amin canım inşş hepimiizn doğumu kolay geçerr 15 gün sonraya nstye çağırdı işte
ekimin 19 nada konrol verdi heralde o zaman bakıcak aşağıdan hayırlısı artıkk
dilmuhcum bende çamaşır dolap katlama işlerine gömüleyim bugünn senin doktor kontrolun ne zaman
slm kızlar nasılsınız?
kartanesi geçen gün sordum nedenine gelince sürekli girip yazamıyorum eskisi gibi haliylede sık yazımı görmüyor olabilirsiniz ama arada girip mümkün oldugunca sohbete katılmaya iletişim kurmaya çalıştım ama sanırım bunu beceremedim çogu zaman (bir kaç kişi dışında )slm bile almayan vermeyen o kadar çok kişi oldukii..bu duygu bana acaba yazdıklarım görünmüyormu yada kaale almıyorlar gibi hissettirdi ve bu yüzden en sonunda dayanamayıp yazdım...her seferinde geçtim gittim ama artık bende kaldıramadım..belki komik gelebilir ama ben hamile kalamayacagımı düşünürken kaldıki böyle bir sayfada benimle aynı aylarda dogum yapacak bayanlarla tanışmak fikri o kadar uzak geliyordu ki buna hiç bir zaman sahip olamayacagımı düşünüyordum rabbim şükür bir bebk nasip etti bana ama sanırım burada uzun süreli bir arkadaşlık kurmayı nasip etmedi sanırım....
sizleri tanıdıgım için mutluyum...ne olursa olsun..hayırlısı ile dogum yapmanızı hayırlısı ile sorunsuz büyütmenizi nasip etsin rabbim...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
lütfen bana kızmayın..yazıyı okuyup es geçebilirsiniz kafanızı meşgul etmenize gerek yok..ama ben paylaşmak istedim ..küs olarak dgl sadece güzel dileklerle ayrılmak istedim..kendinize iyi bakın..hoşçakalın..:a015:
selam sekerler nasilsiniZ?
bugün bizim 39 günümüz kalmis.. tirsmaya basladim artik.. rüyamda hep dogurur oldum..
ekim anneleri dogurdukca bi kisiye msj cekip dogurduklarini bildiriyorlar..
bizdemi yapsak böyle bisey birbirimizden haberimiz olur en azindan..zira bizimde az kaldi artikzemuszemus
slm kızlar nasılsınız?
kartanesi geçen gün sordum nedenine gelince sürekli girip yazamıyorum eskisi gibi haliylede sık yazımı görmüyor olabilirsiniz ama arada girip mümkün oldugunca sohbete katılmaya iletişim kurmaya çalıştım ama sanırım bunu beceremedim çogu zaman (bir kaç kişi dışında )slm bile almayan vermeyen o kadar çok kişi oldukii..bu duygu bana acaba yazdıklarım görünmüyormu yada kaale almıyorlar gibi hissettirdi ve bu yüzden en sonunda dayanamayıp yazdım...her seferinde geçtim gittim ama artık bende kaldıramadım..belki komik gelebilir ama ben hamile kalamayacagımı düşünürken kaldıki böyle bir sayfada benimle aynı aylarda dogum yapacak bayanlarla tanışmak fikri o kadar uzak geliyordu ki buna hiç bir zaman sahip olamayacagımı düşünüyordum rabbim şükür bir bebk nasip etti bana ama sanırım burada uzun süreli bir arkadaşlık kurmayı nasip etmedi sanırım....
sizleri tanıdıgım için mutluyum...ne olursa olsun..hayırlısı ile dogum yapmanızı hayırlısı ile sorunsuz büyütmenizi nasip etsin rabbim...allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.
lütfen bana kızmayın..yazıyı okuyup es geçebilirsiniz kafanızı meşgul etmenize gerek yok..ama ben paylaşmak istedim ..küs olarak dgl sadece güzel dileklerle ayrılmak istedim..kendinize iyi bakın..hoşçakalın..:a015:
Bu arada size benden güzel bir haber karakızzımız ciğerlerinde birşey çıkmamış lakin doğumda gebelik zehirlenmesi yaşamış ve şuana kadar yaşadığı problemlerin çoğu bu yüzdenmiş..Kalbinde ilk gittiğinde büyüme varmış ciğerlerinde su vsvsv hepsi hepsi geçmiş bitmiş :lepi:...Ayaklanmış bizim canımız oldukça iyi çok şükür seside çok güzeldi..Veee Durumuzun yanına gidiyordu annesinde kaldığı için interneti kullanamıyor..
