emme bende uyumadım gece rahat uyuyam deyüü
belki öğleden soora azcık uyurum
benim yiğenim büyük 4 yaşında anneside hamile olunca nasıl davranacağını biliyo ama bazen unutuveriyoo çocuk işte halamla annem şişko diyodu bayramda iki hamile diye seviyoo bazende
sol yana yatmamız lazımmış canım ama sen nasıl yatarsan yat yattığın anda daha fazla hissediyosun ayakta veya iş felanyaparken fazla hissetmezsin sallandığı için uykuya geçermiş kaydirigubbakcemile3
yavaşı kalmamış canım senin işlerin bi an önce tamamlada aceleci oğluşun geldiğinde telaş yapmayasın
vallahi o uyuşma bende de var bi iş yaparken felan uyuşuyordu şimdi normal dururken bile uyuşmaya başladı ütü yapamıyorum bişe doğrarken zorlanıyorum bi an önce geçseydi hayırlısıyla uyuşmalarımız
hoşgeldin sanada hayırlı cumalar
maşallah canım yaa nazar değmesin herkese de söleme haaa
Çınarlı eski hastanelerden canım herşeyi güzel sigortada olunca çok fazla önemsemeye gerek yok zaten topu topu bir gün bizede karataşa önceden gidin odanızı ayarlayın dediler gideceğiz bu hafta bizde görmeye yeniden düzenlenmiş diyorlar inan nasıldır hiç bilmiyorum doğumdannnn doğuma gördüğüm bir yer :roflol: :roflol: :roflol: Hayırlısı ne ise o olsun birtanesi opuyorumnanaktan
sankim otel odasıkaydirigubbakcemile3
ohh ne güzel bende anneme gittiğimde yan gelip yatıyom vallahi anacığım koşturup duruyo peşimde opuyorumnanaktan
ohh ne güzelmiş o hastane vallahi bu gittiğim dr damı yoksa adanadamı doğum yapacam daha karar vermedim bi bakım yengemin doğumunda hastanenin şartları eğer çok güzelse bende orda doğum yapcam olmazsa
edoooşş kıymetini bil gıııı keşke bağa da kafaltı hazırlasa biri
hoşbulduk canım doktorla muayeneden önce baya sohbet etttik benim elllerim uyuşmaya başlamıştıtya 3 haftadır falan ödemin sinir ıucuna yaptığı baskıdan kaynaklanıyormuş 40 çıkınca geçer dedii aldığım kilo 10 aulaşmışş amcamın kızınında doktoru doğumu niye problemli geçti onu konuştuk isyetsen direk sezeryan yapim seni deddi gülüştük
günaydin hepinizeea.s.a.s.a.s.
herkesta burdaymis masallah
nasilsiz hersey yolunda demi
biz bir saat sonra doktora gitcez :dance:
ayy cok heyecan yaptiyorum bugün niyeyse sanki aylardir görmemisim gibi
kız<lar az önce çok acılı yedim bebeğe zararı dokunur mu acep pis boğazıma söz geçiremedim tüü banaaa
ayy bugünde çok iyi sayılmam ama alışmam gerekiyoo galiba evde oturmayaasebacim, kac gundur sana yazicam araya baska seyler giriyor. bu aralar biraz sikiliyorsun galiba. sikma canini tatlim, oyalanacak birseyler bul. olmadi bize takil bol bol.opuyorumnanaktan dunde iyi degilim diyordun, umarim bugun daha iyisindir.
Allah kabul etsin canımneyse ben gidip cuma dualarimi yapayim. gelirim sonra yine.a.s.
yeri daraldı yaaa sığmıyoo yaramaz işteasebam heryerden tırtıklıyor benimki ayakta yatakta amannınn çokmu yaramaz olucak ne :))))
Valla bizim koca oğlan unutuyor bazen en çokta içlendiği anne kucağına çıkmayı özledim offf bende özledim yaa yuvarlanmayı oğluşumla az kaldıı :teytey:
inşallah canım yaaa iş yapmak istiyorum uyuşuncada çok canım sıkılıyoo mesela bi ütü bile yapamıyorum diyeasebam geçicek inşşuyşmalarr dert etme canım benimkide ne solda uyutuyo ne solda sabaha kadar yatakta savaş veriyorumm elifcim hayırlı haberlerle gel inşşş öpüyomm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?