Kızımız 1500 kilo olmuş teyzeleriii anneside görecek bugün bana sorarsanız zaten kavuşmalarına çok azkaldı :)
Nasıl dua ediyor bizlere aklınız durur hepiniize kucak dolusu sevgilerini yolladı ve diyorki sağlıklı doğumlarrrr hepiniz kolayca atlatın inşallahhh..Ne güzel değilmi Allahıma binlerce şükür olsun az kaldı kavuşmalarına :Saruboceq:
slm kızlar nasılsınız?
Bu arada size benden güzel bir haber karakızzımız ciğerlerinde birşey çıkmamış lakin doğumda gebelik zehirlenmesi yaşamış ve şuana kadar yaşadığı problemlerin çoğu bu yüzdenmiş..Kalbinde ilk gittiğinde büyüme varmış ciğerlerinde su vsvsv hepsi hepsi geçmiş bitmiş :lepi:...Ayaklanmış bizim canımız oldukça iyi çok şükür seside çok güzeldi..Veee Durumuzun yanına gidiyordu annesinde kaldığı için interneti kullanamıyor..
Kızımız 1500 kilo olmuş teyzeleriii anneside görecek bugün bana sorarsanız zaten kavuşmalarına çok azkaldı :)
Nasıl dua ediyor bizlere aklınız durur hepiniize kucak dolusu sevgilerini yolladı ve diyorki sağlıklı doğumlarrrr hepiniz kolayca atlatın inşallahhh..Ne güzel değilmi Allahıma binlerce şükür olsun az kaldı kavuşmalarına :Saruboceq:
nazlış kızz ne kaa haklısın şekerim:)))
mavideniz üzülme canm hep böyle oluyo bak benmde selamımı alan olmadı ama ben ısrarla yazıyom işte:)) önemli olan içimizi dökmek deelmi? ohh siz de olmasanız kafayı yerdim ben hamilelik sürecinde yapayalnız kalırdım:)))
nazlış kız doğa da okula başladı dimi? hayırlı olsun canmmm
ayyy süper haber buuuu ne kaa sevindimmmm anlatamamm hep aklımın bi köşesinde vardı karakız nası oldu die çünkü en son morali de bozuktu hastalıklarından dolayı yaşasınnn bence de az kaldı duruya kavuşmasına:)))
teselli yazılarınız için sagolsun..nazlıcım her zman bu vefakarlıgı yapıyorsun..evet gereçekten görmüyor yada işleri vardır diye düşünebilirim ama mümkün dgl o an geyik yapılan konularda bile istisnasız ödev gibi cvp verilmesi daha mühim bir konu için bir şey yazmam daha basit gibi görünüyor o anda demekki..neyse ya zaten sık giremiyorum girdigim zaman cvp verilmemesi koymuyordu ama artık boş konuştugum yazdıgım fikrine kapılmam beni üzdü..her kesin derdi sıkıntısı var hepimiz sona yaklaşıyoruz..hepimizin derdi tasası var hepimiz endişeliyiz yazılarımla üzdüysem sizi üzgünüm özür diliyorum ..bende gerginim son zmanlarda erken dogum fikri çevremde olur olmaz konuşmalar dogumum hakkında herkesin kendinde konuşmaya hak görmesi fikir yürütmeye çalşıması yordu beni ..sanırım bu yüzdendirki sizle gelip iki kelime konuşmak beni rahatlatır düşüncesi ile gelip yazmak dertleşmek ama karşılıgı görememek üzdü sanırım beni..neyse ..lütfen hakkkınız helal edin kendinize ii bakın...
canım ne oldu anlamadım ama çoğu kez banada cevap yazılmıyo.o sırada millet geyikte muhabbette falan oluyo benim yazı kaynayıp gidiyo.bazen kk açık kalıyo bırakıp gidiyoruz geldiğimizde çıkmış olunuyo cvp yazamıyoz falan.ama bunları kafaya takmaya ne gerek var canım yaaa.
ohhh şükürler olsun ne güzel haberler getirdin bize.
şekerciiiiiiiiiiiiiiiiiiik bacım naberŞeniz
teselli yazılarınız için sagolsun..nazlıcım her zman bu vefakarlıgı yapıyorsun..evet gereçekten görmüyor yada işleri vardır diye düşünebilirim ama mümkün dgl o an geyik yapılan konularda bile istisnasız ödev gibi cvp verilmesi daha mühim bir konu için bir şey yazmam daha basit gibi görünüyor o anda demekki..neyse ya zaten sık giremiyorum girdigim zaman cvp verilmemesi koymuyordu ama artık boş konuştugum yazdıgım fikrine kapılmam beni üzdü..her kesin derdi sıkıntısı var hepimiz sona yaklaşıyoruz..hepimizin derdi tasası var hepimiz endişeliyiz yazılarımla üzdüysem sizi üzgünüm özür diliyorum ..bende gerginim son zmanlarda erken dogum fikri çevremde olur olmaz konuşmalar dogumum hakkında herkesin kendinde konuşmaya hak görmesi fikir yürütmeye çalşıması yordu beni ..sanırım bu yüzdendirki sizle gelip iki kelime konuşmak beni rahatlatır düşüncesi ile gelip yazmak dertleşmek ama karşılıgı görememek üzdü sanırım beni..neyse ..lütfen hakkkınız helal edin kendinize ii bakın...
ayyy kız nerlerdesin sennn ben çok özledim sniii dün geldim yoktun akşam? hıı nerdeydin bakiimmmm???canım ne oldu anlamadım ama çoğu kez banada cevap yazılmıyo.o sırada millet geyikte muhabbette falan oluyo benim yazı kaynayıp gidiyo.bazen kk açık kalıyo bırakıp gidiyoruz geldiğimizde çıkmış olunuyo cvp yazamıyoz falan.ama bunları kafaya takmaya ne gerek var canım yaaa.
ohhh şükürler olsun ne güzel haberler getirdin bize.
şekerciiiiiiiiiiiiiiiiiiik bacım naberŞeniz
ayy saol ya bak duygulandım şimcii... utandırma beniiŞekerimmm şeker gibisin nickin gibisin Allaha emanet..Ne zaman seni görsem şurada yüzüm gülüyor yeminleopuyorumnanaktan Başladı cnm onu yolladım az önce servisi ayarlamıştım dün şükür gitti sağ salim gidip gelmeleri nasip olsun..Sağol birtanem hayırlısı olur inşallah tüm çocuklarımıza :Saruboceq:
Karakızz süper hepimize güzel moral oldu bu son haber :lepi:
Vallahi teselli değil hepimiz yaşıyoruz bunları bakma sen bana selamsız bırakmam kimseyi Allahın selamı yaa cvpsız kalırmı hiç opuyorumnanaktan Ya sen bizi niye üzesin cnm benim hep güç almıyormuyuz birbirimizden bak yaşadıklarımız birebir aynı gidiyor sorularımızla rahatlıyoruz bir şekişlde birileri muhakkak cvp yazıyor yerimseniben
Off sorma uzak durun diyorum şu doğumdan konuşanlardan farklı şeyler düşünün inan bak canısı kimsenin doğumu aynı değil farklı farklı yaşıyor herkez bunu kafanızı karıştırmalarına izin vermeyin...
Bilakis nerde güzel duygular onlara yönelin..Ama gitmek olmaz mavişim neden gidiyorsun bak hep derim 1 kişi için burada değiliz geneliz bir çokluk kısmını oluşturuyoruz..1 kişi selama selam dese bitmiştir olay değilmi?
hee bak herkes yaşıyomuş aynı şeyi burda daha çok kaptırıyoruz bi konuda yazıyoruz ben abzen yetişemiyorum yeni yazılara bazen görsem de selam alana dek başka şeyler yazılıyor hep öyle arkadan gidiyorum:))) beceriksizim yaneemavişcim sen niye böle yazdın şimdi ben çok üzüldüm.bence biraz alıngan davranıyorsun kuzum böyle yapma.bak bende arada giriyor çıkıyorum uzun kalamıyorum.hatta bazen bi soru soruyorum cevabını bile alamadan çıkmam gerekiyor yada bazen soruyorum da ciddiye alıp cevaap bile veren olmuyor ama ben senin gibi düşünmüyorum.sonuçta biz bu yola hep beraber çıktık ve beraberde devam ediyoruz evet belki sık görüşemiyoruz ama olsun.sonra bak çok kısa bir zaman sonra yeni bir listemiz daha olacak heyecanla onu bekleyeceğiz hergün kimden haber gelecek diye dimi ama.şimdi pek adrenalin yok ya bence ondan herkes de bi durgunluk var cicim.sen bunlara takılma sakın bi yerede gitme bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?